Цртање

rcs

One and Only
Член од
25 ноември 2012
Мислења
43
Поени од реакции
13
Искрено за цртање не ме бива а и не се трудим xD

Член од
23 ноември 2012
Мислења
10
Поени од реакции
3
па да цртам, ме бива за цртање, не многу и за боење, преферирам молим, само молив. до сеа имам учествувавно на две групни изложби (преку школо). а иначе цртам нешто конкретно, не можам да цртам имагинарни ствари. ако сакате може да сликнам некој цртеж:)

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
па да цртам, ме бива за цртање, не многу и за боење, преферирам молим, само молив. до сеа имам учествувавно на две групни изложби (преку школо). а иначе цртам нешто конкретно, не можам да цртам имагинарни ствари. ако сакате може да сликнам некој цртеж:)
Покажи бе не се срами. :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
Ај нека се пријават кај мене 2ца дечки или девојки сеедно што стварно добро цртаат. Се работи за еден проект кај што ќе треба во месецот 5-6 парчиња да дизајнираат(маица, дуксер, капа, шал, ташнички и сл.). Значи треба само скици да се цртаат, а останато е наше. За подетални информации ќе се договориме по пп. Бујрум :)

Член од
23 ноември 2012
Мислења
10
Поени од реакции
3
еве нешто од ликовно најдов
, slika 1.jpg

slika 2.jpg

slika 3.jpg тоа последното е ко на шала поише... ако најдам нешо боље ќе ставам :) (прв пат ставам слики, ваљда е ок ) slika 4.jpg

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
DSCN1529.JPG DSCN1528.JPG DSCN1526.JPG DSCN1525.JPG DSCN1524.JPG DSCN1522.JPG DSCN1521.JPG
обожавам да цртам;) ги цртам со молив и рапитограф, ретко со маркер зс не е прецизен
шо користите во боја да може на се сенча и да биди прецизно слично како шо може со молив тоа да се прави?

Член од
27 септември 2013
Мислења
199
Поени од реакции
162
Најомилена нешо ми е цртањето...Цртам модни креации,Портрети...Мртва природа..=)

Член од
6 август 2012
Мислења
16
Поени од реакции
0
Дали знае некој каде би можел да најдам повеќе информации за психологија на боите?? Ми треба за семинарска работа.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 12:02 ---
Дали знае некој каде би можел да најдам повеќе информации за психологија на боите?? Ми треба за семинарска работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom