Не знам, реално, кога веќе се борите треба да има YES EQUALITY LOVE HEART RAINBOW и за педофилите, љубов си е љубов, љубовта не познава возраст, род, број, именка, степен итн...
Смири се, брат. Не знам каква е таа „штета“ некој да праша некој дали е геј... Мислам, да, многу му е cringy прашањето, ама и буквално сите други прашања на вакви Q&A се.Знаеме дека децата некогаш поставуваат глупави, чудни, незгодни, филозофски прашања нооооо вакво прашање досега немам слушнато и ова го сметам за сериозен доказ за штетата што ја прави масовноста на ЛГБТ пропагандата низ интернетот.
https://www.youtube.com/watch?v=SFhR0WU4gpQ&feature=youtu.be&t=250
доста ти е интернет за денесНе знам, реално, кога веќе се борите треба да има YES EQUALITY LOVE HEART RAINBOW и за педофилите, љубов си е љубов, љубовта не познава возраст, род, број, именка, степен итн...
Не е се наместено, реално, има многу такви либерални во вашето здружение...
Огромна е разликата помеѓу прашањето „дали си геј?“ и „дали НЕКОГАШ СИ БИЛ геј?“.Смири се, брат. Не знам каква е таа „штета“ некој да праша некој дали е геј... Мислам, да, многу му е cringy прашањето, ама и буквално сите други прашања на вакви Q&A се.
јас би ги оптегнал и пред и послеKolku hrabro!
Te molam prestani da provociras i postiraj stavovi na relevanti osobi od LGBTP zaednicata, ne od totalni anonimusi.
Не мислам дека буквално така го имплицираше прашањето. Само на глупав начин го фразираше.Огромна е разликата помеѓу прашањето „дали си геј?“ и „дали НЕКОГАШ СИ БИЛ геј?“.
„Дали си геј?“ е сосема океј прашање.
„Дали НЕКОГАШ СИ БИЛ?“ имплицира нешто што ќе оставам сам да си сфатиш што.
нека почива во мир, душичка слатка