Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.477
ние тресеме и бебиња
И? Ти мислиш дека на некој ко Филип би му било гајле? Ти стварно мислиш дека светот на хомосексуалецот е подеднакво окупиран со хетеросексуалецот како вие вака со бебчината в раце што се опседнувате со нив?

Член од
13 април 2021
Мислења
3.505
Поени од реакции
11.454
Црвената боја значела долна женска облека црвена чипкана :D. Па подобра дефиниција за црвена боја не сум прочитала до сеа. И што демек нема долна женска чипкана облека во друга боја :confused:.

Се одјавувам од темава. :sleep:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
И? Ти мислиш дека на некој ко Филип би му било гајле? Ти стварно мислиш дека светот на хомосексуалецот е подеднакво окупиран со хетеросексуалецот како вие вака со бебчината в раце што се опседнувате со нив?
Друго сакав да кажам. :coffee:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.477
Црвената боја значела долна женска облека црвена чипкана :D.

Мене кај жена ме палат црни свилени танги, истегнати до над половина, да с'ибам веко ми нема лек.
Прслукот е непотребен, кој го измисли кој не запусти. Значи само танга, другото на луфта.
И јас се одјавувам.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.432
Поени од реакции
10.362
Нека си тераат мераци, ама ние тресеме и бебиња, покрај вилици. :coffee:

Морам .. :pos::pos::pos::pos::pos:...Дамбси душо, тебе тастатурата изгледа на бебе ти личи:pos::pos::pos:..окапа на форумов и редно е веќе да правиш нешто друго, пример бебе..:lolzz:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Бијонс, Пуно и Али Паша не се репери на форумов. Пуно и Паша се држат до својата матрица, а Бијонс е влезена во филм. Уште помалку се прогресивни.
... (@puno, @Ali Pasha, @bijons) за да судиш како се другите, треба прво да ја имаш доблеста да кажеш ти каков си?
со тие твои години најмалку имаш искуство и најмалку имаш право да осудуваш дали некој е прогресивен или е влезен во филм, најдобро да си го кажеш твоето мислење за темата, а не кој каков е, одамна изгледа те нема некој треснато од земја малку да влезеш во депресија, па да видиш во каков филм ќе бидеш ти тогаш! ај не се занесувај, секој има право да пише каде сака и што сака на форумов, ти можеш да кажеш дали си за или против негово искажано, а не каков е членот, некако многу ти дадоа ветер во грбот, твојот ник нејм е токму од филм, ама не е твоја карактеристика!

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
... за да судиш како се другите, треба прво да ја имаш доблеста да кажеш ти каков си?
со тие твои години најмалку имаш искуство и најмалку имаш право да осудуваш дали некој е прогресивен или е влезен во филм, најдобро да си го кажеш твоето мислење за темата, а не кој каков е, одамна изгледа те нема некој треснато од земја малку да влезеш во депресија, па да видиш во каков филм ќе бидеш ти тогаш! ај не се занесувај, секој има право да пише каде сака и што сака на форумов, ти можеш да кажеш дали си за или против негово искажано, а не каков е членот, некако многу ти дадоа ветер во грбот, твојот ник нејм е токму од филм, ама не е твоја карактеристика!
Лепото, со сите се караш на форумов. 100 слики во еден пост и 100 прашања во истиот, тоа е филм. Мислиш, дека постигнуваш нешто ако ставиш 5 слики од децата во фустани? Не. Терај си го истиот, никој не ти брани.

Ми вети психоанализа, удри ме од земја, да ме утепа депресија. :backa:

И јас се одјавувам.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Црвената боја значела долна женска облека црвена чипкана :D. Па подобра дефиниција за црвена боја не сум прочитала до сеа. И што демек нема долна женска чипкана облека во друга боја :confused:.

... па ти сега не сме производители па ќе менуваме бои на долна облека, кажувам конкретно за црвената боја, искрено прво идење во Париз покрај другото едукативно, во програма ја немаше „ Црвената Мелница“ или познатиот Moulin Rouge, да видиш како бјонс го изорганизира сето тоа, како може таа атракција да не се види... и до денес сите кои го посетивме Париз, некако им се изгуби од меморија другите атрактивни споменици и зданија ....ама Мулен Руж, напамет... па некогаш ѕирни таму да знаеш што значи силината на црвената боја! ;)
Напната е дека и изналупав гневни реакции во темата за дедо мраз и баба мразица. Сеа дојде тука да ни се истури.
..ич бе бате не сум напната, таа твоја инерција од дислајкови си ја продолжил со гневни реакции, а тоа ми дава до знаење и кој дупли ник си, не рагирам на тебе ама ич! (y)

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.861
Поени од реакции
6.477
Тако је
"Нема одмора док траје обнова."
Прегледај го приврзокот 297725
Таа се сони себе во вакво бикини. Во сонот е и Путин, го гали со прстот за монголските очи, се спремаат за акција. Он носи боксерки ама како од кафено мечкино крзно.
Си ја шепотат Библијата на старословенски како предигра.
После вкревет е лудило. Кревет попушта.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.678
Поени од реакции
16.883
Сакам лезбејки многу, и од увек ми била животна желба да им се ушемам на некои. Ама никако да ми се погоди....а и веќе се оладив, и либидото ми опаѓа не сум сигурен дека ќе можам со две да искочам на крај. :(
Охи 2 лезбејки... и таму има пасивни ама и активни, со дилдо околу појасот.... и сега додека се занимаваш со пасивната, активната може да ти дојде зад грб :eek:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
Не може. Никако не се согласувам дека инцестот може да се вклопи во мојата дефиниција, затоа што суштество со високо развиена свест никогаш нема да помисли на сексуално општење со роднини.
Многу си затуцана. 21ви век е, аман.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Охи 2 лезбејки... и таму има пасивни ама и активни, со дилдо околу појасот.... и сега додека се занимаваш со пасивната, активната може да ти дојде зад грб :eek:
Ко ќе ја врзам мушкаданката со лисици...си се заебал ;)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.391
Поени од реакции
30.841
... дваесет пати кажана невистина, 21ви пат веќе ќе се сомневаме, да 22ри пат повторена ќе стане вистина од толку лажно повторување и навикнување,

Прегледај го приврзокот 297719 Прегледај го приврзокот 297720

... така и ова, постојано играње со „погрешни“ сексуални истородни ориентирани играчки и облекување со сексуална истородна „погрешна боја и облека“ се врежува во мајндот и станува скриен рефлекс, па во критична точка на депресија, траума, стрес, истиот условен рефлекс можно да избие и да стане доминантен и определба на погрешно и промена на самата индивидуа во сексуална определба од хетеро во хомоизбор!

Прегледај го приврзокот 297721 Прегледај го приврзокот 297722

... а родителите, наместо да ги насочат своите деца по природен пат, ќе кажат ,,деца,, нека си играат и нека се облекуваат како сакаат, што понатака во текот на животот таа погрешна игра и облекување МОЖЕБИ ќе биде пресудно за неприроден продолжување со истороден сексуален партнер и ментална неприродна промена!
Прегледај го приврзокот 297723

... па после момчето ќе се чувствува подобро кога носи фустан, иако ќе игра фудбал! :(

Priroda si e priroda, i koga - togas ke pobedi.

Kajgana Shop

На врв Bottom