абе ќе се скријам јас у огледало и ќе ве снимам со апарат иии ко че му кажам овде на сите шо све праелееее.....ништо хаха еднио у еден другио у друг ќош и чутите...--- надополнето: Jun 20, 2011 9:56 PM ---
Не им кажувај срце ..ќе им раскажуваме од кога ќе се вратиме . хааххахаха
мојот е андер констракшн не бива ништо...сеа че почнам да твитам.......или в контакте...таму има леб за јадењеШо да праеш лоша меморија нишо не заборавам
Кажи си се сакаме ние и не си се изневеруваме и мене едно девојче ми се пушташе од публиката ама не не ,не ја изневерувам јас мојата тами
Иначе со Експерто ќе го терам фејсбукот у лифто да ми го напраи
Центарско сум него што... не се секирај не ме фаќа така лесно фобија...хахаах и така ли те учеле дека се постапува со девојче магаре ни заедно?!неее,јас можам да викам цел ден и ништо да не ми е
ама тии чупе,центарско(или така ми се чини) че те фати страшна фобија и че треба со боксој да те освестувам хахаха
Напрај ми го чато на фејсбук и че ти кажам која бешемојот е андер констракшн не бива ништо...сеа че почнам да твитам.......или в контакте...таму има леб за јадење
која од публиката?
и така сум тука...провери си ја Java-та...да не е до неа нешто....да не треба да се апдејтува......Напрај ми го чато на фејсбук и че ти кажам која беше
Не бре брате , другарите се уклучуваат од мојот компјутер на фејсбук нема мака кај нив ... јас се уклучувам од кај нив заебава .. напраив нов профил нема мака шиба све е во ред ...и така сум тука...провери си ја Java-та...да не е до неа нешто....да не треба да се апдејтува......
епа маткај сеа со новиот профил ом јас да спијам имајте убава ноќ утре ќе ве преслушам да видам....шо е како еНе бре брате , другарите се уклучуваат од мојот компјутер на фејсбук нема мака кај нив ... јас се уклучувам од кај нив заебава .. напраив нов профил нема мака шиба све е во ред ...