Што ако вашата партнерка била силувана?

ilijev08

Во виното е вистината,а во ракијата е глупоста!
Член од
18 август 2011
Мислења
64
Поени од реакции
16
Кој и да е е голем ИДИОТ!!!Жал ми е што си повредена повеке пати поради таа грда случка сепак животот продолжува и еден ден ке си најдеш МАЖ во вистинска смисла на зборот кој ке те сака и ке се грижи за тебе без оглед на се! :) Што и да напишам друго ке биде безвредно,сепак совет:Не се отварај лесно пред идиоти,лесни се за проценување :))
 
Член од
23 август 2011
Мислења
113
Поени од реакции
46
Еми гледај сега и мене како мал се обидоа да ме силувал 2 девојки (јас бев на 6, а тие на 10) - затворија ме во еден влез и почнаа да ме влече и да се соблекуват ... Избегав. На еден летен камп (бевме 12 годишни) една дебела на 14 се обиде да осрамоти еден пријател и потоа тој беше со синко на очите. Децата се идиоти и не мислат. Пак денес немам повреда од тоа. Јас ако ти бев татко сакав многу да тепам овие момциништо дека се 7 години.

Во никој случај не треба да се чувствуваш виновна, бидејќи не си. Не треба да те е срам, бидејќи тоа е детска глупост и ништо не се случило. Бил е "малиот ѓавол". Уште многу нешта има да го видиш во овој живот и ако се грижите од тоа подобро оди си пресечат вените. Животот е валкана и гадењеи треба да имаш многу дебела кожа.

Јас да бев на твое место (иако овие момци не се размислувале тогаш) би нашол луѓе да тепат овие момци денес. Заб за заб, око за око. Но, тоа го одлучаш ти, бидејќи јас и ти сме различни.

За дечко ти - следниот пат најде рунтав, крупен и со гола глава за да не се занимаваш со машки пички. Жените сте многу интересни - наоѓате си fashion Геј и потоа рика зошто не е маж и зошто направил така.

Нема од што да се грижиш. Овој не е маж, а гомно. Може и да барал начин да те скине и да не сте веќе двајцата и малиот му мозок да се сети за само оваа причина.o_O Проблемот не е во тебе, а во него. А него животот ќе го мачка, бидејќи е машка пичка и така е научен да дејствува. Порано или подоцна и него ќе го силувал на еден или друг начин, бидејќи тоа се случува со машките пички.:)
Znam deka e taka kako sto kazuvas, sekoj si go dobiva zasluzenoto vaka ili onaka zivotot e bumerang i ne dobijaa nisto kaj mene, zosto dokazaa deka ne mozam da im veruvam i zamisli samo deka so 2cata posledni se imav po 2 pati smireno i nisto a odev 7/8 meseci. Nanazad ne mislam povejke da se vrajkam zs zatvoren slucaj e. Jas trebase togas da reagiram, ama bev mn. mirna i povlecena i so razbira dete od 4 godini. Pri strav od roditelite dali bi im se doverilo nivnoto deteto ? Eve ti dokaz, jas nikogas ne im kazav ...
--- надополнето: Aug 24, 2011 8:24 AM ---
Кој и да е е голем ИДИОТ!!!Жал ми е што си повредена повеке пати поради таа грда случка сепак животот продолжува и еден ден ке си најдеш МАЖ во вистинска смисла на зборот кој ке те сака и ке се грижи за тебе без оглед на се! :) Што и да напишам друго ке биде безвредно,сепак совет:Не се отварај лесно пред идиоти,лесни се за проценување :))
Ubavo si napisa, nisto ne e bezvredno, jas zgresiv sto se doveruvav znam. :) Fala za sovetot planiram da go primenam .. Pozz
 
S

smexy

Гостин
Пенил се не пенил таа ти е.
Сеа сите силувани цури треба да станат калуѓерки?
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.648
Поени од реакции
13.112
И... И сеа мора одма да ја сместуваме во некаков грешник нели?
Божеее...
Очајно е ако некој ги гледа работите така. Тогаш тој не заслужува да има било каква поткрепа од било кого.

Ако некој бил силуван некогаш.... Ма немам шо да кажам. Глупо е кога се категоризираат работите.
 

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.786
Поени од реакции
4.432
шо има везе ако била акната еднаш повеќе од онолку пати колку шо сакала?
било шо било порано, шо па другиве светци да не се, да не сме во 19 век за да чекаме прва брачна ноќ?
 

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Со нашиот балкански менталитет уште години и години напред ќе патиме од комплексот што другите ќе кажат за нас и многу често се случуваат такви работи да не е важно дали си среќен со девојката и колку и да вреди и ако и се случило да биде силувана што не дај боже да го доживее тоа, да не биде вредна и добра за да биде со тој тип како тој да е совршен и нема мани. На оваа тема можам само едно да кажам дека од мое лично искуство кога и да сум била искрена и не сум лажела ме правеле будала за обични работи а камо пак за нешто такво сериозно како што е силувањето. Кога ќе ја сретнеш вистинската личност која мислиш дека вреди за да биде со тебе исто како и тој со тебе, тогаш кажи му -бидејќи искреноста и љубовта се базата на една врска. Сите во животот имаме проблеми меѓутоа решавањето на тие проблеми и нивно надминување го градат карактерот на една личност. :)
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ti so misli, bi bil vo vrska uste ako devojkata ti go spodeli nejzinoto minato?
Секој има различно минато, некој е силуван, некој малтретиран, некој сосема нешто трето. Ти би му раскинала ли на дечкото ако ти го довери своето минато? -Не, ако дечкото е вистинскиот. Мислам дека грешка ти е тоа што си им кажала на претходните дечковци, ни за овој дечко сегашниов не треба воопшто да се мислиш дали да му кажеш или не и да се плашиш дали ќе те остави зошто кога ќе бидеш со вистинскиот човек нема повеќе да се мислиш туку ќе знаеш дека можеш да му се довереш а тој да те разбере, што не значи дека никогаш нема да раскинеш со тој, ама тоа сигурно нема да биде заради твоето минато.
 

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.694
Поени од реакции
885
Веројатно девојчево е од Прилеп по муабетов ... туку не е важно тоа , битно е што за среќа израснала во колку толку нормална личност ( нормално со сите трауми и стравови кои ги доживеала како мала ) ... што се однесува до тоа дали да му кажи на моменталниот дечко или не , мислам дека и да не му кажи сега , ќе му кажи по некоја година ( ако останат до толку заедно ) , а дека ќе му кажи тоа е сигурно ( дали намерно или случајно ќе и се испушти не е важно ), и затоа е подобро да му кажи сега или никогаш во животот додека се заедно , иако мислам дека ваква работа кога тогаш ќе се случи да му ја кажи . Иначе чудно ми е што не им кажала на родителите уште тогаш кога се случило тоа ( без разлика дека имала само 4 години сепак била доволно голема да можи да им кажи ) ... јас имам ќерка од 4 години и секогаш кога ќе и се случи некоја необична работа ни кажува мене или на мајка и .
 
Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
ејјјј стварно ова си го замислуваф уште порано и стварно гадно е еј ама и таа не е крива нити па било кој е должен да оди девојка која е силувана стварно заебана работа
 

Kajgana Shop

На врв Bottom