ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
posle so koe pravo vikate radikalni islamisti.. :tapp:
eve vakvi lugje postojat u mk sto doprva ke se otkrivaat.
sto se sposobni duri i nivnata rodna majka da ja ubijat bez oko da im trepne!
И шо кур веза има овоа со религија бре brainwashed puppet ???

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
за ова да го направиш треба тотално да се исклучи разумот... а за тоа да се случи мора некој да ти "помогне" во тоа, или да си роден со голем недостаток...
не сме ние во неговата кожа, ама прво на ум шо ми дојде беше.. кај што на дечково секој 2 ден му кажуваат со кого се е*ела мајкаму вчера вечерта... и тој тие луѓе ги гледа во лице, притисокот расте... се губи разумот... и нормално, кај послабите карактери се раѓа бес и хаос.
во никој случај не го оправдувам, ама така некако ми иде да размислам во какво опшество се живее, и колку луѓето што те опкружуваат можат да ти наштетат и да го разгорат гневот во себе. наместо да си ја бркаат работата и да ќутат, тие ќе те донесат до степен на неиздржливост и страм, што само прашање на време би било кога човек ќе експлодира..

и баш во конкретниов случај, освен ако не се дијагностицира тешка ментална пореметеност.... јас мислам дека овај слепецов што се решил да ја убие мајка си... морал тоа да го направи официјално и на фб паблик.. и со тоа да ја испразни негативната енергија, да доживее некоја правда према себе, према смртта на таткому, и према луѓето што ја злоупотребиле слабоста на сега починатата...

T

templar55

Гостин
Ти сегде гледаш ислам а ? И ти не си многу по различен од него. Исти кур сте ист памет носите и двајцата сте опседнати со мржња и убиства. Гомно едно бедно.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
pogolemi psihopati od islamistite veruvaj nema
seti se samo na vesta od pred nekolku dena kaj go ima ova be !!!
Двајца талибанци во селото Qimchok во провинцијата Парван во Авганистан јавно ја убиле 22-годишната Најиби.
На ладнокрвното убиство се одлучиле откако не можеле да се одлучат на кого ќе му припадне девојката, па така ја обвиниле за неверство и испукале девет куршуми кон неа.

Во моментот на убиството таа клечела на колена свртена со грб кон убијците. Додека нејзиното безживотно тело паѓало на земјата, собраните талибанци повторувале: "Господ е голем".

Таа наводно била омажена за член на екстремистичката талибанска милитантна група, а обвинета е за неверство со еден од заповедниците.

Авганистанските власти го осудиле овој чин како "неисламски и нечовечки" предупредувајќи дека јавните убиства, кои биле вообичаени во времето на талибанскиот режим од 1996 до 2001 година, сега се недопустливи.

Снимката се појавила во јавност откако еден од локалните жители ја предал во полиција, но сеуште не е познато дали убијците ќе бидат санкционирани.

Член од
21 мај 2012
Мислења
296
Поени од реакции
59
Ти сегде гледаш ислам а ? И ти не си многу по различен од него. Исти кур сте ист памет носите и двајцата сте опседнати со мржња и убиства. Гомно едно бедно.
od toa kako se izrazuvas ne si po aren od monstrumot.

odi leci se

S

Sagan

Гостин
...мојата земја Macedonia...
...татко нека ти суди... што му немаш појдено на гробот...

Значи, дечково само постапувал согласно вредностите на режимот. Конзервативен револуционер.
Не се сеќавам вакви убиства, силувања и напастувања на деца да имало кај нас некогаш и толку често.
Деца со испрани мозоци и измислени вредности.

Член од
4 јули 2012
Мислења
153
Поени од реакции
79
pogolemi psihopati od islamistite veruvaj nema
seti se samo na vesta od pred nekolku dena kaj go ima ova be !!!
Двајца талибанци во селото Qimchok во провинцијата Парван во Авганистан јавно ја убиле 22-годишната Најиби.
На ладнокрвното убиство се одлучиле откако не можеле да се одлучат на кого ќе му припадне девојката, па така ја обвиниле за неверство и испукале девет куршуми кон неа.

Во моментот на убиството таа клечела на колена свртена со грб кон убијците. Додека нејзиното безживотно тело паѓало на земјата, собраните талибанци повторувале: "Господ е голем".

Таа наводно била омажена за член на екстремистичката талибанска милитантна група, а обвинета е за неверство со еден од заповедниците.

Авганистанските власти го осудиле овој чин како "неисламски и нечовечки" предупредувајќи дека јавните убиства, кои биле вообичаени во времето на талибанскиот режим од 1996 до 2001 година, сега се недопустливи.

Снимката се појавила во јавност откако еден од локалните жители ја предал во полиција, но сеуште не е познато дали убијците ќе бидат санкционирани.
stvarno a ovoj vasiot sto naprail,?
ti sto znaes za tie?, prvo tie ne se muslimani. tuku shiiti.
treba da nosis naocari za kjoravi
poso imas problem so ocite nemozes da gledas blisku.

O

Orion.

Гостин
Која е врската меѓу психички болен човек и религијата?

T

templar55

Гостин
od toa kako se izrazuvas ne si po aren od monstrumot.

odi leci se
Абе гомциња само болесници како вас убиваат у име на религија ај да не одам офф топик... седете си у таа ваша усрана тема за чудата на вашиот севишен и не замарајте по други теми.

Kajgana Shop

На врв Bottom