ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Финч ја бапна на Стифлер мајка му и пак останаа пријатели. Никој никого не уби. Копиљов е деген невиден и треба да скапе у затвор. А ние овде сме утепани од глупите предрасуди. Ако и се ебело и не му се свиѓало на дегенов, можел да тркне до весник и да се откаже од неа јавно. Така, ќе се испрал пред рајата. Ако уопште имало потреба у неговата ебана глава за перење. А не да ја убие мајка си. Морон.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Финч ја бапна на Стифлер мајка му и пак останаа пријатели. Никој никого не уби. Копиљов е деген невиден и треба да скапе у затвор. А ние овде сме утепани од глупите предрасуди. Ако и се ебело и не му се свиѓало на дегенов, можел да тркне до весник и да се откаже од неа јавно. Така, ќе се испрал пред рајата. Ако уопште имало потреба у неговата ебана глава за перење. А не да ја убие мајка си. Морон.
Ова е врвот на се:facepalm:
Споредува идиотски филм American pie со реалност.И, во my friends hot mom порниќите стално ги ебат мајките на другарите , па не се убиваат нели по твоја логика.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Споредува идиотски филм American pie со реалност.И, во my friends hot mom порниќите стално ги ебат мајките на другарите , па не се убиваат нели по твоја логика.
Прво шетај. Примерот е фикција, а е еклатантен за нетабуизирање промискуитетност. Ако ти немаш доволно рам да ја сврзеш поентата, не ми кењај на постот.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.787
Многу си силна бе PurplePuma, ама на форум..Ако си ме нарекла селанец, сељак мислиш си ме увредила?Не, грешиш.За мене тоа е комплимент.Јас се дивам на селски живот и многу го почитувам.Простите и сељаците ја изградија оваа држава, а таквите граѓанки како тебе ја уништуваат секојдневно.Ако мислиш дека ако копираш некои фори од “сексот и градот“ и имаш вишок машки хормони само колку да се истакнуваш со“што разбирате вие сељаци овдека“ .Немам ни потреба да разбира, а и кур ме боли.Кај мене не проаѓаат тие медиумски просеравања.
На цела моја среќа, не ни пробав да не те навредам. Напротив. Си имаш сељачки сфаќања, тоа е. Не си ти крив.
Јас на никаков начин не ја уништувам државата, а ликови како тебе унесреќуваат други човечки суштества.
На пример, еден таков ,,со изразени морални вредности,, штотуку ја уби мајка си и се пофали на фејс.
Па кој е сега луд, ти види.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 02:17 ---
--- надополнето: 18 јули 2012 во 01:57 ---

puma tvojtatasituacija e razlicna a negovata sosema druga ne mozes da sporeduvas
onziveel so eden roditel
staj se na sekounda na negovo mesto da si so eden roditel da se trudis za tvojot roditel da mu pomognes a
on da pie i da se kurva so pola skopje
i koi i da te sretne na pat da ti kazuva pogrdi zoborovi za roditelot tvoj boli toa ne zezaj
ne si kriva ti ama boli covek
negotino e mal grad i site se znaaat daj ne me zezajte[
Па нема да ја издржувам, ќе си одам, ќе живеам на друго место.
А таа нека крши глава, ако ми е толку проблем во мојот живот.
Каква и да е, нема да дигнам рака на неа, а не па да ја убијам.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 02:19 ---
А по твоја логика секоја жена што случајно ужива во секс, треба да се убие?
Господ твој знае, очигледно, какви се створења шетаат по земјава.
Хинт: не се тоа промискуитетните.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
На цела моја среќа, не ни пробав да не те навредам. Напротив. Си имаш сељачки сфаќања, тоа е. Не си ти крив.
Јас на никаков начин не ја уништувам државата, а ликови како тебе унесреќуваат други човечки суштества.
На пример, еден таков ,,со изразени морални вредности,, штотуку ја уби мајка си и се пофали на фејс.
Па кој е сега луд, ти види.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 02:17 ---

Па нема да ја издржувам, ќе си одам, ќе живеам на друго место.
А таа нека крши глава, ако ми е толку проблем во мојот живот.
Каква и да е, нема да дигнам рака на неа, а не па да ја убијам.
taka e
kolku i da e losa i kolkuu ida ne e pefektna ne go zasluzuva toa i jas nikako ne go opravduvam toa ako ne mu cinela otklazi se od nea samostoen bil 23 godini
ne trebalo da postapi taka ama toa e
za tvoeto mislenje da krsi glava i da ne ja izdrzuavas ne se slagam
kakva da e majka e ona te donela na ovoj svet kolku toljku treba da i se pomogne koga e vo teska sostojba nego aj zabegavme od temata....
bitno sto i da mu napravila kolku i da go sramela ne go zasluzila zenata toa....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.787
taka e
kolku i da e losa i kolkuu ida ne e pefektna ne go zasluzuva toa i jas nikako ne go opravduvam toa ako ne mu cinela otklazi se od nea samostoen bil 23 godini
ne trebalo da postapi taka ama toa e
za tvoeto mislenje da krsi glava i da ne ja izdrzuavas ne se slagam
kakva da e majka e ona te donela na ovoj svet kolku toljku treba da i se pomogne koga e vo teska sostojba nego aj zabegavme od temata....
bitno sto i da mu napravila kolku i da go sramela ne go zasluzila zenata toa....
Па тоа го кажувам и јас. Ако не можам да ја поднесам, ако нема заеднички јазик и ако сметам дека до тој степен нејзиниот начин на живот ме излудува да дигнам рака на неа, подобро ќе ја оставам да крши глава него да ја убијам.
Да, мајка ми каква и да е и што и да направи јас ќе ја сакам, без оглед на се, но ете, овој ако веќе не можел да поднесе, можел да се тргне од неа.
Се било подобро него да ја убие.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Прво шетај. Примерот е фикција, а е еклатантен за нетабуизирање промискуитетност. Ако ти немаш доволно рам да ја сврзеш поентата, не ми кењај на постот.
Твој другар ја ебе ли твојата мајка?Нели ти си против промискуетност?Само фикција де....

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Абе нема што да се докажуваме. Сите сте од мајка родени. Мајка е мајка. Таа е. Само таа на овој свет те сака. Сите други имаат интерес. Ти си нејзиниот интерес.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Твој другар ја ебе ли твојата мајка?Нели ти си против промискуетност?Само фикција де....
И да ја ебе,значи дека и двајцата треба да ги рокнам?
Едноставно е решението другар,од тој т.н наречен другар можеш лесно да се одалечиш,а од мајката можеш да се откажеш преку весник.
Но....

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
--- надополнето: 18 јули 2012 во 01:57 ---

puma tvojtatasituacija e razlicna a negovata sosema druga ne mozes da sporeduvas
onziveel so eden roditel
staj se na sekounda na negovo mesto da si so eden roditel da se trudis za tvojot roditel da mu pomognes a
on da pie i da se kurva so pola skopje
i koi i da te sretne na pat da ti kazuva pogrdi zoborovi za roditelot tvoj boli toa ne zezaj
ne si kriva ti ama boli covek
negotino e mal grad i site se znaaat daj ne me zezajte[
Друже бе,каква сака нека биде мајка му е.Она го родила,го ранела,го поела и го израснала а он ја убил оти не му се допаѓал нејзиниот начин на живот.
Нема тука што да се разглаба,стрелање по кратка постапка..Најголема грешка на мајката е што не го абортирала дегенов.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.787
И да ја ебе,значи дека и двајцата треба да ги рокнам?
Едноставно е решението другар,од тој т.н наречен другар можеш лесно да се одалечиш,а од мајката можеш да се откажеш преку весник.
Но....
Ма што ги ебам ќе ги сечам.
Они на мене секс.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Да си ми при рака ќе ти одговорам.
Фикција беше де.Не се лути у старт.Значи те боли у старт, а;)Значи не е така како што зборуваш.Може до утре да се фолираме , ама кога се работи за трети лица, а кога се работи за наше одма друго размислуваме.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.787
Фикција беше де.Не се лути у старт.Значи те боли у старт, а;)Значи не е така како што зборуваш.Може до утре да се фолираме , ама кога се работи за трети лица, а кога се работи за наше одма друго размислуваме.
И ти на пример, би ја рокнал мајка ти ако ете случајно, реши да има секс со некој друг?
Бреј, бреј, бреј.

Kajgana Shop

На врв Bottom