Дани, читаш ти ова??? А јас само спомнав твој број на телефон, и овој твојов очи ми изваде!SLaCk напиша:Kakvi crnkinji samo Pamela i jenna
Јас правам муабет за мали бранчиња кој ги удираат нежно карпите во заливот, а не за сурфање по цунами. Е сеа ми текна, неќни коа бев испаднат шо видов една висока женска (1,90) со еден ала ТВ 72 сантима газ уххх тоа се вика хоум цинема ентертејмент.Aceva напиша:Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.
Тоа не се бранови тоа е цунами,ко ке те пласне два дена да неможеш да се освестиш А ако се врати бранот наназат и отидоа јајцата во кајгана добро изматена.Aceva напиша:Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.
Ama ti ne si gledal "tv" na tolkav TV priemnik so vaka zboris.Gledam jas....vardarce напиша:Јас правам муабет за мали бранчиња кој ги удираат нежно карпите во заливот, а не за сурфање по цунами. Е сеа ми текна, неќни коа бев испаднат шо видов една висока женска (1,90) со еден ала ТВ 72 сантима газ уххх тоа се вика хоум цинема ентертејмент.
Јас у мојот живот на максимум шо сум гледал е 55 сантима не вклучувајќи ги кината. Инаку да ви кажам за хоум синема ентертејмент, јас така троа прилапнат некаде кај 3 и нешто у раните утрински часови на саботниот филмски маратон и викам ај да одиме у АС да го гледаме "Плавата лагуна" и она ми вика "јас до сега го гледав не ми се глеа пак репризата "!Jakov напиша:Ama ti ne si gledal "tv" na tolkav TV priemnik so vaka zboris.Gledam jas....
aj aj...
Epa uste nisto ne si videl od 7ta umetnost....vardarce напиша:Јас у мојот живот на максимум шо сум гледал е 55 сантима
Што тоа знаеше?Aceva напиша:Знаев.
па нели Слек рапер е нешо, исто ко црнец се осеќа, шо ќе бараш и ти сеа некој еее.. )))Dani^^^ напиша:така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...
si znaes ti sto si sakas aj...:sekss:smizlicka напиша:se palam na crnci,neznam zaso...(Ofcar izbrisi porakite)