Шпански серии

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
priznavam ka bev mala gi gledav od prva do posledna cel den pred tv so bratucedka mi a sega ne sakam da pomislam na niv.lele koa ke slusnam na nekoj mu bila mladi buntovnici omilena serija i uste cuva posteri on niv a serijava zavrsila pred 3 veka,abe neznam.i ja na pocetok gi gleav ali posle ne da bea dosadni...aj ovie sapunicite ostajte im gi na penzionerite so nemaat so da pravat.

Член од
8 август 2006
Мислења
32
Поени од реакции
0
abe interesni se za tepanje vreme...ama i da gledas ednas vo mesecot se ke ti bide jasno.imaat po 200 epizodi,glej 10tina i ke ti bide jasno so se desava u filmot.jas najiskreno ne sum bas ljubitel i dali 2 gledam,ama i tie ponekogas....jbg neam vreme

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
spanski serii treba da se zabranat so zakon,za da ne se true narod(CITAJ ZENI)so takvi gluposti.ja davam predlog da se donese zakon sekoj sto kje pusti vo eter serija od takva produkcija i poreklo da mu se odsece desna raka.

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Јас гласам ЗА! :)
Ама не би бил толку лош, па човекот да не може да мастурбира после. Сепак, нека каже точно која рака помалце му е мило па да му ја сечеме. :pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не зезајте, мора со нешто да се пополни програмата, а со што ако не со шпански серии?
Глупости. Секоја серија е иста, истите глумци, истата приказна, постојано се плаче дали машко дали женско. Касандра е виновна за се`:pos2: Кој го уби Игнасио? Калунга?
Не гледам шпански глупости, а и немам време да се замарам со нив. Има еден период во денот кога кај и да свртиш, налетуваш на некоја порфавор серија. Бастардос!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Мене ме збунуваат истите глумци,кои во една серија глумат позитивни личности,а во друга (која паралелно се прикажува)-негативни.

Па не знаеш дали да ги мразиш или сакаш.:tapp::pos::pos::pos::pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Е, и тоа! Кога сум вртела по програми, ако налетам на две-три серии успатно, често се случува да налетам во ист момент на иста глумица и не ни знам кој е кој филм.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Fortune напиша:
Е, и тоа! Кога сум вртела по програми, ако налетам на две-три серии успатно, често се случува да налетам во ист момент на иста глумица и не ни знам кој е кој филм.
па и не само глумиците се случува и приказните да се разликуваат за нијанси, катастрофа

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
дојдоа 10 шлепери од Шпанија со касети, и сите телевизии зедоа по еден, да им се најде онака:))))...

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Koga imam vreme i ako me zainteresira nekoja serija ja gledam.Kerka mi tolku cesto gi gleda i skoro site spanski zborovi gi nauci,i bez da prevedat znae sto zboruvaat.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.400
Поени од реакции
5.954
Тоа е единствената нивна предност, што шпанскиот без проблем, брзо се учи. Абе никој не ги гледа веќе, само бабите се надмудруваат дали Милагрос и Диего ќе се венчаат :vozbud:

[SIZE=-1]Buenas tardes senjorita. :kez:[/SIZE]

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
walker_girl напиша:
Тоа е единствената нивна предност, што шпанскиот без проблем, брзо се учи. Абе никој не ги гледа веќе, само бабите се надмудруваат дали Милагрос и Диего ќе се венчаат :vozbud:

[SIZE=-1]Buenas tardes senjorita. :kez:[/SIZE]

nemoj sea vaka samo babite,a kaj se tetkite vujnite i majkite pa i tie gledaat.majkami nemoza da ja izbrkam od pred televizor,stalno mi kisne u soba i moram da vadam i da pustam opaki muziki od vremeto kao DEATHMETAL za da si otide.

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Гледав дур бев мал и ми беа интересни. Сега неможам да ги смислам ама воопшто. Додуша си научив шпански јазик и сега ми оди многу убаво и разбирање и говорење. Porfavor...:nesvest::nesvest::nesvest:

Z

ZeroStyle

Гостин
ne gi gledam i mislam deka nesto poglupo ne moze da izmislat!!! (MOE MISLENJE) ne me obvinuvajte ako go mislite sprotivnoto

Kajgana Shop

На врв Bottom