Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
За какво семејно насилство збориш ти? Погледни по нашине паланки како сопрузи млатат сопруги и обратно и сопругите ќутат, за какво насилство на хомосексуалците збориш, да владееја хомосексуалци светот сегде ќе беше подобро место, а вака што е ова, сегде ратој. За какви габички збориш, какви глупости. Статистичките информации ќе те замолам да ги поткрепиш со библиографија, оти вака, маф ти е работата. Само глупости збориш, качи се фино лепо у 21 и иди у болницата што ти ја прати РРР под линкот.
Имам овде поставувано линкови од истражувања од медицински статистики од извештаи. Врати се малце низ тема и подпрочитај. То шо си површен и неинформиран не е моја вина и одговорност.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Имам овде поставувано линкови од истражувања од медицински статистики од извештаи. Врати се малце низ тема и подпрочитај. То шо си површен и неинформиран не е моја вина и одговорност.
Злато, на форумов лечиш комплекси, оти никоја нејќе да се ебе со тебе. Такви со омраза само уаннајтстенд добијаат. Земи си го бројчето и фати 21, не губи време, оти електронските се при крај.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Злато, на форумов лечиш комплекси, оти никоја нејќе да се ебе со тебе. Такви со омраза само уаннајтстенд добијаат. Земи си го бројчето и фати 21, не губи време, оти електронските се при крај.
Jac тинкав во време на Тито а клецкав во време на СФРЈ
Сексот не ми е веќе примарна работа во животот.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
А
Jac тинкав во време на Тито а клецкав во време на СФРЈ
Сексот не ми е веќе примарна работа во животот.
Ама зошто тогаш човече се занимаваш со тема во која сексот има главна улога? Ти си на погрешно место. Темата се вика (хомо)СЕКСУАЛНОСТ! Иди на други чатој, иди разговарај за коли ил за нешто што зборат ПРАВИТЕ МУШКАРЧИНИ!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.475
Поени од реакции
24.222
А

Ама зошто тогаш човече се занимаваш со тема во која сексот има главна улога? Ти си на погрешно место. Темата се вика (хомо)СЕКСУАЛНОСТ! Иди на други чатој, иди разговарај за коли, за курви ко ПРАВА МУШКАРЧИНА!
За да не влезите во филм дека сте нормални. Лош филм е тоа.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ама зошто тогаш човече се занимаваш со тема во која сексот има главна улога? Ти си на погрешно место. Темата се вика (хомо)СЕКСУАЛНОСТ! Иди на други чатој, иди разговарај за коли ил за нешто што зборат ПРАВИТЕ МУШКАРЧИНИ!
Јас само кажувам факти и податоци за педерлукот.
Тебе ако не те бендисват може да не ги читаш и се вознемируваш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.475
Поени од реакции
24.222
Оф срце, нормален си ти гледам:)
Баш ме интересира како ме гледаш. Преку што?
Има институции во државата , ама за жал на сите и за твоја голема среќа не функционираат:(

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Баш ме интересира како ме гледаш. Преку што?
Има институции во државата , ама за жал на сите и за твоја голема среќа не функционираат:(
Читај поубаво: Не реков те гледам, туку гледам, установувам, констатирам итн.
Не знам каков аир имам јас од нефункционалните институции на државата. За жал, јас имам поголема штета од тебе, бидејќи мене освен воздухот нечист ме задушуваат и институциите водени од некомпетентни лица. Не гледам како институциите ме усреќуваат баш мене...
Но, јас нема да дискутирам со лица во земја во која повеќето нормални се ненормални, во која повеќе се вреднува да фрлаш ѓубре по улица, во која основна култура нема. Не знам што има во нашава земја нормално, за јас да бидам ненормалниот...Тие што се трудат, работат ги гледаш, умираат за корка леб. Тие што биле последни у школо, ќецаши, се „елита“. Гледај го филмот на Гарванлиева покојна, тоа е судбината на нашиот народ. Колонија сме станати, а во душата уште помизерни.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.475
Поени од реакции
24.222
Читај поубаво: Не реков те гледам, туку гледам, установувам итн.
Не знам каков аир имам јас од нефункционалните институции на државата. За жал, јас имам поголема штета од тебе, бидејќи мене освен воздухот нечист ме задушуваат и институциите водени од некомпетентни лица. Не гледам како институциите ме усреќуваат баш мене...
Сега ако се фаќаш за детали напиша баш вака
Оф срце, нормален си ти гледам:)
Претпоставувам од голема возбуда ја згреши буквата.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Сега ако се фаќаш за детали напиша баш вака

