Ke gi viknam site onie sho mi znacat ke napraime ruchek ke zejme pet paketi pivo , vino , rakija ke iznaebam zheni so crvcevo haha ! ke si poslusham muzika ke pojdam amerika kaj shekil onil ke igrame kosharka ! posle skokame od vardar
Ako znaam deka utre e krajot na svetot ke se obidam da go sprecam toa, ako ne ajt so zdravje. ke se vidime povtorno nekade nekogas no nema da pametime koi sme bile nekogas:smir:
Ако утре е крај на светот тогаш денес би направила милион ситни работи за кои до сега не сум имала време, храброст... А вечерта би ја дочекала со другарките, зафрканции и журкањето.
Без размислување и збогување, бидејќи мразам збогувања, би отишол да играм фудбал, би играл до тој степен додека не ми застане срцето, мозеби ке умрам од замор ама исполнет, среќен бидејќи последното нешто е мојата најгоелма пасија, узивајќи во неа, и чекајќи го крајот:helou:
По природа сум оптимиста но подлегнав на животот кој ме натера да бидам песимиста. Па затоа го искористувам секој ден, уживам во секој момент и го сакам секој земен здив бидејќи некој ден, некој момент и некој здив ќе биде последен!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.