Црнци или белци?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Тука видов само едно мислење кое е во врска со темава. Ако земам да бришам, ќе останат само два поста. Гледам на сеир ја мавнавте, затоа ја префрлам на нејзиното вистинско место. Продолжете:icon_lol:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Чисти цркнињи - не. Ама мулатките се невероватно секси.
У ствари, само за црнци беше темава...

:eek:ftopic:

SLaCk напиша:
Kakvi crnkinji samo Pamela i jenna:)
Дани, читаш ти ова??? А јас само спомнав твој број на телефон, и овој твојов очи ми изваде!

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Aceva напиша:
Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.
Јас правам муабет за мали бранчиња кој ги удираат нежно карпите во заливот, а не за сурфање по цунами. Е сеа ми текна, неќни коа бев испаднат шо видов една висока женска (1,90) со еден ала ТВ 72 сантима газ уххх тоа се вика хоум цинема ентертејмент.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Aceva напиша:
Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.
Тоа не се бранови тоа е цунами,ко ке те пласне два дена да неможеш да се освестиш:icon_lol: :icon_lol: А ако се врати бранот наназат и отидоа јајцата во кајгана добро изматена.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
vardarce напиша:
Јас правам муабет за мали бранчиња кој ги удираат нежно карпите во заливот, а не за сурфање по цунами. Е сеа ми текна, неќни коа бев испаднат шо видов една висока женска (1,90) со еден ала ТВ 72 сантима газ уххх тоа се вика хоум цинема ентертејмент.
Ama ti ne si gledal "tv" na tolkav TV priemnik so vaka zboris.Gledam jas....
aj aj...

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
абе ја би сакал така една тројка да напраам со една Црнкинја како НАоми Кембел и една Филипинка како Пиа

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Не би со црнец, ме плаши квантитетот :icon_eek:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Jakov напиша:
Ama ti ne si gledal "tv" na tolkav TV priemnik so vaka zboris.Gledam jas....
aj aj...
Јас у мојот живот на максимум шо сум гледал е 55 сантима не вклучувајќи ги кината. Инаку да ви кажам за хоум синема ентертејмент, јас така троа прилапнат некаде кај 3 и нешто у раните утрински часови на саботниот филмски маратон и викам ај да одиме у АС да го гледаме "Плавата лагуна" и она ми вика "јас до сега го гледав не ми се глеа пак репризата "!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Aceva напиша:
Што тоа знаеше?

P.S. Spooky читам читам... ама добро не се нервирам нешто посебно пошто Памелче и Џена ептен му се далеку:):):):)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Dani^^^ напиша:
така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...
па нели Слек рапер е нешо, исто ко црнец се осеќа, шо ќе бараш и ти сеа некој еее.. ;))))

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Црнци а...?
мх мх мх
закон се...:je:
јес да не сум ги пробала.....али ќе биде и тоа..ако имам шанса!:kez:

BoRg

Resistance is futile you will be assimilated
Член од
8 декември 2005
Мислења
486
Поени од реакции
2
Crnkinjite se masni mnogu i smrdat ovde kaj mene a za zoltite soznam dobri se ama epten glupi ama ..... dobar ritam imat a i tesni se epten merak........

Kajgana Shop

На врв Bottom