Хорор филмови

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A Tale of Two Sisters е The Uninvited, поточно, вториов е римејк :) Кажувам зошто Ајсбој го има гледано вториов :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Во тој случај, да кажам дека и Shutter е американскиот Shutter. Ама јапонскиот е далеку подобар.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
И јас го имам гледано вториот и ме бендиса. Оригиналот не ми е гледан.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Wrong turn 4

Жива досада, не е ни страшен ниту има содржина. Една од актерките е посебно згодна па за неа можда вреди да се погледне филмот пет минутки и да се изгаси. Кој сака да загуби саат ипол нека гледа сите други нека направат голема кривина и нема да згрешат.

Според мене најслаб од сите делови, подобро и воопшто да не бил снимен.

Human Centipede 2 (Full Sequence)

Катастрофа, не памтам толку да сум скролал некој филм, едвај 15 мин дали гледав. Ако првиот дел имаше нешто овој ни тоа нешто го нема, очај од А до Ш.

Не се гадам од сецкања и крвови ама побесмислен филм не памтам да сум гледал, не е ни губење време уште полошо е.

Најширока можна кривина.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Dream House - Многу лош филм. Не знам како Даниел Крег и Рејчел Вајз се нафатиле на филм со ваков „заплет“. Во кратки црти може да се опише како Amityville Horror meets Shutter Island.

The Ordeal - Белгиски филм. Оние кои сакаат европски, чудни и гадни хорори нека го погледнат.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмов ќе го предложам овде , затоа што во другиве теми бараат рецензии (реално не ме бива :icon_lol: )
Главна причина за да го гледам филмов беше Anthony H. и поради тоа го изгледав, и реално вредеше филмот (y)
Филмчево е си истерување на ѓаволи нешто слично со Exorcism of Emily Rose, ваљда по него добиле инспирација , ама сепак вреди филмов...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вреди само поради глумата на Хопкинс, инаку постерот на филмот лаже. Кога го видов прв пат уште не излезен мислев нешто ka-boom e :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вреди само поради глумата на Хопкинс, инаку постерот на филмот лаже. Кога го видов прв пат уште не излезен мислев нешто ka-boom e :)
Да, некогаш за некои филмови очекуваме премногу кизнај што и после на крајот разочарани сме...
Не е нешто најнај филмов,а не ни лош, значи стандард

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ништо посебно беше The Rite. кога го видов Хопкинс очекував којзнае што, ама на крај испадна дека The Ward на Карпентер беше подобар (барем за мене).

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Не сум ви тек со настаните, нема некое ново хорорче излезено? Не мора да е добро, само не ептен лошо како Хостел 3 :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom