Четвртфинале: Холандија - Русија 21.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Сто пати сум рекол тој што игра убав фудбал не иде понатака еве пак се покажува
Ај нека даваат голови сакам Холандија да освои

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еве ги моите Руси, почнаа да газат!

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Сто пати сум рекол тој што игра убав фудбал не иде понатака еве пак се покажува
Ај нека даваат голови сакам Холандија да освои
Затоа ја све мислам и се "плашам" да не освои италија на крај.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.446
Ма не е само тоа да играш убав фудбал, па дали Русија не игра убав фудбал. Работата е да бидеш турнирска екипа, да можеш за 5-6 натпревари да дадеш 110%. Затоа и Германците се успешна екипа иако секој знајт дека не се најдобри. Тоа секојпат на турнир даваат 120% и тоа е битно. Да победиш оти дали некој победи со убава игра или не, после се заборават.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ма не е само тоа да играш убав фудбал, па дали Русија не игра убав фудбал. Работата е да бидеш турнирска екипа, да можеш за 5-6 натпревари да дадеш 110%. Затоа и Германците се успешна екипа иако секој знајт дека не се најдобри. Тоа секојпат на турнир даваат 120% и тоа е битно. Да победиш оти дали некој победи со убава игра или не, после се заборават.
Точно.
Далеку од тоа дека русите не играат добар фудбал.Ама според мене има разлика помеѓу добар и убав.Јас кога зборам за убав фудбал мислам конкретно на фудбал кој е допадлив за око...Едноставно убав за гледање.А добар фудбал е сосема нешто друго.Барем според мене.

TheBestTipster

Избраниот
Член од
8 март 2008
Мислења
2.387
Поени од реакции
97
Колкава е само разликата помеѓу футбалот што го играат сега , во споредба со оној што го играа и втор тим против Романија .. Слабо .. преслабо .. Ван Бастен згреши .. требаше со напад да тргне од првата минута .. и не е само негова вина , сите футбалери ,освен Ван Дер Сар ,потфрлија .. Катастрофа од Холанѓаните .. Браво за Русите .. Хидинг е мајстор .. тоа го покажа со Русија , со Јужна Кореја ..Преслабо Холандија , преслабо ..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
ЛЕЛЕ,абе што промашуват овие Русиве!Се плашам да не ги казнат сеа...:(
Холд он!!!:)

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Еве ја казната.1-1 Руд Ван Нистерлој

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.446
Нистелрој, кој друг. Подобри беа Русите во второто но ете се стори. Очекувам победа на Русите во следните 30 мин или на пенали.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.446
Чешити на крај не се знае ни црвен ни ништо. Среќа за Русите, мислам топката не беше во аут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom