TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Лавови мои морски, тигрови мои океански
КАДЕ СТЕ?!?!
КАДЕ СТЕ?!?!
значи шампиони сте, сега испадна дека Бранко ја креира владината коалиција, ебати премиерот неспособен, ако некој од надвор му ги влече конците во Владата:kesa:Ваква коалиција се формираше во 2001 за време на воениот конфликт, кога во владата на Георгиевски и Џафери влегоа Црвенковски и Имери – подоцна потпишувачи на рамковниот договор.
A eve kako se podgotvuva i stima predavstvoto:
Во Македонија од вчера имаме сериозна политичка криза и тоа во најнеповолниот и најтешкиот момент за нашата земја.
- Нам ни е потребна елементарна политичка стабилност, што е можно поширок политички консензус и институции со кредибилитет. За да помогнам на тој план веднаш по враќањето на премиерот Никола Груевски од Брисел, најверојатно утре, ќе го повикам на разговор со цел да ги слушнам неговите размислувања и намери, а потоа, во текот на наредните два или три дена, не подоцна од понеделник, во зависност од тоа каде се наоѓаат претседателите на политичките партии, би организирал и лидерска средба со цел да се најде начин да се надмине оваа ситуација, рече Црвенковски.
сe e isto...
Јас не велам да не се коалицира со ДУИ.Ако албанците гласаат за нив нормално дека се сепак некој фактор. Поентата ми беше, ако Гвујо веќе сакаше да се договори,зошто не се договори со Тачи?Е коа више почнавме така..кој бре беше на власт со ДУИ?
Кој им беше коалиционен партнер?
Или ај сега да ги памтиме само работите кои ни одговараат...
За жал точен се покажа вицот со Господ и Македонија.
Па ја тоа и го правам, се фокусирам на проблемот..ако не се знае причината како ке се најде решениеФокусирј се на проблемот и некоговот решение, а не на дефокусација со партиски препукувања.
Камата со години се оштри,ама само толку...колку пратеници убивте,кога гласаа за срамковниот???Камата моја и за таквите како тебе самата си се оштри.
А што, ти се сомневаш во тоа на што се е способен Бранко Црвенковски?значи шампиони сте, сега испадна дека Бранко ја креира владината коалиција, ебати премиерот неспособен, ако некој од надвор му ги влече конците во Владата
Борис Трајковски, Бранко Црвенковски, Љубчо Георгиевски, Имер Имери и Арбен Џафери се потписници на тој договор. Упс, како да го нема тука Ахмети. Ама го има еден и единствен, оној истиот кој ја сценираше таа војна...режисерот: Бранко Црвенковски!!Куроглав напиша:.колку пратеници убивте,кога гласаа за срамковниот???
Што ти е крив Претседателот,што владата е во криза?А што, ти се сомневаш во тоа на што се е способен Бранко Црвенковски?
ДОСТА БЕ, ДОСТА!!! АМАН ОД ТЕБЕ И ОД ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ!!! Ако имаш нешто паметно да кажеш, кажи, ако не подобро ќути затоа што не правиш ништо подобро ако јадеш бурек овде на форумов.Никој не собира партиски поени, но не треба да заборавиме зошто дојде до ова. Имаме премиер кој не е способен за ништо,ни дрва не знаеше да сади.
А забораваме и едно,и народ да се случи пак некој ке мора да биде премиер,претседател...нема белки во анархија да живееме.
А мене поентата ми беше дека треба сите да сме заедно и да не гледаме политички партии!Јас не велам да не се коалицира со ДУИ.Ако албанците гласаат за нив нормално дека се сепак некој фактор. Поентата ми беше, ако Гвујо веќе сакаше да се договори,зошто не се договори со Тачи?
Оди (по којзнае кој пат) издудлај му го ти на претседателот - може ќе му стане подобро и нему и тебе.Што ти е крив Претседателот,што владата е во криза?
Доста е во Бугарија, а форумов е за сите нас.Секој има право да го каже своето мислење.ДОСТА БЕ, ДОСТА!!!
Абе ти или стварно си МУТАВ или со сила даваш таков впечаток.значи шампиони сте, сега испадна дека Бранко ја креира владината коалиција, ебати премиерот неспособен, ако некој од надвор му ги влече конците во Владата:kesa:
Тие потпишаа, и после имаше и гласање во парламентот.Колку убивте од тие вкупноБорис Трајковски, Бранко Црвенковски, Љубчо Георгиевски, Имер Имери и Арбен Џафери се потписници на тој договор. Упс, како да го нема тука Ахмети. Ама го има еден и единствен, оној истиот кој ја сценираше таа војна...режисерот: Бранко Црвенковски!!