Чие предавство не се простува?

Член од
27 септември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
9
Предавство од пријател или другар јас не би простила

M

M del Mar

Гостин
Ничие предавство не простувам...штом некој ме предал не ја заслужува мојата почит и доверба повеќе...

Apofis

Оператор
Член од
20 септември 2009
Мислења
158
Поени од реакции
21
nikoj ja nema dovolno mojata doverba za da ima shansa da me predade...

N

n/a

Гостин
Во животот имате ситуација за битно животно прашање за која останувате без поддршка од сите блиски, баш од оние од кои најмногу сте очекувале (родители, партнер (брачен-небрачен), брат/сестра). Чие предавство би ве погодило најмногу? На кого не би можеле да му простите никогаш?
Слаб сум на простуење.
Безвезе е и да се признае овака јавно,
ама декларативно, на збор,
ќе ти простам ја,збор да нема.

Вистински... НИКАД.

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
Кога верата исчезнува, нејзиното место го зазема суеверието. Во тој поглед, човечката душа не ја поднесува празнината. Човекот е создаден според образот Божји , и од почетокот е насочен кон својот Творец. Но, кога ќе го загуби Бога во своето срце, настанатиот вакум бара да биде пополнет со нешто, а човекот ги прифаќа оние сурогати кои му ги нуди светот што го опкружува.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Во животот имате ситуација за битно животно прашање за која останувате без поддршка од сите блиски, баш од оние од кои најмногу сте очекувале (родители, партнер (брачен-небрачен), брат/сестра). Чие предавство би ве погодило најмногу? На кого не би можеле да му простите никогаш?
Сечие предавство би ме погодило многу, иако од се` што не ми е фамилија не би ме чудело и секогаш очекувам. Би простила само на мама, тато, брат ми и сестра ми, затоа што знам дека доколку не би ме поддржале во некоја моја одлука тоа не е предавство туку обид да ме заштитат, мислејќи ми се` најдобро.

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
нема исклучоци никакви! никад не се простува било кој да го направил!

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Ne prostuvam predavstvo na osoba sto mnogu sum ja sakala mnogu sum pravela za nea i mnogu sum ja cenela i na kraj da mi napravi takvo nesto ke ja izbrisam od spisok na zivi i nema da sakam veke nisto da znam za nea prestroga sum za toa zasto mojata ljubov bila neizmerna a nejzinata lazna toa ke e kukavicki :nesvest:

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
Jas prosto se cudam kako nekoj moze da pomisli da prosti predavstvo pa kakvo sakalo neka bidi.Nema predavstvo sto se prostuva.

Член од
26 септември 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
и тоа е дел од нас зар не ,но прашината не се тресе така лесно.

Z

Zoza

Гостин
не би простила предавство од некој близок..роднина,родител итн........а другари дечко и да ме предадат ке помине ке најдеш друг/друга ама мајка татко или некој близок роднина нема да најдеш :pipi:

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Predavstvo kako predavsto bi mozela vo nekoi slucai da prostam no nikogas ne bi mozela da zaboravam od kogo i da bide....Megjutoa ima nekoi predavstva preku koi ne mozeme da pomineme kolku i da se trudime.Na primer, predavstvoto od partnerot nikogas ne bi mozela da go prostam i da pominam preku toa, kolku i da sakam ednostavno ne mozam, toa e posilno od mene!

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Zavisi za kakvo predavstvo stanuva zbor.Mozam da prostam no nikogas nema da zaboravam a toa e poloso

Pliska

Самуил владетел Б'лгарски
Член од
10 октомври 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
ако предадеш рода си или вјарата си, от това по лошо нјама!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Предаство од некој ептен близок не се простува...:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom