Црн-бел бумбар

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Гледач на Бумбар says: Тање, јас би сакал да останам анонимен, да не речат после Миле така, Миле вака...

S

Sheldon Cooper

Гостин
само гледај ја емисијава и ќе добиеш впечаток дека Македонија е прекрасно место за живеење небаре сме во ЕУ :) Да живее ВМРОвската пропаганда за подобра Македонија!

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
само гледај ја емисијава и ќе добиеш впечаток дека Македонија е прекрасно место за живеење небаре сме во ЕУ :) Да живее ВМРОвската пропаганда за подобра Македонија!
кај ке ја гледа кога вејке 2 недели не се емитува. Иначе емисијата си е добра, граѓаните се јавуваат да се изјаснат за дадените теми. и ако за тебе Македонија не е добро место за живеење има луѓе за кој е добро, чим не е добро што не одиш да живееш во друга држава??

Член од
15 јуни 2011
Мислења
409
Поени од реакции
304
de kazhi mi molimte shto ima ubavo i shto ti e tebe se pogodeno ovde????Graganite ne se javuvaat,se javuvaat 5-mina koi go delat mislenjeto so Tanja.onie shto protivrecat se isklucuvani....

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.093
Поени од реакции
8.398
еднаш се јави еден ама нешто сигналот не му чинеше и вика АЛО АЛО АЛО!! и оваа Тања одма го препозна му вика КАЖИ ДЕДО ИЛИЈА!! после некој ден пак гледам и пак се јавува истиот и уште пред да го каже името оваа Тања му вика ОО!! КАКО СТЕ ДЕДО ИЛИЈА!! одма им го препознава гласот Тања на јавувачите,а тоа е факт дека се едни исти се јавуваат кои мислат дека нешто ќе сменат со тоа што се јавиле:notworthy:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Црн бумбар за емисијава од мене.(n)

S

Sheldon Cooper

Гостин
кај ке ја гледа кога вејке 2 недели не се емитува. Иначе емисијата си е добра, граѓаните се јавуваат да се изјаснат за дадените теми. и ако за тебе Македонија не е добро место за живеење има луѓе за кој е добро, чим не е добро што не одиш да живееш во друга држава??
Пред да се правиш силен излези од тоа твое стаклено ѕвоно да видиш како живеат 90% од граѓаните на оваа земја, да ја видиш вистинската слика на Македонија. Тоа дека има луѓе за кои е добро е несомнено, секаде има такви и секогаш ќе има ама брат државава ни ТРУЕ! Таквите ко тебе не се ни 10% а извини 10% и 90% не е исто. Да не почнувам сега политичка дискусија пошто и така е забранета на форумов ќе ти кажам само дека ако не се смени нешто во земјава нема да е на арно. И да фала на предлогот, би се отселил од државава уште веднаш кога би имал можност!

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Емисијата е под сите ТВ и новинарски стандарди.
Кога случајно ќе ја начекам и ќе го слушнам Тањето(гласникот вмровски) добивам нагон за повраќање.
Таму каде Латас е уредник не очекувам ништо повеќе.Истите гледачи се вртат и на Бумбар и Канал 5 во утринска емисија.
Што би правеле тие луѓе ако нема вакви емисии,каде и како ќе се празнат?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Кога случајно ќе ја начекам и ќе го слушнам Тањето(гласникот вмровски) добивам нагон за повраќање.
Таму каде Латас е уредник не очекувам ништо повеќе.Истите гледачи се вртат и на Бумбар и Канал 5 во утринска емисија.
Kоја наша емисија не е под новинарски и тв стандарди? јас знам само една, а тоа беше "Кој сака да биде милионер" другото скоро све е бљувотина.

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Kоја наша емисија не е под новинарски и тв стандарди? јас знам само една, а тоа беше "Кој сака да биде милионер" другото скоро све е бљувотина.
Мене ми се допаѓаат "Во центар"-Васко Ефтов и "Код"-Снежана Лупевска.
Милионер беше добра,да.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Мене ми се допаѓаат "Во центар"-Васко Ефтов и "Код"-Снежана Лупевска.
Милионер беше добра,да.
Тиа две емисии даваат многу знаеже алал да му е ин на снежана и на васко .

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Снаа ми е активист на владеачката партија, и пред избори е смеење. Значи остај што на избори и доаѓаат да ја соберат да гласа, туку во предизборните денови, мора нонстоп да е во штаб и мора да се јавуваат на вакви емисии, и не е битна темата, битно е да се плука по противниците :tapp: Значи тврдам дека е вака 100%. (било кој да е на власт). И сега очекуваат некаков рејтинг да имаат вакви емисии?! Мислам даааај, пијат нафта бааги луѓе, ама и онака за тие не треба ваква емисија..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
de kazhi mi molimte shto ima ubavo i shto ti e tebe se pogodeno ovde????Graganite ne se javuvaat,se javuvaat 5-mina koi go delat mislenjeto so Tanja.onie shto protivrecat se isklucuvani....
Уште се јавува тетка Македонка? :pos:

I

Ivanovska

Гостин
Ми се допаѓа емисијата, нема лаги како што имаше кај емисиите и смс гласањата на А1. Водителката на секој гледач му се обраќа со почит, знае како да се однесува со луѓето. А тоа што некој толку време си го јаде па му е криво и се му пречи па и емисијава, тоа е др работа. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom