Joakim
Skopjanecot
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 71
Зарем не ви стана уште јасно што треба да правите и од кого да се ослободите?А да не имаш случајно идеја за излез од ситуацијава ?
Зарем не ви стана уште јасно што треба да правите и од кого да се ослободите?А да не имаш случајно идеја за излез од ситуацијава ?
Да...мене ми е јасно одамна дека треба да се ослободиме од популизмот и неговите методи...Зарем не ви стана уште јасно што треба да правите и од кого да се ослободите?
A znameto koj go smeni...a dime poshtarot? :pos2:А да не имаш случајно идеја за излез од ситуацијава ?
Ај па ти.A znameto koj go smeni...a dime poshtarot? :pos2:
Јас па мислев дека вие не си поставувате вакви философски прашања,и се имав впечаток дека единствено знаете за директива од горе.Моја грешка признавам.Да...мене ми е јасно одамна дека треба да се ослободиме од популизмот и неговите методи...
Но како ?
Можеби знаеш ?
еее бранче бранче...
дубоко си зацапал сине... сега ни една вода нема да те измие... бегај си со време да не завршиш крваво
Ако евентуално реши да не бега , можеш да го замислиш како обичен граѓанин.Во таа ситуација претпоставувам дека нема да излезе од дома.еее бранче бранче...
дубоко си зацапал сине... сега ни една вода нема да те измие... бегај си со време да не завршиш крваво
Ајде Јоакиме, не губи енергијата бадијала.Јас па мислев дека вие не си поставувате вакви философски прашања,и се имав впечаток дека единствено знаете за директива од горе.Моја грешка признавам.
Ке му треба вода и тоа многу.Ке може кромид да си сади на дупките во таа фаца рошава.Колку има украдено ,ке ги реши потребите за кромид за наредните 50 години во МКеее бранче бранче...
Извини брачед, али за функционери од СДСМ не важи правилото, користи го филмот Бегство во Блгарија, зш Бранко сепак нема резервна држава. За 2 години ако се врати во СДСМ ќе биде премиер на Македонија, а тогаш НИколас Грујос ќе биде у затвор со сето достоинство и почит кои ќе ги нема.Ако евентуално реши да не бега , можеш да го замислиш како обичен граѓанин.Во таа ситуација претпоставувам дека нема да излезе од дома.
ДоброАјде Јоакиме, не губи енергијата бадијала.
Има проблем.
Опозицијата е надвор од парламентот.
Власта сака да владее без опозиција.
Сакаме Европа.
Европа некогаш нема да не свати озбилно, ако продолжиме да си играме вака.
Биди конструктивен.
Извади ги наочарите, макар за кратко време, и дај некоја идеја со која ќе придонесеш да се разреши ова ситуација.
Инаку ние безпредметно може да си се препукуваме наредните дваесет години.