не , ти си само запечено грефче желно за нечие внимание .....ти мене можиш само
да ми ги јадиш, треба да дојдиш овде па да видиш дали се од кокошка има да се изнајадиш, е то че прајш со мене в лифт и секаде ,
че ми го јадиш....нема потреба да се мачам толку за тебе не вредиш да пишувам цели фермани( олку напишаф за да си зема пуканки другите членој дури го чита ова, не за тебе) и да клавам овде слики ...ако клавав слики че клаев твоја слика оти гомно и ти нема некоја разлика ама нема потреба овде во играчница да си ги изкажувам мојте креативни способности и и да се докажувам колку сум паметна ...и не ја свајкам твојата потреба овде да изиграваш голем ебач кој кај е ко шпагети со месо и кечап и сите мешани специјалитети од антонио јанкоски( така чинам оти се презиваше , тој шо го гледал шо прај че му стани јасно) во сурато , кај ништо не клецка , па и уште изиграва паметен...
И да ...
не ти се обрајкаф тебе во погорнио пост туку на Звонимир , ама ти не само шо си глуп и шо не сфати , туку си и не писмен и не прочита дека тебе тука никој не ти се обрајка...
Последен пат ти велам ...Гет оф д веј бич ......Ју вонт гет мај атеншн , ју атеншн хор....
Дркул еден ...уште малце че стасаш за во старски дом...место да размислуваш вилици да си клајш , ти овде за мене че коментираш...и друг пат пред да коментираш за мене дека сум кокошка размисли шо те тебе интересира шо постирам јас ...или барем читај убо шо ми бил муабето со другите членој оти тебе суштество шо личи на тегнитуркај ( од доктор офболи) шо е сијамски близнак со еднорог , кој никогаш нема да ги дознај занимливостите на мојот карактер чија назадна интелигенција не ме сфајка и че си продолжи да верува во се шо че прочита ,дека секоја клинка шо нема шанси во него да се загледа за то е крив џастин бибер оти тој нема шанси да се загледа во некоја шо е помалце од 10 години помала од него , ја гнави со цитати , се фали дека го читал Зигмунд Фројд , Ниче , Брајчата Ман ,со курето в рака и после никој те нејчи ...Е оти де...плус и досаден си за читање...сио си вејке видено