Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не разбирам што има за фалење! Дали прочита ти анкета дека Македонија е најзагадена земја во Европа. Резил невиден. И еве да немаше педери, џабе ти е, оти деца умираат од респираторни болести, за што ги правиш тогаш? Резил невиден е. А има многу други проблеми. Не знам што сакаш и што циљаш. Твојата генерализација е ужас. Пенис најмногу ти сакаш во себе, затоа овде се џилиташ.[DOUBLEPOST=1487109389][/DOUBLEPOST]
Не разбирам што има за фалење! Дали прочита ти анкета дека Македонија е најзагадена земја во Европа. Резил невиден. И еве да немаше педери, џабе ти е, оти деца умираат од респираторни болести, за што ги правиш тогаш? Резил невиден е. А има многу други проблеми. Не знам што сакаш и што циљаш. Твојата генерализација е ужас. Пенис н
почна да се повторуваш
нема ништо полошо од колку да дискутираш со хистерична жена која не сака да прифати друго мислење

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Od pederanava da ne mozis so sinceto na raat vpark da prosetash
Зошто бе, што ти пречат?
Синчето веројатно ќе праша.. и ти ќе му објасниш:
„Нормално е синко да имаш чувства кон истиот пол, не си „поразличен“, немој да дозволиш некој да те убеди во спротивното“.
„Само те молам, извести ме на време, немој да СЕДИШ ВО ОРМАРОТ“.
„Ќе ја имаш мојата безрезервна поддршка затоа што ти си сепак мојот син, единец“.
„Син единец кој ќе ја добива мојата безусловна љубов без разлика на твојата сексуална ориентација“.

Тато, што ти е? Дај однеси ме во Зоолошка, не ми филозофирај за педери, lol.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
почна да се повторуваш
нема ништо полошо од колку да дискутираш со хистерична жена која не сака да прифати друго мислење
Те чеша чмар за кур![DOUBLEPOST=1487144201][/DOUBLEPOST]
педери, само праќање на голи оток, па таму и голи нека се шетаа ако сакаат
такви како тебе фрустрирани треба да одат на голи оток.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Те чеша чмар за кур!
Чмар е орган кој природно нема врска со кур. Тој е да исфрла фекалии надвор од човечкото тело.
Намената на вагината природна е да прими кур во процес на оплодување.
И сега ај види кој е ненормален и кој има проблеми со перцепции и размислувања

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.433
Поени од реакции
4.350
Читај поубаво: Не реков те гледам, туку гледам, установувам, констатирам итн.
Не знам каков аир имам јас од нефункционалните институции на државата. За жал, јас имам поголема штета од тебе, бидејќи мене освен воздухот нечист ме задушуваат и институциите водени од некомпетентни лица. Не гледам како институциите ме усреќуваат баш мене...
Но, јас нема да дискутирам со лица во земја во која повеќето нормални се ненормални, во која повеќе се вреднува да фрлаш ѓубре по улица, во која основна култура нема. Не знам што има во нашава земја нормално, за јас да бидам ненормалниот...Тие што се трудат, работат ги гледаш, умираат за корка леб. Тие што биле последни у школо, ќецаши, се „елита“. Гледај го филмот на Гарванлиева покојна, тоа е судбината на нашиот народ. Колонија сме станати, а во душата уште помизерни.
Ај објасни како тоа те загушуваат институциите? Мислам како тебе како хомосексуалец те гушат повеке од било кој друг хетеросексуалец? Институции се судови, полиција, општини, разни министерства, болници, нотари, извршители, училишта, унуверзитети, банки и.т.н. Дали ти како педер кога одиш да завериш некој договор или нешто друго кај нотар некој ти прави било каков проблем и не ти го заверува договорот оти си педер? Дали извршителот ти наплаќа повеке трошоци оти си педер? Дали кога одиш во банка не ти ги примаат парите оти си педер? Дали те избркале од училиште или не те примиле на факултет оти си педер? Дали во општината не ти даваат дозвола за градба оти си педер? Дали во болницата не ти пружаат здравствена услуга оти си педер? Дали не ти легализираат дивоградба оти си педер? Дали ти исклучиле струја или вода оти си педер? Дали адвокат не ти пружал услуга оти си педер? Дали во полиција не ти дале регистрација на возило оти си педер? Дали те бркаат од дуќани оти си педер? Дали не те возат во автобус оти си педер? Дали судот пресудил против тебе оти си педер? Дали ти наплаќаат повисока царина оти си педер? Дали поштарот не ти носи пратки оти си педер? Тоа се институциите, исти се за сите, и за хетеросексуалци и за бисексуалци и за хомосексуалци и за зоофили и за педофили и за некрофили..... некогаш некои работи зависат од тоа која парија си, кои ти се роднини, кои ти се пријатели, колку пари имаш..но тоа е друга тема..

