ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

T

templar55

Гостин
Дедо ја силувал малолетната внука во кривопаланечко
Шеесет и едногодишен жител на кривопаланечкото село Копаница, завчера во плевна ја силувал неговата внука. Тој е приведен во полиција, а се очекува и истражен судија да му одреди мерка притвор.
Според првичните информации, П.Т. во понеделникот попладнето насилно ја внел малолетната внука во плевната и ја силувал, а потоа се заканил дека ќе ја истепа доколку за тоа им каже на родителите. Додека девојчето молчело и било во шок од тоа што му се случило, анонимно лице се јавило во полиција и пријавило дека П.Т. ја силувал внука си во плевната. Веднаш по ова, полициски службеници извршиле разговор со девојчето што им раскажало за ужасната случка во плевната, по што насилникот бил приведен. (П.А.Л.) www.vest.com.mk
Вие нон стоп си ги ебете децата па никоме ништо...са самото тоа какви сурати и дегенерици има помеѓу вас (негде околу 95%) + со низок интелектуален раст поради честите инцести, абе вие сте бе Фрицл нација. now stfu

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Дечково е класичен психопат со одредени фрустрации. Смртна казна нема никаков ефект за ваквите случаи. Оној поединец кој има проблем со психа нема да извлече никаква поука од смртната казна. Напредните општества ваквите проблеми пробуваат да ги спречат со психологија и психијатрија пред да дојде до овој степен.

Честитки ја пикнавте религијата таму каде не и е местото. Продолжете со примери во чија религија има побудала.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
И овој ли доживотно да се излежува у затвор и да јаде и пие на наш грб? Под хитно да се убие стокава!

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
мода и збирање лајкови ;)
Да, како основна цел и задача на 98% од ФБ корисниците.
Али муабетов негов на ФБ? Напишан како статус?
Искрено, појезив ми е тој момент од све друго.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Да, како основна цел и задача на 98% од ФБ корисниците.
Али муабетов негов на ФБ? Напишан како статус?
Искрено, појезив ми е тој момент од све друго.
Тоа ти ја кажува неговата психичка состојба.

Член од
21 мај 2012
Мислења
296
Поени од реакции
59
Дечково е класичен психопат со одредени фрустрации. Смртна казна нема никаков ефект за ваквите случаи. Оној поединец кој има проблем со психа нема да извлече никаква поука од смртната казна. Напредните општества ваквите проблеми пробуваат да ги спречат со психологија и психијатрија пред да дојде до овој степен.

Честитки ја пикнавте религијата таму каде не и е местото. Продолжете со примери во чија религија има побудала.
da imas pravo smrtna kazna. no za zal zakonite ne se takvi vo mk.
kako i ne bile vo norveska. koga monstrumot Breiwik masakrirase 70 i veruvajte mi bese maltretiran pomalku od 64 godisnata baba so bese privedena vo akcijata "monstrum" navodno bila izmesana so terorirzam. :tapp:
posle vie neznam so koe pravo go ismejuvate sheriatot.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
kako i ne bile vo norveska. koga monstrumot Breiwik masakrirase 70 i veruvajte mi bese maltretiran pomalku od 64 godisnata baba so bese privedena vo akcijata "monstrum" navodno bila izmesana so terorirzam. :tapp:
Kако е Калимеро , пак нешто твојот вид е угнетуван и малтретиран , а ?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Од кај бе ти знаеш колку бил он малтретиран..зашто да ти верувам на тебе,кој си ти..а таа бабата ли што чува зоља у гаќи и наместо брашно у подрум има хероин?

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Никаде не реков дека треба смртна казна, напишав дека таа нема ефект. Немам намера да коментирам за акцијата монструм не е ова тема за тоа. Никаде не исмеав шеријат, само сакам религијата да не се вметнува во темава, не гледам поврзаност на случајов со неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom