perez9
расипано јајце
- Член од
- 30 декември 2013
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 991
Можам лесно да ја најдам за симнување ?Steve Jobs - Walter Isascson?
И мал вовед ќе ми дајш пред да почнам да ја читам...
Можам лесно да ја најдам за симнување ?Steve Jobs - Walter Isascson?
Ја имам во ПДФ ако сакаш ќе ти ја пратам.Можам лесно да ја најдам за симнување ?
И мал вовед ќе ми дајш пред да почнам да ја читам...
Абе знам кој е Стив Џобс не ме зафркавај .... него сакав вовед.... како што пиши на корицата на секоја книга што ќе те заинтересира да ја прочиташ ...Ја имам во ПДФ ако сакаш ќе ти ја пратам.
Се работи за биографија на еден од најреволуционерните умови во ИТ индрустријата. Основачот на Apple Inc.
На англиски е.
Јас требаше да си кажам што сакам да читам.... моментално сум расположена за криминалистички романиНема смисла тука да го пишувам тоа. Биографијата негова е. Ако те интересирал како личност може ќе сакаш да ја прочиташ...
Не ми текнува баш како се викаше ,али лани на саем имаше доста такви ...као демек водич во кошарката од типот на да го речам "прирачник " -енциклопедија..,.кој знае некоја книга што е во врска со кошарката... поздрав!!!
фала многу иначе ако знаете нешто повеке во врска со ова пишете!Не ми текнува баш како се викаше ,али лани на саем имаше доста такви ...као демек водич во кошарката од типот на да го речам "прирачник " -енциклопедија..,.
Изволте линк... и памет у глава со тоа моторотНекој да предложи книга за мотори, моторџиски живот и сл.
Пред некој ден налетав на еден наслов Ride On или така нешто, се работеше за некој свештеник кој што почнал да вози мотор и раскажува како се вљубил во моторот.
Од скоро возам мотор па сега сум во тој фазон