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ај објасни како тоа те загушуваат институциите? Мислам како тебе како хомосексуалец те гушат повеке од било кој друг хетеросексуалец? Институции се судови, полиција, општини, разни министерства, болници, нотари, извршители, училишта, унуверзитети, банки и.т.н. Дали ти како педер кога одиш да завериш некој договор или нешто друго кај нотар некој ти прави било каков проблем и не ти го заверува договорот оти си педер? Дали извршителот ти наплаќа повеке трошоци оти си педер? Дали кога одиш во банка не ти ги примаат парите оти си педер?......
Можи му се пушта на државни службеници кога плаќа сметки или заверува документи па кога ќе го одбијат се осеќа запоставен и угушен од системот

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.433
Поени од реакции
4.350
Можи му се пушта на државни службеници кога плаќа сметки или заверува документи па кога ќе го одбијат се осеќа запоставен и угушен од системот
И јас редовно се пуштам на службенички ама у принцип редовно си добивам и корпи и затоа сум за длабоки реформи во администрацијата... ме гушат..

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
И јас редовно се пуштам на службенички ама у принцип редовно си добивам и корпи и затоа сум за длабоки реформи во администрацијата... ме гушат..
не знаеш ти да и дадеш комплимент на службеничка на шалтер, да и ги пофалиш мустаќите да приметиш како и сјајат усните од изедениот бурек, да спомнеш дека таков фустан како нејзиниот беше моден хит во 1968....

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.433
Поени од реакции
4.350
не знаеш ти да и дадеш комплимент на службеничка на шалтер, да и ги пофалиш мустаќите да приметиш како и сјајат усните од изедениот бурек, да спомнеш дека таков фустан како нејзиниот беше моден хит во 1968....
Летко ти изгледа немаш проблем по шалтериве, си увежбал процедура до совршенство хаха, само не заборавај да подадеш и Агроплод кафенце оти комплимент си е комплимент ама кафенце си е кафенце, може за малку да не завршиш ртабота....

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Летко ти изгледа немаш проблем по шалтериве, си увежбал процедура до совршенство хаха, само не заборавај да подадеш и Агроплод кафенце оти комплимент си е комплимент ама кафенце си е кафенце, може за малку да не завршиш ртабота....
e затоа јас не се осеќам дискриминиран и малтретиран од страна на институциите

Член од
17 август 2014
Мислења
3.759
Поени од реакции
6.169
Problemot so pederive ne e samo kaj ti e sho imat narusheni hormoni.. vo amerika mainstream stanaja pederive, pa normalna rabota neli nemozham zenska da fatam ke si fatam peder kraj na muabetot.. abe znesh kako se sho e od amerika e "normalna rabota" vi ebam narodot mutav.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Јас сум геј, искрено не сум горд со тоа џабе правам џева и што уште не. Свесне сум дека е болест или пореметување кое настанува уште во матката.
Многу хомосексуалци има со женски хормони и се однесуваат како жени. Јас мислам дека треба да се третира како заболување и да се понуди психијатриско или хормонско лекување на тие што сакаат. Јас планирам да идам на психијатар и да подлежам на хормонска терапија можеби ако треба и на црно и на своја рака.
Геј лобито е јако и тоа има реагирано да се тргне од таа класификација.

Понудете информации во врска со психијатриско или хормнонско лекување зошто да и не друго кое би било ефикасно ако ништо повеќе да не реагирам на машки. Ова не е нешто што е нормално.

Kajgana Shop

На врв Bottom