Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Знаеме дека децата некогаш поставуваат глупави, чудни, незгодни, филозофски прашања нооооо вакво прашање досега немам слушнато и ова го сметам за сериозен доказ за штетата што ја прави масовноста на ЛГБТ пропагандата низ интернетот.
https://www.youtube.com/watch?v=SFhR0WU4gpQ&feature=youtu.be&t=250

HRABRO

vz30lxr2oz821.jpg

u0zge85fx0921.png

Не знам, реално, кога веќе се борите треба да има YES EQUALITY LOVE HEART RAINBOW и за педофилите, љубов си е љубов, љубовта не познава возраст, род, број, именка, степен итн...
Не е се наместено, реално, има многу такви либерални во вашето здружение...

Знаеме дека децата некогаш поставуваат глупави, чудни, незгодни, филозофски прашања нооооо вакво прашање досега немам слушнато и ова го сметам за сериозен доказ за штетата што ја прави масовноста на ЛГБТ пропагандата низ интернетот.
https://www.youtube.com/watch?v=SFhR0WU4gpQ&feature=youtu.be&t=250

Смири се, брат. Не знам каква е таа „штета“ некој да праша некој дали е геј... Мислам, да, многу му е cringy прашањето, ама и буквално сите други прашања на вакви Q&A се.

Последно уредено:
Не знам, реално, кога веќе се борите треба да има YES EQUALITY LOVE HEART RAINBOW и за педофилите, љубов си е љубов, љубовта не познава возраст, род, број, именка, степен итн...
Не е се наместено, реално, има многу такви либерални во вашето здружение...
доста ти е интернет за денес
иди вези гоблен

Смири се, брат. Не знам каква е таа „штета“ некој да праша некој дали е геј... Мислам, да, многу му е cringy прашањето, ама и буквално сите други прашања на вакви Q&A се.
Огромна е разликата помеѓу прашањето „дали си геј?“ и „дали НЕКОГАШ СИ БИЛ геј?“.
„Дали си геј?“ е сосема океј прашање.
„Дали НЕКОГАШ СИ БИЛ?“ имплицира нешто што ќе оставам сам да си сфатиш што.

Огромна е разликата помеѓу прашањето „дали си геј?“ и „дали НЕКОГАШ СИ БИЛ геј?“.
„Дали си геј?“ е сосема океј прашање.
„Дали НЕКОГАШ СИ БИЛ?“ имплицира нешто што ќе оставам сам да си сфатиш што.
Не мислам дека буквално така го имплицираше прашањето. Само на глупав начин го фразираше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom