Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Има ли некој таков што купил карта од билетарата на Филип Втори, бидејки мене ми рекоа дека е затворена ? Да не има одредено време од кога до кога работи ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе нешто чудно се дешава,утре се игра најголемиот натпревар за нив,сега требаше овде да врие,ама само овој Goal нешто се пика.Ги нема да викаат ќе го полниме 30.000,видоа не видоа дадоа и слободни карти да ќарат нешто ама к*р пак ни пола нема да биде полн.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Абе нешто чудно се дешава,утре се игра најголемиот натпревар за нив,сега требаше овде да врие,ама само овој Goal нешто се пика.Ги нема да викаат ќе го полниме 30.000,видоа не видоа дадоа и слободни карти да ќарат нешто ама к*р пак ни пола нема да биде полн.
Го бојкотираат форумот изглеа, дека им ја затворија темата у фан клуб :)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
prasajte sto sakate....
za organizacijata nema da zborim nisto ke gledate utre sto e navivanje,koreografija i sve drugo

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Вчера напладне (12 часот) почна и продажбата на билетите за натпреварот. Влезница може да се набави и денеска до 20 часот и во текот на утрешниот ден од 10 часот до 20 часот на билетарницата на „Филип Втори“ во Скопје и во „Фан Шоп Шкендија“ во Тетово.

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=117C38A7E3F40C4E9EEA4AF3EB22350F

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Дали ке можам да дојдам до влезница утре да дојдам до карта? Мислам да дојдам да си купам од билетара и да си гледам фудбал, нит да навивам нит да се тепам :) Само да не ми е за џабе доаѓање од Кочани до Скопје.

Г

Грејвдигер

Гостин
Дали ке можам да дојдам до влезница утре да дојдам до карта? Мислам да дојдам да си купам од билетара и да си гледам фудбал, нит да навивам нит да се тепам :) Само да не ми е за џабе доаѓање од Кочани до Скопје.
Би требало да има утре. Сабајле некој пишаше дека не работеле билетарата на Филип Втори, пред саат време пак не работеше... не знам што им е финтата, ама нема смисла утре да не има карта.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
дали Лазевски допатува во Скопје?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Mirnim letom “Jatove ptice” od Beograda do Skoplja fudbaleri Partizana doputovali na revanš sa Škendijom. Makedonci poručili: “Hoćemo pobedu”!

Izgleda da Makedonce ne zanima preterano duel Partizana i Škendije.
Nijedna kamera, niti novinar lokalnih medija nisu dočekali srpskog šampiona po dolasku u Skoplje. Igrači Partizana su se u potpunom miru uputuli ka hotelu, ali, policijska pratnja, za svaki slučaj, nije izostala.
Ipak, bilo je i onih koje je zanimao Partizan.
Dobrodošlicu crno-belima prvo su poželeli taksisti okupljeni na izlazu sa aerodroma “Aleksandar Veliki”.
Sada je svima jasno je da će simpatije lokalnog nealbanskog stanovništva biti na strani Partizana. U to su se prvi uverili Goran Pandurović i Saša Ilić.
Ne samo da su treneru golmana i kapitenu poželeli sreću u duelu sa Škendijom, već su im poručili da Partizan mora da napuni mrežu kluba iz Tetova, a da će oni biti zadovoljni sa 8:0. Posle kratkog cenjkanja dogovor je postignut – bilo koja pobeda zadovoljiće i jedne i druge.
Crno-beli će odmarati do 20 časova, kada će odraditi jedini trening na stadionu “Filip Drugi”, gde se u utorak od 20,45 igra revanš meč 2. kola kvalifikacija Lige šampiona.
Već danima navijači Škendije Balisti najavljuju paklenu atmosferu protiv Partizana, ali je pitanje koliko će ona zaista biti vrela. Karte su u nedelju puštene u prodaju, međutim, interesovanje je za sada ispod očekivanja.
Ipak, najveća navala očekuje se na dan utakmice kada će veliki broj autobusa sa navijačima Škendije stići iz obližnjeg Tetova.

