El Bohemio
Silver Gate
- Член од
- 6 јули 2009
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 943
@Selekt3 тебе да не ти тураат дрога во хероинот ?
а тебе наместо масло за готвење да не ти турват бензин во салатата@Selekt3 тебе да не ти тураат дрога во хероинот ?
Не правиме муабет за "некој", туку за Исус - единствениот човек кој според христијаните е без ниеден грев нели? Е сега ако безгрешниот вели дека треба да ги сакаш непријателите и да го свртиш и другиот образ, зошто зеде стап и ги нападна трговците, кој можеби тоа им било единствен начин да им донесат леб дома на своите деца?Значи ако некој бил добар со тебе милион пати, а еднаш не, таквиот човек не бил добар со тебе?! Математичка нула? Образложението не држи.
Задоволен сум од толеранцијата кон мене од сите тука на форумот, а што се однесува до мојата толеранција, се трудам да користам аргументи наместо навреди...и колку што ме држи памтењето, никогаш директно не сум користел вулгарности.Фино е се` тоа со аргументите и објаснувањата, но не сум сигурен дека си толерантен во онаа мерка во која сакаш луѓето да се толерантни кон тебе.
Не знам зошто Исус го направил тоа. Не се пожалив на ниедна навреда од тебе, напротив! Само укажав на толеранцијата кон поинакви ставови и живот. Погледни ги своите постови на темата Сатанизам -- не ти беше се`едно кога плукаа по тебе и она во што веруваш, нели?Не правиме муабет за "некој", туку за Исус - единствениот човек кој според христијаните е без ниеден грев нели? Е сега ако безгрешниот вели дека треба да ги сакаш непријателите и да го свртиш и другиот образ, зошто зеде стап и ги нападна трговците, кој можеби тоа им било единствен начин да им донесат леб дома на своите деца?
Задоволен сум од толеранцијата кон мене од сите тука на форумот, а што се однесува до мојата толеранција, се трудам да користам аргументи наместо навреди...и колку што ме држи памтењето, никогаш директно не сум користел вулгарности.
Hhaahhahahahhaahhaah Ова не го знаев.Ете готово после ова уште ќе кажувате дека Ристе нема грав.Абе ојте фрлете се бомба главечки.Браво за ристе.И него му пукнал филмот фатил цело пазарче на стап го кренал.ХхааххахаахНе правиме муабет за "некој", туку за Исус - единствениот човек кој според христијаните е без ниеден грев нели? Е сега ако безгрешниот вели дека треба да ги сакаш непријателите и да го свртиш и другиот образ, зошто зеде стап и ги нападна трговците, кој можеби тоа им било единствен начин да им донесат леб дома на своите деца?
Задоволен сум од толеранцијата кон мене од сите тука на форумот, а што се однесува до мојата толеранција, се трудам да користам аргументи наместо навреди...и колку што ме држи памтењето, никогаш директно не сум користел вулгарности.
Друже, ај што не си ја читал Библијата, ти ни филм немаш изгледано со Ристета.Hhaahhahahahhaahhaah Ова не го знаев.Ете готово после ова уште ќе кажувате дека Ристе нема грав.Абе ојте фрлете се бомба главечки.Браво за ристе.И него му пукнал филмот фатил цело пазарче на стап го кренал.Ххааххахаах
Готово од сега Ристета идол ми е.Шо го еам Чак Норис.РИСТО ЗА ИДОЛДруже, ај што не си ја читал Библијата, ти ни филм немаш изгледано со Ристета.
Тоа по што плукаа конкретните членови не е она во што јас верувам и што го почитувам. Значи тука паѓаа обвинувања за жртвување луѓе, пиење крв, силувања, убиства....и што уште не! Тоа нема никаква врска со тоа во што верувам јас. Значи тие плукања беа производ на стереотипи и митови кој постојат кај било кој неинформиран поединец во таа област. Дали сега е таква ситуацијата? Напротив! Тие што најмногу ме напаѓаа, сега најмногу се сложуваат со мене.Не се пожалив на ниедна навреда од тебе, напротив! Само укажав на толеранцијата кон поинакви ставови и живот. Погледни ги своите постови на темата Сатанизам -- не ти беше се`едно кога плукаа по тебе и она во што веруваш, нели?
И така Selekt3 со неговите неверојатни постови уништи една многу плодна дебата...Готово од сега Ристета идол ми е.Шо го еам Чак Норис.РИСТО ЗА ИДОЛ
Мило ми е, навистина. Јас никогаш не те исплукав, ниту те нападнав, а ептен не се сложувам со тебе по многу прашања.Тоа по што плукаа конкретните членови не е она во што јас верувам и што го почитувам. Значи тука паѓаа обвинувања за жртвување луѓе, пиење крв, силувања, убиства....и што уште не! Тоа нема никаква врска со тоа во што верувам јас. Значи тие плукања беа производ на стереотипи и митови кој постојат кај било кој неинформиран поединец во таа област. Дали сега е таква ситуацијата? Напротив! Тие што најмногу ме напаѓаа, сега најмногу се сложуваат со мене.
Oд која секта си ти бе другар?http://www.facebook.com/pages/Isus/55853572225?sk=info .Вие продолжете си со дебатата јас со Ристе и така.
Од на на Ристо бандата.Oд која секта си ти бе другар?