раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.684
- Поени од реакции
- 1.990
Дочекав ден u мојо живот да ја видам реката Отиња со толку вода, наместо досегашните 2 овци шo мочаа кај "изворо". 

нема ти шо со ранец да шеташ тамуЗа божиќ си дојдов и викам ај да го видам новиот трговски центар. Внатре ме начека менаџерот и одма со закани ако не сум го оставил ранецот на рецепција ќе се пресметал со мене.os:
Може да каже на културен начин дека е забрането шетање со ранец. Тешка сељачана владее во Штип.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Мислат дека бомби има во него.нема ти шо со ранец да шеташ таму![]()
ташната ја заклучуваат во шкаф на рецепција и ти го дадат клучот, или ако сакаш ти ја моткаат во проѕирна кеса и си ја носиш со себе.За божиќ си дојдов и викам ај да го видам новиот трговски центар. Внатре ме начека менаџерот и одма со закани ако не сум го оставил ранецот на рецепција ќе се пресметал со мене.os:
Може да каже на културен начин дека е забрането шетање со ранец. Тешка сељачана владее во Штип.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Да али на културен начин треба да кажат какви им се процедурите, а не право закани и тепање. Ебати менаџерот со мајмунска фаца.ташната ја заклучуваат во шкаф на рецепција и ти го дадат клучот, или ако сакаш ти ја моткаат во проѕирна кеса и си ја носиш со себе.
Прооден ли е патот од Ново Село до Штип? Утре планирам да одам за Штип, па ме интересира.
Вчера беше прооден, а сега не знам.Прооден ли е патот од Ново Село до Штип? Утре планирам да одам за Штип, па ме интересира.
Патот струмица/радовиш за во Штип, после затворот десно коа кршкаш за да влезеш во Штип. Секако е пренасочено преку „петлето“ од станица да се кружи, пошто сеуште е затворено.otprilika kade se naogja novo selo
pred stip,posle stip,kako bi doslo ...![]()
anyone ???Има ли некоја играчница во Штип дека шо има билиарда, знам за таа во трговскиот ама ја неам заварено отворена никогаш ???