Што би избрале, карактер или убавина?

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
od kade sega ova?ima grd sarmer?

Па мојт некој да не е убав а да има шарм и од таму цела "убавина"..Ама ајде дефинирај ти убавина,јас мислев зборуваш за убави црти на лицето за надворешната убавина,зш шармот доаѓа од внатрешнатастрана (читај од карактерот) на човекот..Ако не примеќаш сам си се негираш..

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Па мојт некој да не е убав а да има шарм и од таму цела "убавина"..Ама ајде дефинирај ти убавина,јас мислев зборуваш за убави црти на лицето за надворешната убавина,зш шармот доаѓа од внатрешнатастрана (читај од карактерот) на човекот..Ако не примеќаш сам си се негираш..
a posto karakterot mnogu lesno se glumi?i vikas sarmot doaga od vnatresnosta,a kako se prezentira kon nadvoresnosta?i uste ednas,ima li GRD sarmer?

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
a kako odlucuvas za civ karakter ke sakas da znaes nesto poveke?
па кажав :) со муабет ако ми привлече внимание, ќе продолжам да се интересирам и понатаму што има да каже..Не ти се верува? :wink:Да ги знаеш луѓето низ животов мој, ќе веруваше :toe:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
па кажав :) со муабет ако ми привлече внимание, ќе продолжам да се интересирам и понатаму што има да каже..Не ти се верува? :wink:Да ги знаеш луѓето низ животов мој, ќе веруваше :toe:
kako odlucuvas so kogo voopsto da zapocnes muabet?

Член од
7 јануари 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Хм, па и двете се потребни, но не би се заљубил во некоја грда што има карактер :pos2: така да, убавината има предност :pipi:

N

navivacka

Гостин
Карактерот дефинитивно...што ке му е убавина ако карактерот му е НУЛА

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
a posto karakterot mnogu lesno se glumi?i vikas sarmot doaga od vnatresnosta,a kako se prezentira kon nadvoresnosta?i uste ednas,ima li GRD sarmer?

Имат..Според тебе убав е ако имат убај црти,грд е ако имат неубај црти,малку знајш такви грди?А сепак во нив имат некој шарм.не врти многу муабети,знајш што зборвам,а карактерот не мојт да се одглумит,кад тад ќе исплива на површина тоа што е.....Ти викам јас негираш,ама ај биди си тврдоглав...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не постојат грди луѓе, сите си имаат своја убавина. Кај некои таа е изразито поголема од некој друг. Но сите се убави. Затоа кај мене најважно е карактерот. Џабе ти е со маникенка да бидеш кога нема да те разбере за што збориш и да не се согласува со твоите вредности за животот кои го градат карактерот. А карактерот е одлика за секој човек посебно и со тоа со каков и да било карактер ке си најде некој со сличен карактер како него.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Имат..Според тебе убав е ако имат убај црти,грд е ако имат неубај црти,малку знајш такви грди?А сепак во нив имат некој шарм.не врти многу муабети,знајш што зборвам,а карактерот не мојт да се одглумит,кад тад ќе исплива на површина тоа што е.....Ти викам јас негираш,ама ај биди си тврдоглав...
aj obrazlozi,sto e toa sto go negiram?

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
tesko prasanje. ke izlazam ako recam deka ne gledam ubavina. gledam prvo ubavina, ne mora da e extra, ali treba da e simpaticen. posle gledam karakter. ako ne mi odgovara odam ponatamu.karakterot e sepak pobiten.ako ne se slozuvate karakterno dzabe ke bide sto i da zapocnete.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не постојат грди луѓе, сите си имаат своја убавина. Кај некои таа е изразито поголема од некој друг. Но сите се убави. Затоа кај мене најважно е карактерот. Џабе ти е со маникенка да бидеш кога нема да те разбере за што збориш и да не се согласува со твоите вредности за животот кои го градат карактерот. А карактерот е одлика за секој човек посебно и со тоа со каков и да било карактер ке си најде некој со сличен карактер како него.
sekoj si ima svoja ubavina,ama sekoj si ima i dobar i los karakter,i maani i doblesti.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Зборвиш дека надворешната убавина е најважна,а потоа со шармот то го негираш...:uvo:
ne zboruvam deka nadvoresnata ubavina e najvazna.i ne zboruvam ni deka karakterot e najvazen.
za pocetokot na edna vrska odlucuva izgledot,a za dolgotrajnosta ili eventualniot kraj odlucuva karakterot.se e relativno,ama vo globala toa e taka.

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Pa nemozam da biram megu karakter i ubavina..
Nemozam da bidam so nekoja koja sto ima karakter Nula a da e lepotica, a isto taka ne sakam da bidam so nekoja koja sto ima mn dobar karakter a voopsto da ne me privlekuva, kako ce imam jas nesto so neze koga ne me privlekuva voopsto sto bi pravele togas... Znaci da ne dolzam bi odbral i ubavina i karakter sega mn retki se tie koi gi imaat ovie dve osobini ali sepak priblizno do ova se najduva :)

Kajgana Shop

На врв Bottom