ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

Член од
4 јули 2012
Мислења
153
Поени од реакции
79
ostajte Avganistan. gledajte gi vasite monstrumi niz mk se setaat slobodni!
Avganistan ima razni lugje i razni veruvanja, od tie najdobri se muslimanite.
pa prasajte nekoj sto bil vo misija vo Afaganistan ke vi kazuvaat koi se ustvari Afganistancite.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
pa prasajte nekoj sto bil vo misija vo Afaganistan ke vi kazuvaat koi se ustvari Afganistancite.
Гледаме ние колку се добри Афганите на Тв секојдневно ... да не вадам информации да ја видеме нивната добрина ... ти ко да чекаше ваква тема и да јадеш гомна и за православните и за Македонците .. овој за убил мајка му оти му фали некој штраф у глава , а не оти верува у исус/алах/зевс/анубис ... или тоа не го компрахираш у твојта празна лејка ? Оди дркај на Алах сеа , слободен си.

М

Мартин`

Гостин
А и ваши монструми има и тоа многу повеќе, на пример како оние што без причина стрелаа 5 луѓе (од кои 4 деца) .. и гледам колку најмирни се муслиманите затоа денеска имаше вест каде што 50 христијани во Нигерија биле живи запалени.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
stvarno a ovoj vasiot sto naprail,?
ti sto znaes za tie?, prvo tie ne se muslimani. tuku shiiti.
treba da nosis naocari za kjoravi
poso imas problem so ocite nemozes da gledas blisku.
Aj odi kidnapiraj avion i mavni se sea namesto vo world trade centar, sea vo belata kukja.. Koa kje se samoubies 5 ubavici te chekaat gore na neboto, Allah ti gi chuva.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Можам да сфатам дека типов бил некој психопат, социопат, со неразрешен Едипов комплекс, опичен до даска...али дека си ја убил мајка му и дека постирал на ФБ? Шо е ова? Катарзично искуство преку социјални мрежи?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Ве молам вакви теми веќе немојте. Искрено се потресов. Кога ја отворив си мислев само текст е, но кога ги видов сликите и текстот ненормалниот што го пишувал се наежив. Без навреда до тој што ја отворил темата, но веќе нека не се отвараат вакви теми. Нема што да се дискутира. Ретардиран е

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Е ова се коси со секаква логика, убиство на родител изведено од психопат изедначено со монструми кои со намера и план убиле сродствено неповрзани 5 луѓе од кои 4 деца, аплауз ќе ве молам. И постон му е ко демек, тргнете ја вината од небањатите, вие во ваши редови имате бетер. :facepalm:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.193
На тие од комунално им рекол како “ ќе ја земете во камион или да ја фрлам во контењер“ :confused:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Можам да сфатам дека типов бил некој психопат, социопат, со неразрешен Едипов комплекс, опичен до даска...али дека си ја убил мајка му и дека постирал на ФБ? Шо е ова? Катарзично искуство преку социјални мрежи?
мода и збирање лајкови ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Неготинец ја убил мајка си и ја фрлил во контејнер

Дваесет и три годишниот Димитар кој ноќеска изврши убиство врз својата мајка ја шокираше целата јавност, прво со чинот кој го направил, а сега и со постовите кои ги ставил на својот Фејсбук профил.
Сега после 20 години нека објави на ФБ дека излегува од затвор

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
posle so koe pravo vikate radikalni islamisti.. :tapp:
eve vakvi lugje postojat u mk sto doprva ke se otkrivaat.
sto se sposobni duri i nivnata rodna majka da ja ubijat bez oko da im trepne!
Шчипоња,а тој ВАШИОТ што пред недела дена ја закла бабата во Струга или каде веќе беше небитно,што мотив имал?
Не му дала доволно зрела лубеница,или кафето му го направила со 1 наместо со 2 лажици шеќер?

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Cekaj cekaj, kaj da e tatko ti ke ti ja opne zenata dur ti kopas rovovi u svicarsko, pa togas ke te prasam koi i civi monstrumi se setaat po mk!!!

Член од
21 мај 2012
Мислења
296
Поени од реакции
59
Дедо ја силувал малолетната внука во кривопаланечко
Шеесет и едногодишен жител на кривопаланечкото село Копаница, завчера во плевна ја силувал неговата внука. Тој е приведен во полиција, а се очекува и истражен судија да му одреди мерка притвор.
Според првичните информации, П.Т. во понеделникот попладнето насилно ја внел малолетната внука во плевната и ја силувал, а потоа се заканил дека ќе ја истепа доколку за тоа им каже на родителите. Додека девојчето молчело и било во шок од тоа што му се случило, анонимно лице се јавило во полиција и пријавило дека П.Т. ја силувал внука си во плевната. Веднаш по ова, полициски службеници извршиле разговор со девојчето што им раскажало за ужасната случка во плевната, по што насилникот бил приведен. (П.А.Л.) www.vest.com.mk

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Дедо ја силувал малолетната внука во кривопаланечко
Шеесет и едногодишен жител на кривопаланечкото село Копаница, завчера во плевна ја силувал неговата внука. Тој е приведен во полиција, а се очекува и истражен судија да му одреди мерка притвор.
Според првичните информации, П.Т. во понеделникот попладнето насилно ја внел малолетната внука во плевната и ја силувал, а потоа се заканил дека ќе ја истепа доколку за тоа им каже на родителите. Додека девојчето молчело и било во шок од тоа што му се случило, анонимно лице се јавило во полиција и пријавило дека П.Т. ја силувал внука си во плевната. Веднаш по ова, полициски службеници извршиле разговор со девојчето што им раскажало за ужасната случка во плевната, по што насилникот бил приведен. (П.А.Л.) www.vest.com.mk
И ?

Kajgana Shop

На врв Bottom