Цртани/анимирани филмови

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Рататули го барам по торентиве ама никаде неможам да го најдам.
А незнам мене мегамајнд ми беше итнересен, ама е под Змејот и Деспикабл. Сега чекам да го изгледам Ранго и Рио, посебно надеж имам во вториов сепак е правен од истито они кои ги прават Ајс Ејџ.
Рататули го гледав во кино и ептен ми беше добар, вистинско уживање :D. Мегамајнд пак напротив ми беше подобар од Змејот и Деспикбл. Следен ми е Кунг Фу Панда 1 и 2. Ајс Ејџ ми се исто одлични :).

1/3 сцени се во темница?
Епа наравно дека тоа ти е бед коа глеаш rip-увани пиратски филмови :D
Глеј го во кино или убав квалитет - ќе видиш дека има нешто у темницата :)
Во право си за тоа ама и без тие сцени не ми беше филмот на исто ниво како некои останати. Сепак и кај анимирани филмови си има различен вкус. Инаку добра беше снимката ама кино си е кино нема тука дилема :).

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Rango, Monsters Inc., Despicable Me и Megamind ! Ѕвероштии од филмови!!!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Рататули го гледав во кино и ептен ми беше добар, вистинско уживање :D. Мегамајнд пак напротив ми беше подобар од Змејот и Деспикбл. Следен ми е Кунг Фу Панда 1 и 2. Ајс Ејџ ми се исто одлични :).
Не знам дали ќе се сложиш откако ќе го изгледаш Кунг Фу Панда 1, ама мене ми беше просечен. Нешто како Деспикабл Ми. Просечен филм е Пандата, ни ме расположи ни ништо, иако го гледав ептен одамна, имам впечаток дека не уживав во него... Така да на 2ка тешко дека ќе одам.

Да ти препорачам анимиран филм, Over the Hedge. Многу подобар од новиве анимирани... Башка тоа, многу јака актерска постава.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не знам дали ќе се сложиш откако ќе го изгледаш Кунг Фу Панда 1, ама мене ми беше просечен. Нешто како Деспикабл Ми. Просечен филм е Пандата, ни ме расположи ни ништо, иако го гледав ептен одамна, имам впечаток дека не уживав во него... Така да на 2ка тешко дека ќе одам.

Да ти препорачам анимиран филм, Over the Hedge. Многу подобар од новиве анимирани... Башка тоа, многу јака актерска постава.
На листа за гледање ми се Пандите, Monsters Inc а обавезно ќе го погледнам и Over the Hedge па ќе кажам мислење ;).

Н

'Никола'

Гостин
Мене па Cars не ми е уште гледан, не знам зошто. Вреди да го симнувам или и тој е некој просек?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Мене па Cars не ми е уште гледан, не знам зошто. Вреди да го симнувам или и тој е некој просек?
Не е просек, шо знам, мене ми се бендиса. Слушнав дека и двојка ќе имало, ама не знам до кај се стигнати. Гледај го.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
The Iron Giant
која емоција ја има во филмот свака част

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Цртани: Lion King 1,2 Мулан 1,2 И скоро сите други Disney Цртани; Том и Џери; Гарфилд, Штрумфови, Грашкоград.
Анимирани: Шрек 1,2,3 Ice Age 1,2...:)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Цртани: Lion King 1,2 Мулан 1,2 И скоро сите други Disney Цртани; Том и Џери; Гарфилд, Штрумфови, Грашкоград.
Анимирани: Шрек 1,2,3 Ice Age 1,2...:)
Исто ти е цртани и анимирани оти и едните и другите прво се цртаат па после се анимираат :D.
Разликата ти е 2Д и 3Д.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само што го изгледав Рататули.
Откачена приказна, интересно филмче, вреди да се погледне.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Само што го изгледав Рататули.
Откачена приказна, интересно филмче, вреди да се погледне.
И плус беше малку досаден. Или малку поќе. (за мене второво)

Многу влечкање, тегнење и за што? За се што се предвидува уште на средината од филмот.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.767
Поени од реакции
5.058
И плус беше малку досаден. Или малку поќе. (за мене второво)

Многу влечкање, тегнење и за што? За се што се предвидува уште на средината од филмот.
Тоа дека не го режирал Уве Бол :ROFLMAO:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Кое туше! :D Хахаха!

Него, скоро сите се предвидливи анимираниве, не ги прават трилери, туку за опуштање уз бои и музики.
8-ка има од мене ратајсхајибдандоиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom