Широка владина коалиција за влез на Македонија во НАТО

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
И виииди го ти световид колку бил остроумен, :pos2: :pos2: :pos2: па и на врапчињата им е јасно дека се спремат вонредно парламентарни избори, само побитно е тоа што на некои им е побитна фотељата од државата.

Сценарио зад кои структури на ДПМНЕ
:pos2::pos2::pos2: абе бе буљо смешно, а? Ахахаха :pos2::pos2::pos2: ај ќе те видам за месец два :tapp:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Nezaboravajte narodot go dal svojot glas na izborite i VMRO e pobednik .SAMO VMRO KE ODLUCI STO PONATAKA.:smir:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
од кај знаеш дека сум комуњар бе кретену еден. јас кога заврши комунизмот имав пет години.

Вие вмровците што вие бре не ми е јасно ако нешто запина работата и не знаете што да кажите одма комуњар комуњар бре!
Па таква е касетата што им е инсталирана во штабот на улица македонија, со мала трака е и нонстоп се реверсира.

А и машината не име компатибилна да може да им се угради поголема касета

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Nezaboravajte narodot go dal svojot glas na izborite i VMRO e pobednik .SAMO VMRO KE ODLUCI STO PONATAKA.:smir:
cek cek... ti 310.000 za narod gi racunas..??? pa ovaa vlada ni 20% od narodot podrska nema i ti toa go racunas deka DPMNE ima pravo da odlucuva?

i so mislis ako ima predvremeni izbori, narodot pak ke glasa za dpmne za da se desi istoto i pak do beskraj. si go pokazaa svoeto lice na glupi i prosti licnosti. so portparolot bocevski koj e izbrkan od sdsm poradi negovata neprofesionalnost.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Хмм паднаа првите дождови и се појавија црвите!

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Инаку велепредавникот БЦ на своја рака најавува нови отстапки од Македонска страна без консултации со Владата.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=90723
“Македонија и официјално најави дека би можела да се повлече од позицијата за двојната формула, доколку Грција прифати име што нема да ги загрози националните интереси.
„Ако се најде формулација со некаква додавка или придавка, којашто нема да значи рушење на националниот идентитет, туку можеби дополнителен опис на нашето државно уредување, мислам дека можеме да ги постигнеме двете цели - и да ја добиеме поканата и да го зачуваме нашиот национален идентитет“, изјави Бранко Црвенковски, претседател на РМ.“
Баш ме интересира глистиве сдс-овски како ќе ми го објаснат последновиов велепредавнички чин на анти-државников?

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
е светко... ова да ми го кажува некој нема да го верувам. ама за жал го гледам...

тие кои ко хиени веќе незнам колку денови само „спремаат терен за славното враќање на власт“ и кои се радуваат на ситуацијата во која се наоѓа државата, и кои повторуваат едно те исто цело време, да го пишат следново:

Па таква е касетата што им е инсталирана во штабот на улица македонија, со мала трака е и нонстоп се реверсира.
и истата банда... макар шо на секоја будала на форумов му е јасно дека Светко и Сердар не љубат партии премногу, да обвинуваат за партиско тролство баш луѓе кои не љубат партии...

како беше она со кралот и лудоста? шо има врска, всушност...

бедно, бедно...

дури и ставил сонцето од кутлеш едниот, ама модифицирано, да не му се љутат грците...

беднооооооо

нема некој јунак админ да ги отера педеранава кај шо припаѓа?

па и мене со нив, да не мора да им ги читам старите постови... ми се креват цревата кога ќе прочитам тоа срањата...

п.с.

се прашувам кој од нив е Игор Малиновски...

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
е светко... ова да ми го кажува некој нема да го верувам. ама за жал го гледам...

тие кои ко хиени веќе незнам колку денови само „спремаат терен за славното враќање на власт“ и кои се радуваат на ситуацијата во која се наоѓа државата, и кои повторуваат едно те исто цело време, да го пишат следново:

и истата банда... макар шо на секоја будала на форумов му е јасно дека Светко и Сердар не љубат партии премногу, да обвинуваат за партиско тролство баш луѓе кои не љубат партии...

како беше она со кралот и лудоста? шо има врска, всушност...

бедно, бедно...

дури и ставил сонцето од кутлеш едниот, ама модифицирано, да не му се љутат грците...

беднооооооо

пу јазк...
ти си беден имајќи го предвид коефициентот на твојата интелегенција зашто мислиш дека изгледаш толку неутрално, а всушност си една бедна платена копија на Александар Бичиклиски која стружи струготинки.

Ова да му го кажиш на твоите шефови дека не си повеќе квалитетен како пред неколку месеци... сега си едноставно без корисен... поточно и една обична штеточина за твојата неутрална дпмне партија

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
ти си беден имајќи го предвид коефициентот на твојата интелегенција зашто мислиш дека изгледаш толку неутрално, а всушност си една бедна платена копија на Александар Бичиклиски која стружи струготинки.

Ова да му го кажиш на твоите шефови дека не си повеќе квалитетен како пред неколку месеци... сега си едноставно без корисен... поточно и една обична штеточина за твојата неутрална дпмне партија
што врска има ова со широка коалиција, те молам да ми објасниш.

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Значи сепак имало Мајски договор. Еееееее...

Kajgana Shop

На врв Bottom