Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Nikoj ne se raduva, jas licno sum lut, sto kur ima balistite da navivaat protiv makedonija da navreduvat mrtvi lica??? Eve samo ova kazi mi zosto imase skandiranja navredlivi za makedoncite koga sampionot na mk liga igra protiv srpski pretstavnik. Duri i ako se smetate sebe za albanski sampion(neli navijaci ste imale od kosovo i albanija) igrate protiv tret tim i svoite kompleksi se lecat so navreduvanje na makedoncite.
Јас мечот го гледав преку ТВ, и не слушнав такво нешто, така што не мора да ти одговорам, нели? Но ти дали беше на филип 2, да го проследиш натпреварот, ме интересира?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Јас мечот го гледав преку ТВ, и не слушнав такво нешто, така што не мора да ти одговорам, нели? Но ти дали беше на филип 2, да го проследиш натпреварот, ме интересира?
Epa kako jas i pola kajgana slusnavme samo ti ne si cul, sve za vas koga ne vi odgovara ne ste cule ne ste videle, u podrum sve bile....

Eve ne si cul da receme, kazi dali e vo red da se vadi albansko zname(100% i slep ce bides sea) na makedonski stadion, i da se skandiras protiv makedoncite???

bas me interesira odgovorot.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Уфффф, сега ме повреди :(:( Каков патриот сум ја, не навивам за Македонскиот шампион, туку навивам за Србите. Лелее, ова не ти требаше. Како ли сега да заспием ја?? :( Стварно кај ми бил паметот бе да навивам за Србиве, пу јазк! По скандирањата и знамињата што беа извадени, ја помислев дека игра шампионот на Албанија, ни на крај памет дека овие биле Македонци!! :( Срам да ми е, и на мене и на сите што беа за Партизан (или неутрални) :(
Ај не биди глуп, па прочитај уште еднаш што сум пишал, може ли? да не се брукаш вака безвеза.

M

MrzaRules

Гостин
Прво не сум од навивачката група Балисти, второ кој и да рекол така пред натпреварот во Белград имал право, но и погоре ти кажав, резултатот од Белград беше пресуден, Албанците да не присуствуват масовно на филип 2, јас и 5-6 другари сме чист пример за тоа.

Размислувај логично, еве зимај го за пример Вардар, да не биде тоа Шкендија. Вардар губи 4-0 во Белград, Очекуваш ли ти на реваншот во Скопје, Филип 2 да биде наполнет?

Но јас знам дека некои терат сеир тука, но за тоа треба да превземат мерки администаторите/модератоирте, видејќи за СЕИР има друга категорија, или па да ја преместат темава таму, па да продолжите да серете уште повеќе.
кога веќе го спомна Вардар...мада ја не сум веродостоен да одговорам на таа тема ама ај еве ќе ти кажам,познавајќи ги Комити...да беше Вардар со негатива 4-0 сигурен сум и глава оставам дека ќе беше поинтересно барем на навивачки план од колку овоа вечерва....а тоа вашето дека резултатот бил пресуден за слабата посетеност...на кого тоа..па нели живеете за шкендија,ја сакате шкендија,го сакате клубот....епа пријателе КЛУБОТ СЕ САКА И СЕ БОДРИ И ВО ДОБРО И ВО ЛОШО!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај не биди глуп, па прочитај уште еднаш што сум пишал, може ли? да не се брукаш вака безвеза.
Ајде паметен, прочитај ја втората реченица и првата реченица од вториот пасус од твојот пост, па реплицирај ми пак дали сум видел што си напишал или не.

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
Па тогаш седи си во твојот удобен дом (ако го имаш) и кулирајси. Јас да не викав дека ќе соберам 30000 цитирам "ООО БРАЌА КОСОВАРИИ ООО ШВЕРЦЕРАТ" ?

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Epa kako jas i pola kajgana slusnavme samo ti ne si cul, sve za vas koga ne vi odgovara ne ste cule ne ste videle, u podrum sve bile....

