F
fantomX
Гостин
Освен со Манчестер Јунајтед, беше поврзуван со Реал и Интер, па ако не отиде во Манчестер, не верувам дека останува во Вест Хем, следен избор би биле Интер или РеалOва ти го измисли?
Освен со Манчестер Јунајтед, беше поврзуван со Реал и Интер, па ако не отиде во Манчестер, не верувам дека останува во Вест Хем, следен избор би биле Интер или РеалOва ти го измисли?
Тевез изјави дека останува во Англија.. Морати изјави дека Интер не е заинтересиран за Тевез.. а и нема потреба од нови напаѓачи во Интер.. Реал не пројави некој посилен интерес за Тевез.. Па трансвер во Интер или Реал не би било баш нзс за Тевез..Освен со Манчестер Јунајтед, беше поврзуван со Реал и Интер, па ако не отиде во Манчестер, не верувам дека останува во Вест Хем, следен избор би биле Интер или Реал
Па Димитар напиша дека запнале преговорите со Манчестер, а Тевез рекол дека не му се допаѓаат луѓето во Северна Англија, тогаш нека си седи во Вест ХемТевез изјави дека останува во Англија.. Морати изјави дека Интер не е заинтересиран за Тевез.. а и нема потреба од нови напаѓачи во Интер.. Реал не пројави некој посилен интерес за Тевез.. Па трансвер во Интер или Реал не би било баш нзс за Тевез..
Малку ми беше чудно, па сега гледам...Па Димитар напиша дека запнале преговорите со Манчестер, а Тевез рекол дека не му се допаѓаат луѓето во Северна Англија, тогаш нека си седи во Вест Хем
Нема да дојде во Интер беНа А1 прееска кажаа дека Вест Хем го земале Белами така да Тевез е слободен да си оди, според мене во Интер каде што се неговите сограѓани Аргентинци и најдобро би се вклопил
Е сега ова...:pos2:Малку ми беше чудно, па сега гледам...
На Тевез не му се допаѓа во Северна Англија
Сега читајте најдоле што пиши
The story above is a satire or parody. It is entirely fictitious.
Нема да дојде во Интер беуште тој фали покрај Ибра, Адриано, Креспо, Круз, Суазо...
Некакви линкови за ова има или не?Тевез нема да оди на позајмица во МАН,а понудата на Ливерпул за Бабел е прифатена пред 30 мин.