ахахахаах будалска работаГледач на Бумбар says: Тање, јас би сакал да останам анонимен, да не речат после Миле така, Миле вака...
кај ке ја гледа кога вејке 2 недели не се емитува. Иначе емисијата си е добра, граѓаните се јавуваат да се изјаснат за дадените теми. и ако за тебе Македонија не е добро место за живеење има луѓе за кој е добро, чим не е добро што не одиш да живееш во друга држава??само гледај ја емисијава и ќе добиеш впечаток дека Македонија е прекрасно место за живеење небаре сме во ЕУДа живее ВМРОвската пропаганда за подобра Македонија!
Пред да се правиш силен излези од тоа твое стаклено ѕвоно да видиш како живеат 90% од граѓаните на оваа земја, да ја видиш вистинската слика на Македонија. Тоа дека има луѓе за кои е добро е несомнено, секаде има такви и секогаш ќе има ама брат државава ни ТРУЕ! Таквите ко тебе не се ни 10% а извини 10% и 90% не е исто. Да не почнувам сега политичка дискусија пошто и така е забранета на форумов ќе ти кажам само дека ако не се смени нешто во земјава нема да е на арно. И да фала на предлогот, би се отселил од државава уште веднаш кога би имал можност!кај ке ја гледа кога вејке 2 недели не се емитува. Иначе емисијата си е добра, граѓаните се јавуваат да се изјаснат за дадените теми. и ако за тебе Македонија не е добро место за живеење има луѓе за кој е добро, чим не е добро што не одиш да живееш во друга држава??
Kоја наша емисија не е под новинарски и тв стандарди? јас знам само една, а тоа беше "Кој сака да биде милионер" другото скоро све е бљувотина.Емисијата е под сите ТВ и новинарски стандарди.
Кога случајно ќе ја начекам и ќе го слушнам Тањето(гласникот вмровски) добивам нагон за повраќање.
Таму каде Латас е уредник не очекувам ништо повеќе.Истите гледачи се вртат и на Бумбар и Канал 5 во утринска емисија.
Што би правеле тие луѓе ако нема вакви емисии,каде и како ќе се празнат?
Мене ми се допаѓаат "Во центар"-Васко Ефтов и "Код"-Снежана Лупевска.Kоја наша емисија не е под новинарски и тв стандарди? јас знам само една, а тоа беше "Кој сака да биде милионер" другото скоро све е бљувотина.
Тиа две емисии даваат многу знаеже алал да му е ин на снежана и на васко .Мене ми се допаѓаат "Во центар"-Васко Ефтов и "Код"-Снежана Лупевска.
Милионер беше добра,да.
Снаа ми е активист на владеачката партија, и пред избори е смеење. Значи остај што на избори и доаѓаат да ја соберат да гласа, туку во предизборните денови, мора нонстоп да е во штаб и мора да се јавуваат на вакви емисии, и не е битна темата, битно е да се плука по противницитеЕмисијата е под сите ТВ и новинарски стандарди.
Кога случајно ќе ја начекам и ќе го слушнам Тањето(гласникот вмровски) добивам нагон за повраќање.
Таму каде Латас е уредник не очекувам ништо повеќе.Истите гледачи се вртат и на Бумбар и Канал 5 во утринска емисија.
Што би правеле тие луѓе ако нема вакви емисии,каде и како ќе се празнат?
Уште се јавува тетка Македонка?de kazhi mi molimte shto ima ubavo i shto ti e tebe se pogodeno ovde????Graganite ne se javuvaat,se javuvaat 5-mina koi go delat mislenjeto so Tanja.onie shto protivrecat se isklucuvani....