"Wrong Turn" e epten "Vrisok" ebate,a i House of...(drn drn)go iam gleano i nafting.Nekoj go spomna Fear dot com,filmot e od pocetokot onaka ok ali zoso sekoj so ke smisli prikazna mora da ja usere so grozotii,krvovi i staf.Inace moj favorit e "Cary",tipkata e psihopatka(ko mene
.Ima horori kao psycho(ne, ne mislam na AMERICAN PSYCHO mislam na PSYCHO),candyman i sl.od postarite so mi se dragi(ne zatoa sto se strasni-poso ne se)a i od novive(da recam)Potstanar(samo epten pred kraj go usrale-pred bolnicata),Bloody Mary,onoj so bliznacite ne mi tekvit imeto ali neso edniot bese pice a drugiot ne i na kraj piceto ispaga psycho.Ne razbiram so se palite na Grudge ili Boogymanor ,Amitvil mnogu mi se Vilige.Darkness(ima prikazna ali malce ja vidoizmenile legendata za sedmiot sin na sedmiot sin t.e. ja ukakale od nedovolna informiranost po me) i Darkness falls(posebno ovoj)isto mi se dragi no povtorno ne se strasni.Iam izgleano mnooooooooogu horrori navistina mnogu use od tri godini gledav eden vo koj na decata im svetea ocite i bese uff lele ali toj kako prv mi bese najstrasen potoa otrpnaf.
Luge kazuvajte strasen psiho kakov bilo ali da te plasi,ali ne House of Wax poso epten mi e Half Light(nemaat niso zaednicko samo "stravot"po zavrsetokot koj sekako otsustvuva).Sakam nekoj da kakam v gaki(iako mizlam deka nema takvi)MI TREBA DOZA!!!!!!!!!!!!!!!