Штип

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Едносмерната ја знаете.. -Е, ја знаеме... Златарата Крле, ја знаете?- Ја знаеме... Пиларата до Крле ја знаете? - Ја знаеме де!

Е до таа пилара се наоѓа бутико Ефтинија, а на излого на бутико Ефтинија се наоѓа ЅИДО НА СРАМО.

Сте го ѕирнале? Госпожа (случајно ја знам по извиџење:pos:) си влегува со дете и си бендисуват едни балетанки, си ги става у ташна и дим да ја њама. Сето после снимано од фантастичните камери на Ефтинија, се преточува у клип кој ден денес се врти на излого. Па и озгоре , напишале со ја волкави букви у стил: Госпожата со дете како краде (не се сеќавам точно на тексто, парафразирам).

За тие шо сакат да го видат клипо, ексклузивно од понеделник, пошо чера ко оевме накај Ајс, мониторо беше завртен накај унатре.

За 450 денара бе еј!

:pos:

А чекај..... на излого врте клипо... или ?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Да бе на излого, само шо сеа за викенд го завртеле мониторо. Иначе у работните денови, така апла пред сите се гледа оперирањето на Госпожата:pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Монитор на срамот :icon_lol:

Кој вика дека у ШТ нема креативни луѓе. Не знаев за ова, утре обавезно ќе поминам да видам.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Е више ко ќе се наоѓаш там, жити се види го и излого на една продавница, поима неам како се вика , од таа страна кај шо е Т-мобиле. Секад се газам од смеа, оти на излого стое:

Цените паѓаат! Се до 99 ден! И над!

:pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Хах, ја знам, до Казабланка беше одма мислам. Цените дефинитивно паѓаат :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Овоа забравив... Нели Штип стана најмизернио град у Македонија у поглед на ноќнио живот ( не дека некад е било поинаку или подобро ) ,али сеа мислам го достигна дното. Енџелс, Ајс и Џезо.

Првите фурат нешо шо ја не го капирам ( а често сум таму, ради позерските склоности на моите другарчиња).

Ајс мислам дека стана поим за гужвање,мислиш бесплатни вибратори се делат. Вентилација никаква.

Џезо е место кое вака гледајќи го е дупка. Уствари како сакаш гледај го дупка е:) Али ко ќе ти се погоде бендчето и пијачката ( пошо луѓето таму се секад погодени) е најлуд помин евр.Го сакам Џезо.

Скверо се знае дневна шема, а Пијано 2 пати у живот иам одено така да ќе се воздржам од коментари.

Маабето ми беше чера у Ајс најшема беше една невеста у бело целата( со се сите невестински дитлс и салтанати) и играе, играе... Лудници:pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
хах прилогот како да е надокнада што Штип нема своја епизода од Истражи ја Македонија, само овојпат со Виолета Кожинкова наместо Владо Јовановски.

Инаку ѕидот на срамот е тргнат од Ефтинија. Претходната недела намерно минав од таму, дури и внатре улетав, за на крај да се разочарам.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Колку само е брутално реална:pos:

"Верувајте ми, сум ги пробала сите, но повкусна од штипската - нема!"

Ама не де...:D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Колку само е брутално реална:pos:

"Верувајте ми, сум ги пробала сите, но повкусна од штипската - нема!"

Ама не де...:D
Крајно непристрасна е. :icon_lol:

Само не сфаќам која му е целта на видеото.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ни јас...

Дали ние самите да го заскаме ШтипО или мош па да ги разниша позициите на велешкото лоби на кајганава у везе пастрамалијата:D

Беше на Олимпијадата? И ако да, како?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Ако го имате клипот со госпожата ставите го на јутјуб а сигурно некоја од вработените си го ставила на мобилен, леле како сум го пропуштил тоа, штета. :pos:
Па и таа глупава нели гледа дека во Ефтинија има камери и на зидот со толкави големи букви пишува дека објектот е под видео надзор, а и компјутерот и е вклучен се гледаат што снима камерата. :tapp:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ни јас...

Дали ние самите да го заскаме ШтипО или мош па да ги разниша позициите на велешкото лоби на кајганава у везе пастрамалијата:D

Беше на Олимпијадата? И ако да, како?
Ако целта на клипот е да го засакаме Штипо повеќе од колку што го сакаме сега (иако сметам дека повеќето го имаат достигнато врвот на сакањето), тогаш consider it done, Violeta. Ако целта е да се окрупнат позициите на форумското лоби, тогаш немам појма. Може треба да организираме локална собиранка во Ејџнелс (кога ќе има евент у стилот на Submarine Party), Ајс (кога ќе биде потопло бидејќи 1000 души во простор предвиден за 30 е најјаката атмосфера ever), Сутјеска (или таа другата до неа на која не и' го паметам името).

Што се тиче Пастрамајлијадата, не бев, иако сакав (читај: не сакав) да одам. Како што слушнав, сите се задоволни, се' било во најдобар ред, простор имало ептен, убаво музикиче, а и бааѓи прскала водата од фонтаната. :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Џезо само Џезо со Саут парк како еден од најјаките бендови шо свират таму. Да, Светле ми е симпа. Ебати собиранката шо може да се издешава со целокупниот персонал од Кајганава, со се благајниците.

Не сум нешо фан на пастрамалијадата, али бев (сабота и недела). Од сите баш Бајага бе!? Никаква атмосфера немаше, освен еден дечко кој цело време сам џускаше на терасата, најгоре првата зграда од кај поплоченото ко идиш, со некој сензуален танц у стил на Селма Хаек ( така нешо) и повеќето зјапаа у него ( да не речам сите):pos: . Бајага нити песни некои има ( не дека му ги знам де), ни асално пеење, нити озвучување, нити уиграност на бендот ( им требаше едно 5 мин дури да почнат да свират некоја песна). МИЗЕРИИИ!

За Хикси све си напишав у Ди Кеј, не би да се повторувам - по милион пати. Али за Хикс :cuc: и уше ова:

Жалосно е тоа шо го прават сите - носат истрошени Ју ѕвезди, а ние имаме такви бендови кои убиваат и немаме потреба од -ИЌ ѕвезди. Ареа, Архангел, Анастасија, Хикси, Бернајс пропаганда... Да тие страв да одиш на манифестација која би ги споила сите нив.

Пивата мала лименка 60. Никој не купуваше од таму. Меѓу сите и ја. Си идеш горе у трговски кај таа трафиката шо работи 24/7 и продава алкохол у секое време си пазаруваш и се дискаш:D

Ја, јаде пастрамалија од Класик, од нивнио штанд и не беше нешо посебно. Дефинитивно сум јадел и порепрезентативни примероци...

П.с еве малку од атмосферата на Хикси. Обид за Шутка или па мош и беше Шутка, ај сам процени:

После П.с Жената шо крадеше у Ефтинија е снашка у Три Чешми. Уствари беше снашка. И беше Светиниколчанка. Да не се створи погрешна престава за нашиве Штипјанки, нали:D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Која е таа трафика за алкохол 24/7? Не сум упатен очигледно. Не ни знаев дека постои општо трафика во ШТ што работи нон-стоп, освен, нормално, г-дин Тафка.

Кога сме кај пастрамајлиите (пастрмајлиите, пастрмалиите, пастрамалиите, watevah', which is it, Stip?) најдобри ми се кај Цуната. Потценета кафана.

И во никој случај не може да се стекне погрешен впечаток за нашите Штипјанки. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom