Црногорски:))

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Tone eden brod. Za vreme na nesrekjata trcka eden Japanec izbezumeno i gleda eden crnogorec kako si lezi na lezalka i mu vika:
-Sto ke pravime lele sto da pravime
A na ova crnogorecot:
-Majku vam vasu japonsku vi svuda `ocete nesto da radite

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Vlaga crnogorec vo bar nekoj i gleda nekoja devojka sedi sama
- Djevojko , Sta pijes
-Whiskey(ocekuva deka ja nudi pijalok)
- A dje ti je jadna ne bila

Isto vo bar ..Ej curice jel vidis ono veliko govno u vc
Vidim
E to sam ti ja crnogorac israo

Sedat crnogorec i crnogorka na livada
-Bona, jel volis cvjece
-Volim
- Pa koj kurac ga ne naberes

Inaku i ja sum pola crnogorec i mozam da kazam deka crnogorcite se eden od najdobri narodi na svet, samo malce premnogu ludi

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
незнам дали го има вицот ме мрзеше да прегледувам
си бил некој богат американец кој имал многу фабрики
така тој решил да отвори една и на балканот
сетал насекаде меѓутоа работната рака била многу скапа а во Црна Гора му се видело најефтино. и така американецот отворил една огромна фабрика за преработка на дрво . запослил работници и си отишол пак за америка. поминале 2 месеци и тој решил да дојде да види како оди работата. и влегува во фабриката во аботниот погон и има што да види 8 луге носат една греда и овој абе вие луди ли сте 8 луге носат една греда па таа греда треба да ја носи 1 работник не 8 на тоа работниците прокоментирале ааа газда другите 5 се на одмор.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Вицовиве..се на голицни ме да се насмеам.. КАТАСТРОФА!

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Солзи ми потекоа,од дамна ги немам видено огласиве:pos2::pos2::pos2:

• 70 m2, (No.00778) - Kod Benzinske pumpe, I.S.I., ground floor, Include: velike living room, kitchen, two spavaće room, bathroom, ostave i balcony i bašte od 40 m2. Price: 120.000 DM.
• 72 m2, (No.00742) - Colony Pod Dubovicom, I floor+potkrovlje, Include: loby, living room with balconyom, dinning room, kitchen with špajzom, loby sa plakarima, bathroom with wc-om, two spavaće room i loby with izlazom za potkrovlje. Price: 130.000 DEM.
• 72 m2, (No.00005) - Colony Golubovina, K.S.I., I floor, Include: loby, wc-a, living room, kitchen, balcony, bathroom, tri spavaće room i balcony. Price: 115.000 DM.
• 72 m2, (No.00099) - I Proleterska, K.S.I., II floor, Include: loby, ostave, living room with izlazom na balcony, bathroom, kitchen with dinning room i tri spavaće room.Price: 108.000 DM.
• 72 m2, (No.00854) - Colony Golubovina, I floor, Include: two spavaće room, living room, kitchen with dinning room, bathroom i balcony-lođe. Price: 105.000 DM.
• 74 m2, (No.00846) - Kod Pekare, K.S.I., II floor, Include: kitchen, dinning room, living room, two spavaće room, bathroom, two balcony (zapadna ima pogled na more, istočna without), i cellar. Price: by agreent.
• 74 m2, (No.00003) - Bečići, kod "13 Maja", K.S.I., I floor, include se od: velike living room, two spavaće room, dinning room, kitchen i bathroom. Price: 100.000 DM.
• 75 m2, (No.00881) - Dubovica, I Proleterska, prizemna kućica u nizu sa balcony-lođom i baštom, Include: tri spavaće room, living room with dinning room i kuhinjom, bathroom i balcony. Price: 150.000 DM.
• 76 m2, (No.00096) - Dubovica II, K.S.I., ground floor, Include: loby, dinning room, living room with balcony, kitchen, bathroom i two spavaće room. Price: 125.000 DM.
• 78 m2, (No.00716) - Colony Golubovina, V floor, visoko potkrovlje, Include: loby, bathroom, living room, balcony, two spavaće room, balcony i kitchen. Price: 120.000 DM.
• 80 m2, (No.00077) - Colony Dubovica II, K.S.I., ground floor, kućice u nizu, include se od: loby, kitchen, dinning room, living room, bathroom, two spavaće room i two balcony u prednjem dijelu apartments. Price: 150.000 DM.
• 80 m2, (No.00873) - Colony Golubovina, K.S.I., I floor, Include: dnevnog boravka with dinning room, kitchen, bathroom, loby, two spavaće room, balcony i lođe.Price: 135.000 DM.
• 88 m2, (No.00318) - Kod Tržnog centra, K.S.I., I floor, Include: loby, kitchen, dinning room, living room with balcony, bathroom, tri spavaće room sa balconyom.Price: 175.000 DM.
• 89 m2, (No.00919) - Kućice u nizu, Ul. Dositejeva, kod O.Š., IV polunivoa, include se od: I- dnevni boravak, room, bathroom, IV- lođa. Price: 160.000 DM. ostava, wc, II- predsoblje, kuhinja, trpezarija, III- tri spavaće

Како да не купиш нешто?:helou:

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Црногорец победил на натпревар во фрлање чекани со рекорден резултат.После натпреварот го прашуваат како успеал да фрли толку далеку, а он им одговара дека во црна гора има поговорка "алат што даље од себе".

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Vlaga nekoj crnogorec u zensko wc
go gleda nekoja zena i mu vika
-CUDOVISTE NI EDNO
CG-ne se sekirajte gospogjo za GLAVA go drzam:pos2:

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
стојат црногорец и србин пред морето и едниот му вика на другиот
србин: еј погледни онаму една се дави!!!
црногорецот: и?
србин: како и!? што стоиме ние?
црногорецот:навистина зошто не седнеме?:pos2:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
-Мамо,мамоо еден Црногорец ме силуаше.
-А од кај знајш дека е Црногорец?
-Па се требаше сама да направам.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Оглас во весник:
Висок, згоден, млад Црногорец, богат, со куќа од 300 м2, бесна кола и две мобилки... не бара ништо, само се фали.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Црногорецот му раскажува на внукот како на времето храбро се бореле со Турците.
- "Ми ка соколови низ Цетиње, а Турци ка пизде за нама"

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Се собрале Црногорците да дискутираат за кој денови да се работни и почнуваат:
Понеделник да е неработен затоа што треба да се одмориме после викендот.
Вторник да е исто неработен за да се спремаме за другиот ден на работа.
Среда ке одиме на работа.
Четврток неработен ке се одмараме од работната Среда.
Петок неработен затоа што ке следат подготовки за викендот.
Сабота,Недела викенд.

Зошто црногорецот вкрстил жирафа и крава?
За да добие животно што ке паси во Србија а ке го молзи во Црна Гора.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
- Како Црногорци градат автопат?
- Ќе направат 10 километри и ќе стават знак "итн.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
Стои Црногорец на плажа во Будва и гледа како се дави еден турист.
Доаѓа друг Црногорец и го прашува:
- Што правиш бре пријателе?
- Еве го гледам оној јадниот што се дави.
- А ние овде си стоиме?
- Си стоиме.
- Па ајде да си седнеме.

E

Extensa5610

Гостин
Седи Црногорец во дворот и кога наеднаш извикува:
-ЖеноооОоООо!!!
И оваа трчанка да не му се случило нешто,кажи бе мажу што те мачи??
-Бргу земи маркер!!!
И оваа зачудено оди и зема маркер и му вика И сеа шо ??
-Нацртај 6 хоризонтални и 6 вертикални линии,букви од А до Ѓ и бројќи од 1 до 6,и оваа црта и му вика И сеа шо ???
-Ај сеа исчешај ме на Д3 :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom