Четвртфинале: Шпанија - Италија 22.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
22.Јуни 2008 - 20:45 - Vienna - Ernst Happel

vs.

Меѓусебни дуели:
Шпанија 8 победи, 28 голови
Италија 9 победи, 36 голови
10 нерешени.

Очекувани состави:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Меѓусебни дуели:
Шпанија 8 победи, 28 голови
Италија 9 победи, 36 голови
10 нерешени.
Ова покажува колку неизвесен овој натпревар ќе биде.
Ама се надевам дека нема и овие да влезат во продолжение и а уште помалку да дотераат до пенали.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ќе биде многу изедначен натпревар.Според играта Шпанците заслужуваат да победат, ама Италијанците педерски како секогаш ќе се извлечат.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ке тепа Шпанија доста им е на Италијаните на ова Европско.Само сакам да игра Цеск прв состав.

Член од
17 декември 2007
Мислења
111
Поени од реакции
20
очекуам отворен фудбал, донадони не преферира дефанзивна игра и очекуам минимум 3 гола да паднат. инаку сакам шпанија да оде понатаки

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Со оглед на тоа колку се среќлии Италијанциве, ќе тепаат, иако во овој дуел сум за Шпанија.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
265
Поени од реакции
18
neznam do pred da pocnat cetvrtfinalnive natprevari ke recev spanija tepat sigurno ama...rusija turcija i germanija nekako mi matatrabota!! dali ke imat uste edno iznenaduvanje?!?!?!?

В

Вори

Гостин
Иако Шпанија е голем фаворит,мислам дека ќе победи Италија.На секое натпреварување кога тешко ги заминувала групите,или освојувала или стигнувала далеку,така да мој тип Шпанија-Италија 1 - 2

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.594
Зошто изненадување?Не игра Шпанија со Литванија па победата да ја сметаш за изненадување..Италија е актуелен Светски Првак, и јас дури би го рекол обратното...Ќе биде изненадување ако победи Шпанија..Италија можеби покажуваше бледа игра со Холандија, потоа со Романија немаше среќа, а дојде во израз против Франција..

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Седам, читам постови и се чудам зошто толку Италија е замразена...Па се разбира дека ке биди... На сите им е криво дека ке оди 1/2, затоа е толку омразувана...
Само не знам колку од овде навиваа во Светското за италија?? А па толку Шпанија што ја прајте, па не знам пто да беаа ке речевте и Италија има шанси... Во ова не можам да се изначудам... Италијаниве ги напрајвте како денеска прв пат да играат фудбал...Ц Ц Ц Ц...Еве пример со Русија... Сите ја преферираа Холандија како фаворит, а сепак го прими и тоа дебело... И ке се молам овај дебилов Донадони барем на полувреме да го стави да игра Аквилани... Никако да ми дај шанса... Вечерва седам и си го гледам :tv: и се разбора после 11 ќе лудувам(Ко ќе тепа Италија)FORZA AZZURI!!! FORZA ITALIJA!!!:salut:

F

fantomX

Гостин
Ко шо реков на една друга тема, Италија или одма завршува во групата или оди до финале. Значи типувам на Италија (за жал):toe:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Уште сега славам за Шпанија :)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Уште кога видов дека Амброзини и Касано се во прва постава...:)
Ќе изгубат жабарите.:)

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Уште сега славам за Шпанија :)
Салви бе... Некој не ти брани... И јас ке славам вечерва... А ти ке с*риш Италија тепа педерски, ова она... Биди ми поздравен до вечер... Ќе се слушниме...:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom