2
~2A
Гостин
Ах извини, слепец сум![]()
Овој ќе го симнам,штом најдам торент одамна му се токмам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ах извини, слепец сум![]()
Овој ќе го симнам,штом најдам торент одамна му се токмамима торент за колекцијата ама не ми се дават 7-8 ГБ
. Иначе и римејкот го има,ама овој послабо.
Jaws(1975-1987), Friday 13th(1980-1993), A Nightmare on Elm Street (1984-1994) вреди ли да се симнуваат сите делови?
Halloween, Black Christmas ги имам гледано овиe другите ми се на листата. Инаку најдов една листа 100 најдобри хорори на сите времиња па по неа идам ги има и овие што ми ги предложи. Само се мислев за овие 3 филмови бидејќи се со повеќе делови па викам да не се римејк на првите делови.Without a single doubt.
Add, this
Halloween, Black Christmas, Suspiria, Hellraiser, Storm of the Century, Night of the Demons, Demons, The Mist.
Halloween, Black Christmas ги имам гледано овиe другите ми се на листата. Инаку најдов една листа 100 најдобри хорори на сите времиња па по неа идам ги има и овие што ми ги предложи. Само се мислев за овие 3 филмови бидејќи се со повеќе делови па викам да не се римејк на првите делови.
Without a single doubt.
Add, this
Halloween, Black Christmas, Suspiria, Hellraiser, Storm of the Century, Night of the Demons, Demons, The Mist.
Легендарниот Dario D'Argento,неверојатно добар филм:
Само што им го бапнав саундтракот на фб на моите пријатели , точно во 00.00
Лоша работа си напраил брат, Ја се сеќавм кога го гледав прв пат, soundtrack -от го слушав дури и во сон, а исто добар Soundtrack има и The Omen од 1976.
Јас не можев да се изнарадувам кога го изгледав Suspiria. Ќе треба уште еднашка следнава недела да се пушти .
Предлог хорор филмче за во друштво, да не задрми малце?
Однапред благодарам!