N
Nessa Alcarin
Гостин
Како тоа бивши? Па зарем не треба да се самоубиеш за да ја напуштиш Црна ружа?Не зборував за стеротипите на луѓето што не знаат ништо.
Што ако ти кажам дека пишуваш со бивши член на Црна Ружа?
Како тоа бивши? Па зарем не треба да се самоубиеш за да ја напуштиш Црна ружа?Не зборував за стеротипите на луѓето што не знаат ништо.
Може ли да кажеш нешто повеќе во врска со тоа за кој дел од египетската митологија се работи? Кој божества се вклучени во овој култ? Дали има систем на иницијација? Дали е интернационален или локален? И слично.Црна Ружа, како прво нема никаква врска со сатанизам и со црквата на ЛаВеј. Нема жртвувања на луѓе, пиење крв, сечење глави, убиства. Тоа се само предрасудите на народот и човековиот страв од непознатато. Црна Ружа е култ од египетската митологија. Овој култ постоел, постои и ќе продолжи да постои, без разлика на стереотипите од страна на фанатиците и простиот народ.
Па тоа е познато - за унапредување на демократското отворено општество.Ако си стварно бивши член на Црна Ружа ке те замолам да објасниш подетално што уствари е Црна Ружа и за што се залага?![]()
-----------------------------II------------------------------------ на деМОНОкратското општество. Не ми замеруваш ако те поправивПа тоа е познато - за унапредување на демократското отворено општество.
Знам што е и кој е Луцифер не мора да ми кажуваш и да ме убедуваш во друго.Научи го значењето на зборот Луцифер
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 19:19 ---
Тој назив “Црна ружа“ некако многу излитено бе делува... како песна од Тома Здравковиќ...
Црна ружа у реверу момееее
Нема љубави у срцу твомееее
Кафанооооо туго мојаааа
He dead i guess.туууу, се изначитав свашта
дечко set666
дај одговори на прашањава, не не држи у неизвесност вака. Види од кога ти е последното мислење. Ова е крајно непристојно од твоја страна, значи![]()
So... he took the answers to the grave. PittyHe dead i guess.
Како можеш да читаш од Википедија? Тоа е срање у боја, кој стигне пишува таму.ma kakva Crna Ruza bla bla za deca sto se furaat deka se indigo posto se antisocialni. Jim Jones e fraerot xD
http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones
Za Jim Jones imam citano uste vo The Power of Persuasion - How We're Bought and Sold Robert Levine (John Wiley & Sons 2003), ali morav da postiram link od wikipedia da vidat koj e i sto e. A za kredibilitetot na Wikipedia(osven ako ne se zezas), smesno e da se debatira, deka Wikipedia e sranje u boja toa e uste po smesno sto ima takvi kako tebe sto se seriozni(ako ne se zezas), ali da se zadrzime na crni ruziКако можеш да читаш од Википедија? Тоа е срање у боја, кој стигне пишува таму.