Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
Абе нели најавуваа дека денеска ќе сме имале шанса да го видиме Филип ll полн за прв пат кога игра некој Македонски клуб??? Или ја сум гледал друга утакмица, или ништо од тоа?? Ќе ми објасни некој? :D
После 4:0 локалната нива му изгледаше како попривлечна

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Ги копирале бе, исто како што мие им го копиравмо транспарентот :ROFLMAO:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
А вие(некои) тука да не се палите толку може?

Во што се радувате јас стварно незнам?

Дека Шкендија, моменталниот шампион во Македонија, беше елиминаран од шампионот на Србија? - Па вие како прво, немате право да искоментирате ништо за резултатот, затоа што чим Шкендија е шампионот на МАКедонскиот Футбал вашите екипи сигурно се изгубени во стратосфера, и се помизерни од ова генерација на Шкендија.

И бројката на навивачите во Филип 2, не беше толку голема затоа што се знаеше резултатот од првиот меч, а тоа беше огромна предност на Партизан од 4-0. Јас не отидов да го проследам натпреварот, само затоа што резултатски не бев задоволен, и знаев дека се е јасно, па се решив тие 300 денари да ги искористам за нешто попаметно.

Но тие што јадат трици за Шкендија или Балистите, нека застанат малце и нека размислат каде се они моментално заедно со нивниот сакан клуб?

Лесно е да се тера сеир, на туѓа сметка.;):D

M

MrzaRules

Гостин
ами шо се трескавте од земја бе уште пред натпреварот во Белград дека први ќе бидете шо ќе го наполните арената Филип 2...невиден спектакл ќе имало...кај отиде сето тоа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ами шо се трескавте од земја бе уште пред натпреварот во Белград дека први ќе бидете шо ќе го наполните арената Филип 2...невиден спектакл ќе имало...кај отиде сето тоа...
Мислам дека токму ради ова има сеир на темава :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Дека Шкендија, моменталниот шампион во Македонија, беше елиминаран од шампионот на Србија? - Па вие како прво, немате право да искоментирате ништо за резултатот, затоа што чим Шкендија е шампионот на МАКедонскиот Футбал вашите екипи сигурно се изгубени во стратосфера, и се помизерни од ова генерација на Шкендија.

И бројката на навивачите во Филип 2, не беше толку голема затоа што се знаеше резултатот од првиот меч, а тоа беше огромна предност на Партизан од 4-0. Јас не отидов да го проследам натпреварот, само затоа што резултатски не бев задоволен, и знаев дека се е јасно, па се решив тие 300 денари да ги искористам за нешто попаметно.

Но тие што јадат трици за Шкендија или Балистите, нека застанат малце и нека размислат каде се они моментално заедно со нивниот сакан клуб?

Nikoj ne se raduva, jas licno sum lut, sto kur ima balistite da navivaat protiv makedonija da navreduvat mrtvi lica??? Eve samo ova kazi mi zosto imase skandiranja navredlivi za makedoncite koga sampionot na mk liga igra protiv srpski pretstavnik. Duri i ako se smetate sebe za albanski sampion(neli navijaci ste imale od kosovo i albanija) igrate protiv tret tim i svoite kompleksi se lecat so navreduvanje na makedoncite.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Прво не сум од навивачката група Балисти, второ кој и да рекол така пред натпреварот во Белград имал право, но и погоре ти кажав, резултатот од Белград беше пресуден, Албанците да не присуствуват масовно на филип 2, јас и 5-6 другари сме чист пример за тоа.

Размислувај логично, еве зимај го за пример Вардар, да не биде тоа Шкендија. Вардар губи 4-0 во Белград, Очекуваш ли ти на реваншот во Скопје, Филип 2 да биде наполнет?

Но јас знам дека некои терат сеир тука, но за тоа треба да превземат мерки администаторите/модератоирте, видејќи за СЕИР има друга категорија, или па да ја преместат темава таму, па да продолжите да серете уште повеќе.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Уфффф, сега ме повреди :(:( Каков патриот сум ја, не навивам за Македонскиот шампион, туку навивам за Србите. Лелее, ова не ти требаше. Како ли сега да заспием ја?? :( Стварно кај ми бил паметот бе да навивам за Србиве, пу јазк! По скандирањата и знамињата што беа извадени, ја помислев дека игра шампионот на Албанија, ни на крај памет дека овие биле Македонци!! :( Срам да ми е, и на мене и на сите што беа за Партизан (или неутрални) :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom