Моментално го симнувам, ако е добар линкот ќе ви го пуштам овде ако смее.Има трејлер види на јутубе, а за излезен нз , сеуште немам најдено линк за да го симнам...
Ми се допаѓа ептен тоа што видов и прочитав дека излага на 6ти јануари.Не ми се верува дека толку брзо можев да најдам добар торент, малце ми е сумљив, ама за 5 мин ќе кажамThe Devil Inside е излезен и пред некоја недела беше прво место на бокс офисот во Америка. Не очекувам ништо од него. Претераа со филмовите направени демек од „пронајдени снимки“. А малиот буџет им служи само за фалење.
Кецот ми беше ОК имаше некои познати сцени од оригиналот ама имаше и нешто ново вметнато, а во двојката се изгуби тотално па го тргнаа од тројкава.Mother's Day го има одамна на нет. Филмот е од 2010. А Роб Зомби ме разочара со лошиот римејк на Halloween.
Па не си ваљда изненаден , не е само хорор жанрот, генерално, само римејци, продолженија се снимаат...А си видел досега Линколн како тамани вампири? НЕ!Piraha 3DD
Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3D
Дај бе не заебавај толку ли немаат идеја луѓево веќе....
Дејвид Хазелхоф е у филмот еееј а DD се знае на што се однесува (. Y .)Што е со филмовиве од листава Да , поготово ова Пирана 3ДДДДДДДДДД
Ако не е излезен како ќе знаеш дали е добар? Не се разочарувај само од коментари.Почекај , изгледај и критизирај ако има потреба.Не верувам дека некој го има гледано.Дај бе не ме разочарувај/те за Devil Inside, онака на трејлер изгледа супер , зарем толку е лош
со душа чекав линк,ама по олку критики...
ич да не го пуштам а?The Devil inside, штета очекував нешто од него.. ама ме разочара... boooriiiingggggg!!!!!
Јас очекував премногу од овај филм од две причини : 1.трејлерот на јутубе ме фасцинираич да не го пуштам а?
2. 2012 очекував подобри филмови ,нови идеи , подобри ефекти и сл.