Штип

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
^ Исто и јас :D

Него остајте вие седеле сте у стано, шо да кажат тие шо биле у колата на сред улица :D Од денеска и камења ќе ставам у багажник :giggle:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
^ Исто и јас :D

Него остајте вие седеле сте у стано, шо да кажат тие шо биле у колата на сред улица :D Од денеска и камења ќе ставам у багажник :giggle:
Ти во кола седеше ? :pos:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ебаго , прoпуштил сум ја забавата :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Се знае кога ќе биде Пастрамајлијадата? Сите ми велат септември, а никој не кажува точна дата.

Мистично.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
  • Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пастрамалијадата, хм. Ставиле ја на едносмерната да биде. Не можеш да се разминеш,пастрамалиите ќутук, ебати умренио град шо сме. Добро толку ли не може да се изнаорганизира да биде да речеме на стадионо, па народ, народ-плева, па собери ја нашата рок елита ( мислам од Македонија -доволно е тие шо свират по Џезо да ги донесат ќе има добра забава), па пиварите, па тугај да видеш пастрамалијада. Само како идеја де.:)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Абе лани бев за прв пат и не беше лошо, некако едносмерната како шеталиште му дојде, си се шеташ и си бираш ресторан/ кафана. Имав и гости, и им се допадна. Музичкиот дел го испуштив намерно, бидејќи тој ден се состоеше од редовната Слаткар ДНК Зен постава од Ејнџелс.

За мене најдобриот дел од евентот е задоволен, а тоа е пастрамајлијата. Речиси и нема никаква разлика помеѓу онаа на лице место и онаа на штандовите. Пиво никогаш не сум пиел уз неа, не ми е ни текнало, искрено :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
И ја има гости и на моите им се свиѓаше, па мош и тоа е најбитно да живее мито за пастрамалијата. Ја искрено сум јадел и порепрезентативни примероци на пастрамајлија. Инаку да не се лажеме си траже простор. Една Струмица стана за нас Лас Вегас и поим за организирање на манифестации.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пастрамалијадата, хм. Ставиле ја на едносмерната да биде. Не можеш да се разминеш,пастрамалиите ќутук, ебати умренио град шо сме. Добро толку ли не може да се изнаорганизира да биде да речеме на стадионо, па народ, народ-плева, па собери ја нашата рок елита ( мислам од Македонија -доволно е тие шо свират по Џезо да ги донесат ќе има добра забава), па пиварите, па тугај да видеш пастрамалијада. Само како идеја де.:)

Сега ке биде на плоштадо...... мислам дека и офицјалното пуштање на фонтатната ке биде со тоа!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Не ми се свиѓаше Пастрамалијадата само еднаш поминав низ улицата и си отидов во Везилка на пастрамајлија, оти овие на штандовите за 100 ден беа мали и суви.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Може и на паркингот на Сточното пазариште, може и на плоштадо ( не знам дали е готов, не сум бил у Штип 3 месеца ).
А за на стадионо тешко, они не дават да џогираш на него оти травата се уништувала, а камоли еден труп луѓе да се соберат на неа :D Света трава е тоа :D

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Може и на паркингот на Сточното пазариште, може и на плоштадо ( не знам дали е готов, не сум бил у Штип 3 месеца ).
А за на стадионо тешко, они не дават да џогираш на него оти травата се уништувала, а камоли еден труп луѓе да се соберат на неа :D Света трава е тоа :D

Не е света.... 30 000 евра е! ;)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Едносмерната ја знаете.. -Е, ја знаеме... Златарата Крле, ја знаете?- Ја знаеме... Пиларата до Крле ја знаете? - Ја знаеме де!

Е до таа пилара се наоѓа бутико Ефтинија, а на излого на бутико Ефтинија се наоѓа ЅИДО НА СРАМО.

Сте го ѕирнале? Госпожа (случајно ја знам по извиџење:pos:) си влегува со дете и си бендисуват едни балетанки, си ги става у ташна и дим да ја њама. Сето после снимано од фантастичните камери на Ефтинија, се преточува у клип кој ден денес се врти на излого. Па и озгоре , напишале со ја волкави букви у стил: Госпожата со дете како краде (не се сеќавам точно на тексто, парафразирам).

За тие шо сакат да го видат клипо, ексклузивно од понеделник, пошо чера ко оевме накај Ајс, мониторо беше завртен накај унатре.

За 450 денара бе еј!

:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom