Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Ке се надевам на победа, па со господ напред да победиме.
АМИН

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Најнова информација: планирано е да испратат 4 чартер летови за Литванија за дуелот со Шпанија, значи сигурно ќе има ако не ништо друго барем дупло повеќе од она што го имавме вчера. Само проблем има дали ќе сакаат ТАВ да пуштат поради синоќешните инциденти ..

Ќе има сега од сите навивачки групи бар ко што знам.
Дај линк да видам,и јас чекам да каже нешто владава околу ова па можеби ке имам шанса и јас да идам:)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
сега шпанците ќе се уверат што значи “фурија“ во буквална смисла на зборот :vozbud:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Не сонвав таков дел сега засега..само сум се расправал со некој од клупата и влегол и изиграл добро !
Па наместо да дремиш овде на форуми земи апчиња за спиење и по цел ден спиј и сонувај. Ваљда еднаш ќе сониш дека ќе изгубиме ( тоа би значело победа ) :pos:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Имаме ли барем некакви шанси против Шпанциве?

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Па наместо да дремиш овде на форуми земи апчиња за спиење и по цел ден спиј и сонувај. Ваљда еднаш ќе сониш дека ќе изгубиме ( тоа би значело победа ) :pos:
Ако го погодив и ова се откажвам од форумов ...

М

Мартин`

Гостин
Дај линк да видам,и јас чекам да каже нешто владава околу ова па можеби ке имам шанса и јас да идам:)
Директна информација од човек кој ќе оди а за линк по интернет немам видено уште.. прашај си по навивачкава група кај главните, инаку ТАВ дозволил да летаат изгледа и вечер ќе се знае сигурно дали тргаат или не.. иако 90% ќе одат барем така им кажале.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Коментаров?? Дајте ако немате нешто паметно да кажете на темава подобро и не пишувајте..
--- надополнето: Sep 15, 2011 3:52 PM ---
Цело време читаме коментари од пола збор ако има некој да каже нешто паметно за мечов радо би се вкључил во дискусија.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Коментаров?? Дајте ако немате нешто паметно да кажете на темава подобро и не пишувајте..
--- надополнето: Sep 15, 2011 3:52 PM ---
Цело време читаме коментари од пола збор ако има некој да каже нешто паметно за мечов радо би се вкључил во дискусија.
Абе стручњак, одговорив на прашaње. Без непотребна демагогија и глупости. Напрај разлика меѓу дискусија и одговор на прашање. Лесно е, damn it!

Kajgana Shop

На врв Bottom