Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Како бе, нели ветија еден куп работи за ЛГБТ лицеата, ене дури еден отворено си потврди дека е геј :D
За Боки 13 ли велиш?
ако е тој нели до скоро викавте дека тој не бил геј не припаѓал на вашата гејска фирма

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
За Боки 13 ли велиш?
ако е тој нели до скоро викавте дека тој не бил геј не припаѓал на вашата гејска фирма
Не, оној црномањестиот. Со загубен поглед што е. Не му го памтам името и презимето. Имаше турбан на глава после 27ми настаните.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не, оној црномањестиот. Со загубен поглед што е. Не му го памтам името и презимето. Имаше турбан на глава после 27ми настаните.
значи петиот геј во Македонија

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
значи петиот геј во Македонија
Не.

Имаш поверодостоен извор за цензус на социјални мрежи и дејтинг апликации, ако веќе градиш архива. Пошто, нели и таму се отворено декларирани и сл. - Не мора само на ТВ да се гуга за да си леџит хомос сапиенс.

Јас од кај да знам дека си стрејт? Што не си појавил фаца на ТВ да се пофалиш пред цела Македонија колку љубиш вагинални тунели? Ако си ги поставуваш правилата барем почитувај си ги докрај.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас од кај да знам дека си стрејт? Што не си појавил фаца на ТВ да се пофалиш пред цела Македонија колку љубиш вагинални тунели? Ако си ги поставуваш правилата барем почитувај си ги докрај.
Природно луѓето се раѓаат нормални, то ест стрејт.
Така да стрејтството се подразбира, додека гејството треба да се докажува.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Природно луѓето се раѓаат нормални, то ест стрејт.
Така да стрејтството се подразбира, додека гејството треба да се докажува.
Не баш. Децата се раѓаат асексуални. Подоцна низ развој и зазрелување стекнуваат и сексуална зрелост, или барем перцепција. За докажување, прво треба да се докаже дека другите сексуални ориентации не се појавуваат на исклучиво природна основа или на исклучиво развојна/одгледувачка основа. Има индикации и истите се претходно спомнати. Не се доказ сами по себе, ама се доволна тежина да се исклучи одгледувачката основа како еден и единствен извор на хомосексуалноста. Според мене лично сметам дека е комбинација на двете основи. Нејсе, не можеш некој да бараш да докажува хомосексуалност, затоа што прво некој може да ја фејкира декларативноста хомосексуалец. Што, ќе бараш да ти демонстрира? Од таму тврдам дека тезава твоја е бесмислена. Ако еден ја докажува својата хомосексуалност ќе треба и хетеросексуалноста (кога се влегува во сексуална зрелост).

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не баш. Децата се раѓаат асексуални. Подоцна низ развој и зазрелување стекнуваат и сексуална зрелост, или барем перцепција. За докажување, прво треба да се докаже дека другите сексуални ориентации не се појавуваат на исклучиво природна основа или на исклучиво развојна/одгледувачка основа. Има индикации и истите се претходно спомнати. Не се доказ сами по себе, ама се доволна тежина да се исклучи одгледувачката основа како еден и единствен извор на хомосексуалноста. Според мене лично сметам дека е комбинација на двете основи. Нејсе, не можеш некој да бараш да докажува хомосексуалност, затоа што прво некој може да ја фејкира декларативноста хомосексуалец. Што, ќе бараш да ти демонстрира? Од таму тврдам дека тезава твоја е бесмислена. Ако еден ја докажува својата хомосексуалност ќе треба и хетеросексуалноста (кога се влегува во сексуална зрелост).
А зошто тогаш има потреба за некакви закони за гејој кога нема потреба ни некој да докажува дека е геј?

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Овој викенд сега, во Београд ке се одржи педерленд, парада на понос:rolleyes:и сакам некој да ми објасни зошто организаторите на тие паради не се потрудат (или така треба изгледа да глумат карневалско лудило), учесниците да бидат културно, фино лепо обучени, да не привлекуваат внимание со нивната нападна курвинска, кловновска гардероба и шминка??
Така како што шетаат неморално и сулудо по улиците, само собираат гнев и исмејување.:facepalm:

5dbf6045dfe5b09264264ba48bf99092.jpg

На што личи ова, срамота..и треба деца мали да гледаат вакви бљувотињи:facepalm:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Овој викенд сега, во Београд ке се одржи педерленд, парада на понос:rolleyes:и сакам некој да ми објасни зошто организаторите на тие паради не се потрудат (или така треба изгледа да глумат карневалско лудило), учесниците да бидат културно, фино лепо обучени, да не привлекуваат внимание со нивната нападна курвинска, кловновска гардероба и шминка??
Така како што шетаат неморално и сулудо по улиците, само собираат гнев и исмејување.:facepalm:

Прегледај го приврзокот 173157

На што личи ова, срамота..и треба деца мали да гледаат вакви бљувотињи:facepalm:
Па тоа е во основа педерството.
Ова им е вистинскиот израз

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Oд кaде им дoaѓa пoтребaтa нa педерите дa прaвaт пaрaди? Некa се туцaaт кaјштo сaкaaт зaштo мoрa сите дa знaaт и дa се реклaмирaaт,тoa е глaвнoтo прaшaње

S

staycalm

Гостин
Oд кaде им дoaѓa пoтребaтa нa педерите дa прaвaт пaрaди? Некa се туцaaт кaјштo сaкaaт зaштo мoрa сите дa знaaт и дa се реклaмирaaт,тoa е глaвнoтo прaшaње
Уште да знаеше што е парадата и што симболизира. Игнорантни суштества ја шетаат земјава тое.[DOUBLEPOST=1498078885][/DOUBLEPOST]

Прегледај го приврзокот 173157

Зарем и на оваа тема постоиш со твоето ширење глупоќа?

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom