Хорор филмови

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
The Devil Inside е излезен и пред некоја недела беше прво место на бокс офисот во Америка. Не очекувам ништо од него. Претераа со филмовите направени демек од „пронајдени снимки“. А малиот буџет им служи само за фалење.

Член од
20 декември 2011
Мислења
92
Поени од реакции
44
Има трејлер види на јутубе, а за излезен нз , сеуште немам најдено линк за да го симнам...
Моментално го симнувам, ако е добар линкот ќе ви го пуштам овде ако смее.:vozbud:
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 13:25 ---
The Devil Inside е излезен и пред некоја недела беше прво место на бокс офисот во Америка. Не очекувам ништо од него. Претераа со филмовите направени демек од „пронајдени снимки“. А малиот буџет им служи само за фалење.
Ми се допаѓа ептен тоа што видов и прочитав дека излага на 6ти јануари.Не ми се верува дека толку брзо можев да најдам добар торент, малце ми е сумљив, ама за 5 мин ќе кажам :)
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 13:42 ---
Ништо дечки.Нареден пат повеќе среќа.Нормално е торент после неколку месеци асален да се најде.Ова е sample со филм zip кој не се отвара никако. Џабе време изгубено.А мн сакам да го гледам:vozbud:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Mother's Day го има одамна на нет. Филмот е од 2010. А Роб Зомби ме разочара со лошиот римејк на Halloween.
Кецот ми беше ОК имаше некои познати сцени од оригиналот ама имаше и нешто ново вметнато, а во двојката се изгуби тотално па го тргнаа од тројкава.
Мене ми е за Били Драго да искочи добар филмов, да го гледам во некој филм што нема помала оцена од 5. :P

Piraha 3DD
Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3D:pos::pos:
Дај бе не заебавај толку ли немаат идеја луѓево веќе....
Па не си ваљда изненаден :) , не е само хорор жанрот, генерално, само римејци, продолженија се снимаат...А си видел досега Линколн како тамани вампири? НЕ! :icon_mrgr:

Што е со филмовиве од листава :facepalm: Да , поготово ова Пирана 3ДДДДДДДДДД :pos:
Дејвид Хазелхоф е у филмот еееј а DD се знае на што се однесува (. Y .) :icon_mrgr:

------------------------
The Devil Inside 3.7 има на IMDB

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дај бе не ме разочарувај/те за Devil Inside, онака на трејлер изгледа супер , зарем толку е лош
со душа чекав линк,ама по олку критики... (n)

Член од
20 декември 2011
Мислења
92
Поени од реакции
44
Дај бе не ме разочарувај/те за Devil Inside, онака на трејлер изгледа супер , зарем толку е лош
со душа чекав линк,ама по олку критики... (n)
Ако не е излезен како ќе знаеш дали е добар? Не се разочарувај само од коментари.Почекај , изгледај и критизирај ако има потреба.Не верувам дека некој го има гледано.:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
После неколку глупи хорори најпосле еден добар

Case 39 (2009)

Социјална работничка (Renée Zellweger) спасува едно девојче од насилни родители и од тој момент почнува „пеколот“.

Одличен хорор со примеси на психо трилер и борба со демонски сили. Повремено се скока од столче од напнатост, нема дупки во сценарио, ликовите се психолошки добро обработени а и приказната е солидна.

Намерно не кажувам повеќе да не биде спојлер, во секој случај да се гледа.

Оценка 8/10.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Жанрот хорор комедија е како меч со две острици. Или пријатно ќе се изненадиш (Zombieland, Shaun of the Dead) или ќе зажалиш што си потрошил мегабајти за симнување. Под последново мислам на Fright Night. Не дека очекував нешто од филмов, го пуштив така да ми мине време, ама не се издржуваше. Катастрофа. Го прекинав после пола саат. Тоа.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
The Devil inside, штета очекував нешто од него.. ама ме разочара... boooriiiingggggg!!!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ич да не го пуштам а?
Јас очекував премногу од овај филм од две причини : 1.трејлерот на јутубе ме фасцинира
2. 2012 очекував подобри филмови ,нови идеи , подобри ефекти и сл.
Ме разочара и не го ни догледав ... трае околу 1 сат и 15 мин. што за еден хорор мислам е малку...
Шо знам според мене не би ти го препорачал да го пуштиш...
(чим сум јас разочаран, не го пуштај филмот, оти ретко критикувам филм:vozbud:)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Вака цела вечер изгубив гледајќи на темава да симнам некој филм ама со зомби и слични работи како крвишта воопшто не ми се допаѓаат.
Ако има некој би сакал во смисла како нешто опседната куќа,духови ама да има содржина и претерано да не забегува со веќе видени ствари од претходните филмови.
Ако има некој предлог ќе му бидам благодарен.

Kajgana Shop

На врв Bottom