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Na etnickite Albanci mu e krivo nivnite sogragani se nastroeni kon partizan
No zosto
Sto e najgolrma greska kaj navivacite na Skendija
1 Imeto na navijackata grupa Balisti
iako vo istorijata - site znaeme ovie deca na tribini nemaat nikakva konekcija so vtora svetska vojna
Imeto iretira ( kolobratori so nacistite isto voena grupacija sto ubivaa civilno Makedosko naselenie za ideja na golema Albanija) neka se najdat arabi vo USA i neka napravat navijacka grupa alkaida pa kako ke regiraat amerikancite
2 Na sekoj natprevar istaknuvaat Albanski znamija ne gi pocituvaat drzavnite simboli
a ziveat se skoluvaat i rabotat vo administracija plateni od budget na R Makedonija
3 Peat nekoj glupi etnicki navredlivi pesni.
Sto potreba ima od sevo ova
Odberi ime site sto ke vi go respektuvaat istakni znamijna sto vi ja prestavuvaat vasiot etnikum no ne zaboravi deka zivees vo Makedonija sto se grizi za site gragani podenakvo velici go i toa belezje
sto potreba da gi vregas svoite sogragani Ova istoo se odnesuva i na Makedoskite navivacki grupi
Zosto klubovite da bidat etnicki podeleni otvorigi vratite do site da uzivaat vo sportot i da bide multietnicko.
Zaedno site da se druzat zosto Makdonci od Tetovo da ne idat na natprevar koga Skendija i igra ili obratno

Pokazi respekt za da te cenat i respektiraat nazad.
Onoj sto toa go pravi prv e hrabar i go krsi mrazot.
Ne podlegnuvaj na provakcii
vo sekoja drzava nacija semejstvo ke se najdi po nekoj budala
no toa ne znaci ti treba da go baziras svoeto odnesuvajne kon drugite kako toj idiot sto ti go rasipal denot.
Pozdrav do sogragani Albanci
Pokazete ste Evropski narod i na ovaa utakmica
Napravetego i nevozmoznoto pobedete so 5 - 0

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Пак се силите, абре доста веќе признајте пораз како мажи и на фудбалски и на навивачки план..
Најдовте со кој кур да мерите..

Член од
6 јули 2011
Мислења
57
Поени од реакции
107
Анкета Спортског Журнала:

Идете ли на стадион и за кога ће те навијати у мечу Шкендија – Партизан?
1. Иван Димитров
– Ићи ћу на меч и навијати за Шкендију. Не очекујем много публике због високе победе Партизана у Београду.
2. Лазар Тополовски
– Навијаћу за Партизан, али нисам одлучио да ли ћу ићи на Филип Други арену. Очекујем око 20.000 људи, пошто нема великог интересовања у граду за реванш.
3. Александар Атанасовски
– Не идем на утакмицу, можда је нећу пратити ни на ТВ. Волео бих, ипак, да победи Партизан. Одмори су у јеку, Скопље је полупразно и нема великог интересовања за меч.
4. Оксана Тодоровска
– Нормално, навијаћу за Партизан! Муж и син ићи ће на стадион, а можда ћу им се придружити и уживати у још једној победи црно–белих. Обе екипе су јаке, требало би да стадион буде пун и позитивна атмосфера. Желим да нема немира.
5. Недим Јонуз
– Обзиром да је клуб из Македоније, навијаћу благо за Шкендију. У суштини сам неутралан и спречен сам због посла да присуствујем мечу. Очекујем слабу посету.
6. Георгина Георгијева
– Нећу ићи на утакмицу, не пратим фудбал. Ипак, чула сам да долази Партизан у Скопље.

P

PewDiePie

Гостин
Ма нека се гонат и србине и тие овците блистички како себеси се нарекуваат(нели). Нека заврши дуелов и да си се осврнеме само на наши екипи и со се срце да си навиваме за нив во Европските натпреварувања.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom