Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Да играше Гечевски друга приказна ќе беше, вака не убија под обрач...како не се најде некој да му ја измести фацата на Наваро. Толку голема надеж после прво полувреме а потоа... Што е тука е, презадоволен сум. Во недела одиме на бронзата.

В

Вори

Гостин
Се предадоа во последните минути,не можам да разберам зошто.

Гомна шпански во уста да ви се мочам на сите.Копилиња едни,среќа в гз имавте.Мамето в пичка да ви го ебам.

НАУЧИТЕ КАКО СЕ ИГРА СО СРЦЕ ОД НАШИВЕ КОШАРКАРИ!
Луѓе вие сте херои,да ја земете бронзата за инает.Браво Македонијо што ја покори цела Европа.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
БРАВО ХЕРОИ СЕКОЈА ЧЕСТ !!! НЕМА ЗБОРОВИ ЗА ОВИЕ ИГРАЧИ ВО НЕДЕЛА ОДИМЕ УШТЕ ПОЈАКО ЗА МЕДАЛ !!!!

B

Borg_Drone

Гостин
Него кај е тој што викаше дека ќе сме изгубеле со повеќе од 12 разлика.Сакам да се банира доживотно од форумов..........

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Таман ни тргна шут, овој Наваро полуде...Криво ми е ептен

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
То е, сепак европски прваци се, одлично им се спротиставивме. Не очајувајте Македонци ова е историски успех за нас, во топ 4 во Европа сме, ќе се бориме за бронза.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.308
Поени од реакции
14.658
Нема место за критика и за нервоза. Шпанците мораа да шутираат феноменално за да не победат.
Јас воопшто не сум разочаран, напротив и уште погорд сум.
Ова ни беше најдобар натпревар што се однесува до нападот. Барем додека имамвме сила. Сепак, физиката не може толку да се победи.
Ех, да ги имавме Гечевски, Ристе Стефанов и Кире Николвски. Но, тука ќе се за предолимпискиот турнир.

Одиме на медала за првенство од соништа!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537
Аххх штета !!!!!!!!! Главата горе момци дефинитивно изигравте фантастично и го оставивте срцето на паркетот ... сепак не победи подобар противник !!!!!!! Идеме во недела за трето место !!!!!!!!!!

МАКЕДОНИЈААААААААААААААААААА ВЕЧНАААААААААААААААААААААА

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Гледате на сител рекламата за бронзел медал? Изгледа пред време си се надевале
Или поточно, мора да имаат спремно и за евентуално победа, како и за пораз, не да ја прават најавата во живо нели.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
фантастични бевме сепак шпанците се далеку најдобри во европа, наваро најдобар шутер во светот
бронза земаме сигурно против кој и да играме

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ѕверови се нашите... изгинаја на теренот. Секој чест!
А Наваро не е токму.
Просечно поени на турнирот - 16
Против нас - 100!
Не е во ред да има противникот таква ЛАМЈА мотивирано!

Kajgana Shop

На врв Bottom