Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.126

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Знаеме дека децата некогаш поставуваат глупави, чудни, незгодни, филозофски прашања нооооо вакво прашање досега немам слушнато и ова го сметам за сериозен доказ за штетата што ја прави масовноста на ЛГБТ пропагандата низ интернетот.
https://www.youtube.com/watch?v=SFhR0WU4gpQ&feature=youtu.be&t=250

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Не знам, реално, кога веќе се борите треба да има YES EQUALITY LOVE HEART RAINBOW и за педофилите, љубов си е љубов, љубовта не познава возраст, род, број, именка, степен итн...
Не е се наместено, реално, има многу такви либерални во вашето здружение...

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Знаеме дека децата некогаш поставуваат глупави, чудни, незгодни, филозофски прашања нооооо вакво прашање досега немам слушнато и ова го сметам за сериозен доказ за штетата што ја прави масовноста на ЛГБТ пропагандата низ интернетот.
https://www.youtube.com/watch?v=SFhR0WU4gpQ&feature=youtu.be&t=250
Смири се, брат. Не знам каква е таа „штета“ некој да праша некој дали е геј... Мислам, да, многу му е cringy прашањето, ама и буквално сите други прашања на вакви Q&A се.

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Не знам, реално, кога веќе се борите треба да има YES EQUALITY LOVE HEART RAINBOW и за педофилите, љубов си е љубов, љубовта не познава возраст, род, број, именка, степен итн...
Не е се наместено, реално, има многу такви либерални во вашето здружение...
доста ти е интернет за денес
иди вези гоблен

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Смири се, брат. Не знам каква е таа „штета“ некој да праша некој дали е геј... Мислам, да, многу му е cringy прашањето, ама и буквално сите други прашања на вакви Q&A се.
Огромна е разликата помеѓу прашањето „дали си геј?“ и „дали НЕКОГАШ СИ БИЛ геј?“.
„Дали си геј?“ е сосема океј прашање.
„Дали НЕКОГАШ СИ БИЛ?“ имплицира нешто што ќе оставам сам да си сфатиш што.

LepiDzoni

Profesionalen ulichen cigan
Член од
25 јули 2014
Мислења
1.387
Поени од реакции
3.594

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Огромна е разликата помеѓу прашањето „дали си геј?“ и „дали НЕКОГАШ СИ БИЛ геј?“.
„Дали си геј?“ е сосема океј прашање.
„Дали НЕКОГАШ СИ БИЛ?“ имплицира нешто што ќе оставам сам да си сфатиш што.
Не мислам дека буквално така го имплицираше прашањето. Само на глупав начин го фразираше.

Kajgana Shop

На врв Bottom