Ти во кола седеше ?^ Исто и јас
Него остајте вие седеле сте у стано, шо да кажат тие шо биле у колата на сред улица Од денеска и камења ќе ставам у багажник
Се знае кога ќе биде Пастрамајлијадата? Сите ми велат септември, а никој не кажува точна дата.
Мистично.
Пастрамалијадата, хм. Ставиле ја на едносмерната да биде. Не можеш да се разминеш,пастрамалиите ќутук, ебати умренио град шо сме. Добро толку ли не може да се изнаорганизира да биде да речеме на стадионо, па народ, народ-плева, па собери ја нашата рок елита ( мислам од Македонија -доволно е тие шо свират по Џезо да ги донесат ќе има добра забава), па пиварите, па тугај да видеш пастрамалијада. Само како идеја де.
Може и на паркингот на Сточното пазариште, може и на плоштадо ( не знам дали е готов, не сум бил у Штип 3 месеца ).Пастрамалијадата, хм. Ставиле ја на едносмерната да биде. Не можеш да се разминеш,пастрамалиите ќутук, ебати умренио град шо сме. Добро толку ли не може да се изнаорганизира да биде да речеме на стадионо, па народ, народ-плева, па собери ја нашата рок елита ( мислам од Македонија -доволно е тие шо свират по Џезо да ги донесат ќе има добра забава), па пиварите, па тугај да видеш пастрамалијада. Само како идеја де.
Може и на паркингот на Сточното пазариште, може и на плоштадо ( не знам дали е готов, не сум бил у Штип 3 месеца ).
А за на стадионо тешко, они не дават да џогираш на него оти травата се уништувала, а камоли еден труп луѓе да се соберат на неа Света трава е тоа
Пресвета у тај случај !Не е света.... 30 000 евра е!
Ако е таа 30 000 евра, колку е таа у Скопје неќна шо имаше 50 000 луѓе?!Не е света.... 30 000 евра е!