Многу си силна бе PurplePuma, ама на форум..Ако си ме нарекла селанец, сељак мислиш си ме увредила?Не, грешиш.За мене тоа е комплимент.Јас се дивам на селски живот и многу го почитувам.Простите и сељаците ја изградија оваа држава, а таквите граѓанки како тебе ја уништуваат секојдневно.Ако мислиш дека ако копираш некои фори од “сексот и градот“ и имаш вишок машки хормони само колку да се истакнуваш со“што разбирате вие сељаци овдека“ .Немам ни потреба да разбира, а и кур ме боли.Кај мене не проаѓаат тие медиумски просеравања.
На цела моја среќа, не ни пробав да не те навредам. Напротив. Си имаш сељачки сфаќања, тоа е. Не си ти крив.
Јас на никаков начин не ја уништувам државата, а ликови како тебе унесреќуваат други човечки суштества.
На пример, еден таков ,,со изразени морални вредности,, штотуку ја уби мајка си и се пофали на фејс.
Па кој е сега луд, ти види.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 02:17 ---
--- надополнето: 18 јули 2012 во 01:57 ---
puma tvojtatasituacija e razlicna a negovata sosema druga ne mozes da sporeduvas
onziveel so eden roditel
staj se na sekounda na negovo mesto da si so eden roditel da se trudis za tvojot roditel da mu pomognes a
on da pie i da se kurva so pola skopje
i koi i da te sretne na pat da ti kazuva pogrdi zoborovi za roditelot tvoj boli toa ne zezaj
ne si kriva ti ama boli covek
negotino e mal grad i site se znaaat daj ne me zezajte[
Па нема да ја издржувам, ќе си одам, ќе живеам на друго место.
А таа нека крши глава, ако ми е толку проблем во мојот живот.
Каква и да е, нема да дигнам рака на неа, а не па да ја убијам.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 02:19 ---
Ова е врвот на се
Споредува идиотски филм American pie со реалност.И, во my friends hot mom порниќите стално ги ебат мајките на другарите , па не се убиваат нели по твоја логика.
А по твоја логика секоја жена што случајно ужива во секс, треба да се убие?
Господ твој знае, очигледно, какви се створења шетаат по земјава.
Хинт: не се тоа промискуитетните.