Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

T

TaMчЕ

Гостин
Прво би ги плашела луѓето што ме нервираат:pos:.
А после би си земала се што ми треба од бутици,продавница за балетанки и од бижутерии!!!!:pipi:

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Па ке им напраам лошо на сите оние што се нечесни луге во државава а и пошироко ке им ги соберам вредните ништа и ке им помигнам на болните и сиромашните, и ке си земам од бутици и дукани мн мн мн најмн гардароба.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.136
Поени од реакции
75.156
Idam po ulica i im mavam kloci na site sto me nerviraat:)
Ako napravam nesto dobro za svetot, odma koga ke stanam vidliv pak se ke se vrati po staro zatoa ke napravam uste pogolema steta:nerv:

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Ке идам кај тој шо ми се свига и ке глеам цело време шо праи :pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ќе правам се што не можам сега да правам пошто сите ме гледаат...
ќе одам кај груевски и ќе му ги слушам муабетите да видам какви далавери прави... и да не си го запоставам мојот миличок, и него ќе го следам што прави...

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па би му извршил атентат на сите политичари може малце другите шо ќе дојдат после нив ќе бидат исплашени и нема да крадат пари и да ја упропастуваат нашата малечка но убава македонија

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Прво би ги ограбил повеќето банки во Скопје, а потоа би ги убил сите што ги мразам.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ке идам ке си зеам гитара и скејт ке идам кај симпатијата без да ме забележе

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
хмммм... ма ја имам бујна фантазија... да не почнувам... првите саати би ги кркнал сите непријатели у парламент... под непријатели се подразбира непријатели на ДРЖАВАТА... после би ограбил некој мафијаш и хокштаплер.. море не само еден... малце е еден.. парите дел за мене дел за оние накои им се најпотребни...би отишол до една зграда и би дознал кој ме шпиунира и издава на старите на женска ми...послем... би возел кабриолет(сите да се испрпаат)... би исплашил некој шо ме нервира...и ондак тоа...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ако би бил невидлив 24 часа би ги убил сите што ме нервираат, и би ги испоубил сите професори кои ми ја вадат душата 9 месеци:pipi:

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Haha... pa bi se osigurila za mn nesta so se somnevam :nesum:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
па не би убила никој,не би плашела никој,не би ограбила никој.....
не сум сигурна што би направила.знам дека ќе посветам некој саат за да посетам некои личности и да бидам во нивна близина а сепак тие да не го знаат тоа.а со 24 часа не знам точно што би....

Kajgana Shop

На врв Bottom