\m/arko A place where the beer flows like wine... Член од 15 јануари 2008 Мислења 6.357 Поени од реакции 790 6 јануари 2011 #61 Само вака со жени!
НеоН Член од 12 август 2010 Мислења 2.890 Поени од реакции 906 6 јануари 2011 #62 Ијааа ама и налета со шпага....воа мора да заебала нешо или да испровоцирала јако..не веруам дека без причина волку ќе и се сили овај!
Ијааа ама и налета со шпага....воа мора да заебала нешо или да испровоцирала јако..не веруам дека без причина волку ќе и се сили овај!
EAZY-E Член од 30 мај 2008 Мислења 185 Поени од реакции 8 6 јануари 2011 #63 *phoenix* напиша: Ама ја здроби еј (рум) дум дум дум.Неарни.Инаку ова му е од ногу кечери гледање.:pos2: Кликни за повеќе... ама ме изнасмеа човече го имаш ли гледано клипот .и од овој клип сум се смеел како од твојо коментар
*phoenix* напиша: Ама ја здроби еј (рум) дум дум дум.Неарни.Инаку ова му е од ногу кечери гледање.:pos2: Кликни за повеќе... ама ме изнасмеа човече го имаш ли гледано клипот .и од овој клип сум се смеел како од твојо коментар