Претпоставувам од голема возбуда ја згреши буквата.
Буквата не ја згрешив, туку интерпункцискиот знак. Пред гледам треба запирка да има, за да се оддели од гледам:)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Читај поубаво: Не реков те гледам, туку гледам, установувам, констатирам итн.
Но, јас нема да дискутирам со лица во земја во која повеќето нормални се ненормални, во која повеќе се вреднува да фрлаш ѓубре по улица, во која основна култура нема. Не знам што има во нашава земја нормално, за јас да бидам ненормалниот...
Ми текна овој твој муабет на пред неколку години кога некој премиер на Албанија или поранешен премиер, не се сеќавам, примил делегација на албанска педерана во посета и изјваил дека треба да се решат нивните барања и проблеми.
Леле чоек кога настана еуфорија овде меѓу македонските буљаши! Па бевме преплавени со текстови дека Албанија е земја за узор, земја на среќа и благосостојба, дека треба да се угледаме на нив дека треба да им се восхитуваме дека треба да им блазесваме, дека нивни политичари се пример кој треба да се следи и обожава....
Море луѓе (им велам јас) званична политика на албанија запишана во документ на албанската академија за наука е да се приспојат сите територии кон нив вклучувајќи и пола Македонија (башка дел од грција па црна гора јужна србија....
Море ич, нека, само да им се даде право на слободно швркање в газ и голтање на сперма па ако сака и хитлер нека е на власт.
И тогаш сфатиф дека еден просечен педер нема во него ништо племенито, ништо достоинствено.... само желба за пенис во себе. Таа мисла го води низ живот. Какви патриотизми какви емоции какви љубови, дај му кур од било шо и тој е среќен. Јас немам видено група на граѓани до толку да ја плукаат и омаловажуваат сопствената држава сопствениот народ сопствената традиција како нив....
Педерска работа...

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Ми текна овој твој муабет на пред неколку години кога некој премиер на Албанија или поранешен премиер, не се сеќавам, примил делегација на албанска педерана во посета и изјваил дека треба да се решат нивните барања и проблеми.
Леле чоек кога настана еуфорија овде меѓу македонските буљаши! Па бевме преплавени со текстови дека Албанија е земја за узор, земја на среќа и благосостојба, дека треба да се угледаме на нив дека треба да им се восхитуваме дека треба да им блазесваме, дека нивни политичари се пример кој треба да се следи и обожава....
Море луѓе (им велам јас) званична политика на албанија запишана во документ на албанската академија за наука е да се приспојат сите територии кон нив вклучувајќи и пола Македонија (башка дел од грција па црна гора јужна србија....
Море ич, нека, само да им се даде право на слободно швркање в газ и голтање на сперма па ако сака и хитлер нека е на власт.
И тогаш сфатиф дека еден просечен педер нема во него ништо племенито, ништо достоинствено.... само желба за пенис во себе. Таа мисла го води низ живот. Какви патриотизми какви емоции какви љубови, дај му кур од било шо и тој е среќен. Јас немам видено група на граѓани до толку да ја плукаат и омаловажуваат сопствената држава сопствениот народ сопствената традиција како нив....
Педерска работа...
Не разбирам што има за фалење! Дали прочита ти анкета дека Македонија е најзагадена земја во Европа. Резил невиден. И еве да немаше педери, џабе ти е, оти деца умираат од респираторни болести, за што ги правиш тогаш? Резил невиден е. А има многу други проблеми. Не знам што сакаш и што циљаш. Твојата генерализација е ужас. Пенис најмногу ти сакаш во себе, затоа овде се џилиташ.[DOUBLEPOST=1487109389][/DOUBLEPOST]
Педерска работа...
Не разбирам што има за фалење! Дали прочита ти анкета дека Македонија е најзагадена земја во Европа. Резил невиден. И еве да немаше педери, џабе ти е, оти деца умираат од респираторни болести, за што ги правиш тогаш? Резил невиден е. А има многу други проблеми. Не знам што сакаш и што циљаш. Твојата генерализација е ужас. Пенис н

Kajgana Shop

На врв Bottom