Шокантно видео како полицаец тепа тинејџерка

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Хаха и влезе со се врата.
Женско е, тоа ме фрустрира. Оправдувам да беше машко.
Некој џанак од гетото, издрогиран. Им треба вакво нешто одвреме навреме.
Сепак типот претера, плус ко за цајкан се тепа ко цура.
Па нели сите бевме еднакви и истите права ги имавме, мене ме иритира тоа што ако е женско автоматски не смее да се чепне без разлика шти и таа да ти фрли на тебе...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.072
Марко, не зборувам општо. Од личен став беше мислењето.

Машко издржува, доколку женско мислам дека нема повеќе да стане.

Член од
3 јануари 2009
Мислења
190
Поени од реакции
1
Ова е полицаец, и му се може на него. А од кај знаеш дека во претходната соба не му извадила нешто со што ќе му се закани кон животот? А и од кај знаеш каков темперамент има цајканов?
Колку има што му се заканувале на цајкани и тие пак не постапувале вака,а овој а искрши.Во оваа соба како што гледаш не му извадила никаков нож или некое оружје,а цајканот со ваков темперамент изгледа ќе биде суспендиран.

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
а што се замарате со америчкиве џандари штета нема видеа од нашиве кузне што ке речевте

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Во Америка имаат право за навреда да изреагираат како што изреагира цајканот, и најпосле што мора да трпи некое надрогирано говно да го нарекува со погрдни имиња, штом ја собрале од улица гарант не е некоја светица.

Претераа да... ама си имаат право, недај боже да го допреше.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
А шо еве да речиме ако му окарала жена или нешто полошо? Таа нешто го испровоцира колку шо видов! Ко не знаел главата да и ја искрши, оваа демократија не е здрава!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Таа нешто испровоцира ... цајканот имал very bad day и се истушил на неа ( не е правилно ама си го бараше таа ) .... нешто со ногата мавташе пред да јаде по гла

crazy :S

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Sigurno mu kazala nekoj vic za dzandari:pos2:eek:voj kolku i da go tepas pak nema da plati kako sto treba, najubavo bi bilo da doznae deka devojceto mu e kjerka ili deka e kjerka na nekoj nezgoden general. Inaku ova go ima i kaj nas.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Алооо само за допир на цајкан во Америка можат да држат 24 часа во притвор и тоа во ќелија со насилници, таму цајканите со оглед на рајата со која мора да се справуваат имаат доста права и голема заштита од законот, убиство на цајкан во некои од државите се казнува директно со смртна казна.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сигурно девојкава нешто згрешила што е во ќелија али насилството од полицаецот е неоправливо. Сепак човечко битие е не е магаре да се тепа. Ова не само тогаш и таму туку е и во цел свет. Полицајците имаат преголема моќ и слобода.
Темава не ми е баш за во ЧДА али ај....

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Колку и да има згрешено девојкава не го заслужува ова

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
А од кај знаете шо направила претходно цурава, и за што е осудена?
Шо ако е некој сериски убиец? (или сл)

V

Viktoranius

Гостин
Колку многу мразам џандарииии
со сини капи како педерииии
тие селациии, тие педериии
ПРЕКУ КУРОТ МИ СЕ ДОЈДЕНИИ

АCAB !!!!!

П.С Подобро ќерка курва, отколку син џандар!

Kajgana Shop

На врв Bottom