Well, there is also Alan Turing too. Not the artsy-fartsy type but a game-changer nonetheless.
Пишува се самоубил
, т.е. често тестирал хемиски елементи без да внимава на безбедноста (според мајка му).
За Летко можно е да иницијатор за лубрикантите што владата ги финансираше. Се бива од тој горд Илир
. Папата ќе ни дојде во Мај па сигурно е зафатен
да се уфрлам, иако не сакам овде да зафаќам страна, ова порано се мислев овде да го писхам. За хомо и бисексуалците.
За мене 300 работи (троа повеќе) создадени се пример едни од најдобрите музички (за у наука не знам, не сум по тој бизнис) дела создадени или изведени 20ти и 21 век. Да не збориме за филмска индустрија...премногу се за да се набројат. Тоа е за уметноста или забавата, кој како го разбира. Дали некои се фејк, не знам, не се интересирам премногу во детали. Значи и (условно ние) ние сме дволични по малкуцка. Уживаме со клавирот на Џон, во еден од најдобрите гласови на сите времиња Фреди, Ласт кристмас на Мајкл, латиното на Рики али од друга страна...
Wham
So, уживаме и користиме "нивни" дела
Абе слушај си Македонска музика, не забегувај со таа демонска западна музика
Кои други имаат 7/8 такт
Кај виде ти дека фаќаме страна, тоа вергламе цело време, дека гајле ни е дал некој е педер или не. Туку да не замараат
дека се угнетени. Да не креваат "прашина", зашто позади нив на некој му смета таа прашина.
Тие што си ги спомнал баш се доказ дека сите права и привилегии им се на тацна.
Фреди да, научно докажано редок примерок на таков глас. Тој со жени бил во некој период од својот живот или јок ...
Исто тие што си ги набројал, дел од нив како завршиле иако сите права и привилегии ги имале ... Потврда на тврдењата од другите членови.
Сум прочитал дека за машкиот род, големо е задоволството преку задникот и кој пробал не се враќа, но човек треба на некои искушенија да каже СТОП
Мислам и Алистер Кроули експерементирал со машки, ама имаш слични на него од неговата бранша, дури и подобри, а биле стрејт.
Можда ќе добијам одговор на некои мои прашања
, па ќе имам повеќе претстава врска свеста на оваа популација, која не може да се репродуцира со секс, а се поголем е бројот.