Eve ne si cul da receme, kazi dali e vo red da se vadi albansko zname(100% i slep ce bides sea) na makedonski stadion, i da se skandiras protiv makedoncite???

bas me interesira odgovorot.
Еве ти го одговорот напишан на 21 јуни 2011.
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Шкендија.32731/page-400#post-4207578

Последната реченица, да се самоцитирам:
И се надевам Балистите, да не пеат песни, што ке бидат навредливи за Македонците, и државата Македонија, бидејќи тогаш ке покажат голема слабост.
кога веќе го спомна Вардар...мада ја не сум веродостоен да одговорам на таа тема ама ај еве ќе ти кажам,познавајќи ги Комити...да беше Вардар со негатива 4-0 сигурен сум и глава оставам дека ќе беше поинтересно барем на навивачки план од колку овоа вечерва....а тоа вашето дека резултатот бил пресуден за слабата посетеност...на кого тоа..па нели живеете за шкендија,ја сакате шкендија,го сакате клубот....епа пријателе КЛУБОТ СЕ САКА И СЕ БОДРИ И ВО ДОБРО И ВО ЛОШО!!
Зборот ми беше тука за бројката, за кои некои детишта тука серат безвеза.

Ајде паметен, прочитај ја втората реченица и првата реченица од вториот пасус од твојот пост, па реплицирај ми пак дали сум видел што си напишал или не.
Јас знам што сум пишал, ти преостанува тебе, да го разбереш тоа.

A

Ali Pasha

Гостин
Се на се, многу подобро издание на Шкендија ова вечер, прво полувреме промашивме 4-5 стопостотни шанси. Некој ќе каже дека Партизан тактизираше, но сепак играше со најдобриот состав. Гледам има многу „добронамерници„ , јадат трици колку што можат, ако ако, тоа вие како анти стрес. И треба да вие. А кога вие ке правите гостување од 6000-7000 илјади (тоа за нас е гостување), при пораз од 4 спрема 0, тогаш дојдете да се фалите. Да не зборам едни бедни навивачи од тетекс лани ни 50 луѓе не беа, а сега се курчат колку што можат. А и другите не се поарни, Знаат и тие колку ги полнат стадионите.
Се на се за прв пат, толку беа можностите. Да се надеваме дека идниот пат ке биде подобро (немојте да се нафурате одма дека нема да има иден пат, патетични сте веке)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Hotmail пријателе гледам не си навивачки едуциран ни малку,затоа ќе ти кажам само ова-правите навивачи,оние најзагреаните го бодрат клубот и да изгуби 100-0 на првата утакмица.
Балистите тоа не го направија,а со Вардар,со Македонија Ѓорче Петров,со Тетекс знаат да се соберат по 10 илјади да речеме.
Значи клубот се сака и се бодри без разлика со кој и да игра,каде и да игра и колку и да губи,но ова тешко да го разбере и сфати некој од Балистите бидејќи не се навивачки едуцирани ни малку,па и затоа не се компетентни да зборат на таа тема,си немаат врска.

M

MrzaRules

Гостин
Зборот ми беше тука за бројката, за кои некои детишта тука серат безвеза.
па баш за бројката де...ако пратиш македонска лига ќе знаеш во која состојба беше Вардар,и ќе знаеше дека Комити на ниеден натпревар не го оставиле клубот,го бодреле и кога било најтешко за клубот...правеле кореографии и имале одлична бројка....и па ќе ти речам..да беа Вардар глава оставам дека бројката на Комити ќе беше поголема од онаа вечерва...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Па тогаш седи си во твојот удобен дом (ако го имаш) и кулирајси. Јас да не викав дека ќе соберам 30000 цитирам "ООО БРАЌА КОСОВАРИИ ООО ШВЕРЦЕРАТ" ?
И што ако некој анонимец кажал дека ќе собери 300000? Зарем треба сега на тоа да се фатите, и да терате сеир на темава? Па што кур ако рекол така, зарем јас треба сега вас да ве читам кај што серите безвеза, наместо да им се дава предност на тие вистински лубители на футбалот, да постират свои анализи за играта од двете страни. Кои беа слабостите, нивните коментари за играта, вие тука ми кажувате бош муабет.

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
И што ако некој анонимец кажал дека ќе собери 300000? Зарем треба сега на тоа да се фатите, и да терате сеир на темава? Па што кур ако рекол така, зарем јас треба сега вас да ве читам кај што серите безвеза, наместо да им се дава предност на тие вистински лубители на футбалот, да постират свои анализи за играта од двете страни. Кои беа слабостите, нивните коментари за играта, вие тука ми кажувате бош муабет.
Вистински љубители на фудбалот во балисти тешко да најдиш.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се на се, многу подобро издание на Шкендија ова вечер, прво полувреме промашивме 4-5 стопостотни шанси. Некој ќе каже дека Партизан тактизираше, но сепак играше со најдобриот состав. Гледам има многу „добронамерници„ , јадат трици колку што можат, ако ако, тоа вие како анти стрес. И треба да вие. А кога вие ке правите гостување од 6000-7000 илјади (тоа за нас е гостување), при пораз од 4 спрема 0, тогаш дојдете да се фалите. Да не зборам едни бедни навивачи од тетекс лани ни 50 луѓе не беа, а сега се курчат колку што можат. А и другите не се поарни, Знаат и тие колку ги полнат стадионите.
Се на се за прв пат, толку беа можностите. Да се надеваме дека идниот пат ке биде подобро (немојте да се нафурате одма дека нема да има иден пат, патетични сте веке)
Лани Тетекс играше на два пати у 4 саат, кога повеќе од половина се на работа. Второ, играше со Вентспилс и со Елфсборг, не играше со Партизан кој би донел далеку поголема заинтересираност кај неутралните.
Така да, ако сакате да научите некоа лекција по навивање слободно, ќе имате уште шансе за тоа. Таман, да препеете уште некоа песна од ПРОФЕСОРИТЕ!!
Hotmail пријателе гледам не си навивачки едуциран ни малку,затоа ќе ти кажам само ова-правите навивачи,оние најзагреаните го бодрат клубот и да изгуби 100-0 на првата утакмица.
Балистите тоа не го направија,а со Вардар,со Македонија Ѓорче Петров,со Тетекс знаат да се соберат по 10 илјади да речеме.
Значи клубот се сака и се бодри без разлика со кој и да игра,каде и да игра и колку и да губи,но ова тешко да го разбере и сфати некој од Балистите бидејќи не се навивачки едуцирани ни малку,па и затоа не се компетентни да зборат на таа тема,си немаат врска.
Абе Балисти и верност??? Па се знае, пред 2 године у втора лига ги немаше нигде, влегоа у Прва Лига и одма “верните“ Балисти са туе. Шкендија постојано беше на врвот, затоа и имаше по 10.000 на стадион, да беше негде доле на табела, појќе од 4.000 немаше да бида освен против Тетекс и Ренова, еве и Вардар. Таке да, верност и Балисти са два различни поими.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Првата реченица го знае и дете од 10 год, не се заебавај, и не мора да си навивачки едуциран да го знаеш тоа.

Тоа за Вардар/Македонија ЃП/Тетекс моментално е научна фантастика, да соберат повеќе и од 2000 фанови, за нив е премија, знаеш и самиот каква е ситуацијта моментално со другите клубови, да не се заебаваме.

Но, фановите не се виновни. Виновни се челниците во ФФМ, кои го уништија футбалот во МК, како тој домашен, така Репрезентативниот. И затоа нема толку заитересираност да се проследи домашниот футбал

Член од
30 август 2009
Мислења
203
Поени од реакции
14
prasajte gi malce vasite braqa so po greska vlegle u stadioon :) sardina gi naprajvme ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom