ШОКАНТНО: 23 годишниот Димитар од Неготино ја убил својата мајка и објавил на Facebook

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
И да ја ебе,значи дека и двајцата треба да ги рокнам?
Едноставно е решението другар,од тој т.н наречен другар можеш лесно да се одалечиш,а од мајката можеш да се откажеш преку весник.
Но....
Абе кој збори за убиство.Никаде не кажав дека некој некого треба да убие во случајот.Зборам за сосем нешто трето.Сакав да кажам дека на никое дете не му е сеедно и убаво кога ја гледа својата мајка како се курва со пола град.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Фикција беше де.Не се лути у старт.Значи те боли у старт, а;)Значи не е така како што зборуваш.Може до утре да се фолираме , ама кога се работи за трети лица, а кога се работи за наше одма друго размислуваме.
И? Да ја убијам? Не знам шо да ти реплицирам повеќе.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.765
Поени од реакции
8.791
Абе кој збори за убиство.Никаде не кажав дека некој некого треба да убие во случајот.Зборам за сосем нешто трето.Сакав да кажам дека на никое дете не му е сеедно и убаво кога ја гледа својата мајка како се курва со пола град.
Па така кажи си бе. Да те разбереме.
Дури и да не е вистина тоа, ќе те повреди. Нормално.
Ама во никој случај нема да ја истепаш, убиеш.
Најмногу што можеш - да се откажеш од неа, прекини контакти и готово.
Како што неа нешто и е убаво и не можеш да ја спречиш и има право да го прави истото, така и ти имаш право да не се согласуваш со тоа што го прави и да си тераш живот, без неа.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Фала богу дека не му е,ама кажи ми ти мене зошто тој ја убил мајка си?Тргни на страна дека е нездрав? :)

T

Torchyrus

Гостин
Преку кур му дошло само тоа имам да ви кажам иначе детето го знаев само онака на фаца не лично и по тоа што правев муабет денеска со некои што го знаат па и не бил баш до толку како што вие го правите ...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.765
Поени од реакции
8.791
Преку кур му дошло само тоа имам да ви кажам иначе детето го знаев само онака на фаца не лично и по тоа што правев муабет денеска со некои што го знаат па и не бил баш до толку како што вие го правите ...
До кај и да му дошло, се надевам дека ден на слобода повеќе нема да види.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Бачко, ја заклал мајка му, се пофалил на фејсбук и се обидел да ја фрли у контејнер. Не знам што тоа мислиш дека го правиме ама очигледно не го правиме. Дечкото е тоа. Логаут праам од дискусијава.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.765
Поени од реакции
8.791
Не знаеме дали ја заклал, задушил или избодел, пошто на фб се пофалил дека ја заклал и задушил, ама има информација и дека ја избодел.

T

Torchyrus

Гостин
До кај и да му дошло, се надевам дека ден на слобода повеќе нема да види.
и ти да немаш никој друг освен мајка што се ебе со кој стгине многу многу време не знам што би направила , иначе ми кажаа дека имал можност да замине за Холандија али не знам зошто не заминал ..
Бачко, ја заклал мајка му, се пофалил на фејсбук и се обидел да ја фрли у контејнер. Не знам што тоа мислиш дека го правиме ама очигледно не го правиме. Дечкото е тоа. Логаут праам од дискусијава.
дечкото дефитивно се пореметил поради тоа што мајка му се курва со сите , замисли сите во градот да те знаат и да те исмеваат поради тоа што мајка ти се ебе со сите ???

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.765
Поени од реакции
8.791
и ти да немаш никој друг освен мајка што се ебе со кој стгине многу многу време не знам што би направила , иначе ми кажаа дека имал можност да замине за Холандија али не знам зошто не заминал ..
дечкото дефитивно се пореметил поради тоа што мајка му се курва со сите , замисли сите во градот да те знаат и да те исмеваат поради тоа што мајка ти се ебе со сите ???
Е ај де прочитај малце, па цело време тоа го збориме на темава.
КОЈ КУР ако таа се курва? - ИЗБРИШИ ЈА ОД ЖИВОТОТ.
И ако толку го болело исмевањето, можел да си оди, и можел што било да направи, НИШТО, НИТУ ЕДНА ПРИЧИНА НЕ ГО ОПРАВДУВА ЗА ТОА ШТО ГО НАПРАВИЛ.

А

Антоние

Гостин
Сексуалниот живот на мајка ми ниту ме интересира, ниту ќе ме интересира.
Јадење бубрези за мајка ми сум слушала уште од основно, и ќе слушам. Живеам во сељачка средина, најчесто тато носи, мама меси семејства, а моите родители и двајцата, посебно мајка ми, се кариеристи. Да можеш само да замислиш што сум слушнала за неа, ,,какава е оваа,, што имала добра работа и многу работела.
Ама знаеш што? Кур ме боли.
Моите родители секогаш биле добри према мене и тоа ми е најважно.
Што прават со нивниот сексуален живот, ич не ми е гајле.
Како што тие не знаат за мојот, така ни јас за нивниот.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 01:43 ---

Едиповиот комплекс исто така, се разрешува, но ретко кои родители се свесни и му помагаат на детето во истото.
Погрешно воспитување е во прашање, погрешна перцепција на мајката.
И не, не грешам. Мајката во овој случај, не е мајка на дете, мајка е на возрасен маж кој требало одамна да знае како стојат работите на светот.
И од кај знаеш дека е промискуитетна? Може се во прашање 5 мажи вкупно. 5 мажи не значат промискуитет.
50, 100 значат.
Знаеш колку треба во Македонија за да бидеш промискуитетна? 10 вкупно. А тоа не е реално.

И нема потреба да води моногамна врска, и нема мало дете кое треба да ,,учи,, од неа.
Има ВОЗРАСЕН син. Кој може едноставно, да не ја види никогаш повеќе, ако му пречи.

Јас жената не можам да ја обвинам за сексуалниот живот сега, можам само за нејзиното однесување према детето, додека тоа и било дете.
Жал ми е пума, твојот начин на размислување е неразумен и некритичен а твојот аргумент се состои од логичка фалација:

http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_emotion

Оттука, повеќе не постои мерит на дискусијата.

Биди ми поздравена

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Абе не може со тој детски контрааргумент и со навреди да ми докажувате дека дечкото е ок. Сеа ми шиткате прича "а тебе како би ти било". Без разлика како би ми било, ќе си барам чарето. Ќе си одам од градот, од земјата, од континентот. Нема да ја расчеречам мајка си. Ајт!

T

Torchyrus

Гостин
Е ај де прочитај малце, па цело време тоа го збориме на темава.
КОЈ КУР ако таа се курва? - ИЗБРИШИ ЈА ОД ЖИВОТОТ.
И ако толку го болело исмевањето, можел да си оди, и можел што било да направи, НИШТО, НИТУ ЕДНА ПРИЧИНА НЕ ГО ОПРАВДУВА ЗА ТОА ШТО ГО НАПРАВИЛ.
џабе ќе дискутирам касно е , неможиме ништо да промениме веќе делото е сторено како и да е не го оправдувам али сигурно во моментот имал причини да го стори тоа , а сега сигурно се кае ...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
џабе ќе дискутирам касно е , неможиме ништо да промениме веќе делото е сторено како и да е не го оправдувам али сигурно во моментот имал причини да го стори тоа , а сега сигурно се кае ...
Абе види,тој што направил такво нешто тешко да се кае,ако сакал да се кае не би ја заклал ка кокошка in the first place :)

М

Мартин`

Гостин
И ти на пример, би ја рокнал мајка ти ако ете случајно, реши да има секс со некој друг?
Бреј, бреј, бреј.
Не беше кон мене твојава реплика сепак очигледно не било само тоа причина, ете и предходно пишувал по статуси како мајка му воопшто и не отишла на гробот на татко му значи имало некаков проблем и предходно. А и пишувал откако ја убил како да се “фали“ и да кажува како ете ја убил веројатно зошто бил зафркаван зошто оди со други а може и со повеќе (во множина) сепак да се согласувам дека не е тоа решение и незнам кое срце го име човеков сопствената мајка да ја убие .. страшно.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.765
Поени од реакции
8.791
И јас имам причини да ја запалам Соборна, па не ја палам.
Касно е да се врати жената, ама не е касно овој доживотно да се лиши од слобода.
--- надополнето: 18 јули 2012 во 03:02 ---
Не беше кон мене твојава реплика сепак очигледно не било само тоа причина, ете и предходно пишувал по статуси како мајка му воопшто и не отишла на гробот на татко му значи имало некаков проблем и предходно. А и пишувал откако ја убил како да се “фали“ и да кажува како ете ја убил веројатно зошто бил зафркаван зошто оди со други а може и со повеќе (во множина) сепак да се согласувам дека не е тоа решение и незнам кое срце го име човеков сопствената мајка да ја убие ..
И?
Шо сеа? Најјача фаца е селото?
Ако дечко ми ме извара, и ме зезаат другарките за тоа, да одам ако не да му го исечам и да стаам слика на фб како доказен материјал за мојпт фраерлук?
Копукот ќе го празни у друга, срамота.

Kajgana Shop

На врв Bottom