Дај линк да видам,и јас чекам да каже нешто владава околу ова па можеби ке имам шанса и јас да идамНајнова информација: планирано е да испратат 4 чартер летови за Литванија за дуелот со Шпанија, значи сигурно ќе има ако не ништо друго барем дупло повеќе од она што го имавме вчера. Само проблем има дали ќе сакаат ТАВ да пуштат поради синоќешните инциденти ..
Ќе има сега од сите навивачки групи бар ко што знам.
Па наместо да дремиш овде на форуми земи апчиња за спиење и по цел ден спиј и сонувај. Ваљда еднаш ќе сониш дека ќе изгубиме ( тоа би значело победа )Не сонвав таков дел сега засега..само сум се расправал со некој од клупата и влегол и изиграл добро !
Ако го погодив и ова се откажвам од форумов ...Па наместо да дремиш овде на форуми земи апчиња за спиење и по цел ден спиј и сонувај. Ваљда еднаш ќе сониш дека ќе изгубиме ( тоа би значело победа )
Директна информација од човек кој ќе оди а за линк по интернет немам видено уште.. прашај си по навивачкава група кај главните, инаку ТАВ дозволил да летаат изгледа и вечер ќе се знае сигурно дали тргаат или не.. иако 90% ќе одат барем така им кажале.Дај линк да видам,и јас чекам да каже нешто владава околу ова па можеби ке имам шанса и јас да идам
Не...Имаме ли барем некакви шанси против Шпанциве?
Коментаров?? Дајте ако немате нешто паметно да кажете на темава подобро и не пишувајте..Не...
Абе стручњак, одговорив на прашaње. Без непотребна демагогија и глупости. Напрај разлика меѓу дискусија и одговор на прашање. Лесно е, damn it!Коментаров?? Дајте ако немате нешто паметно да кажете на темава подобро и не пишувајте..
--- надополнето: Sep 15, 2011 3:52 PM ---
Цело време читаме коментари од пола збор ако има некој да каже нешто паметно за мечов радо би се вкључил во дискусија.
Меккејлеб на крај глава го фркна . Не озбилно што ја држи онака главата ?А вака нешо ...