Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
22 јуни 2016
Мислења
119
Поени од реакции
204
Ha cтрана тие медицински бесмислици кои ги кажуваш. без воопшто да се навлегува во молекули и атоми, медицината статистички кажува дека:

Педераната има огроомен број на обиди за самоубиства и самоубиства многу поголем од оние кај нормалната популација

Педерите страдаат многу пати повеќе од психички болести, психози, депресии....

Промискуитетот кај гејојната е ужасно голем, од стотина па до иљада партнери во текот на нивниот педерски живот

Заедниците на педерите се просечно многу кратки, околу 5 години трајат

Насилството во педерските заедници е со поголем процент од колку кај нормалните луѓе

Хомиќите страдаат во многу поголем процент од органски болести од колку нормалната популација.

Ове е се забележено во медицинските извештаји, статистички, без некој сега да чепка во причините, и тоа во земји каде педерлукот е прифатен и озаконет а самите педери не се на мета на некоја масовна хистерија и прогон. Tи да имаше макар братучед кој работи како медицински техничар во амбуланта во пробиштип, би го знаел тоа. Овие податоци не се само изнесувани по стручна медицинска литература, по конгреси и симпозиуми, туку се објавувани и кажувани од самите педери во нивни списанија. Тоа не е некоја страшна тајна дека гејојната е полна со болести инфекции габички паразити вируси бактерии и дека е со нарушено ментално здравје. Ти кога би имал прочитано макар и кнга по биологија а камоли медицинска литература би знаел дека педерлукот во 1974 не е симнат од листата на ментални болести базирано врз некое епохално научно истражување туку како последица на насилие и политика. Ти да седнеше да чепнеш макар малце од темата ќе видеше дека групи на педери упаѓаа на конгреси на психијатри, насилно ги прекинуваа, демонстрираа пред ординации и клиники на психијатри кои ги третираа педерите како болни луѓе и ги лекуваа и под тие притисоци во 1974 се одржа гласање на кои 33% од членови на америчкото здружение на психијатри гласаа да се симне педерлукот од листата. Не дека прочитаа некој научен труд базиран врз долгогодишни медицински истражувања, туку под притисок на организирани групи на педери и базирано на гласање на третина од членови на психијатри на америка.
И сега ако седнеш па малце пролисташ ќе најдеш лесно купови дела, гомили трудови, километри статистики кои констатираат огроммна разлика меѓу педери и здрава популација. Шо деки е симната од листа на болести кога болници се полнат со истоштени исцрпени педери полни со најразновидни симптоми, шо деки ги прогласивме за здрави кога масовно скокаат од згради се нишаат од гранки си ги разнесуваат лобањите или крварат до смрт од пресечени вени.
Мене лично ми одговара таква состојба и не се бунам така да продолжи. Самите со сила се прогласија за здрави, не им требало помош ни лекување и сега нека си се носат сами со тоа.
По трет пат ти велам разговарај си со психијатар бидејки постои можност да боледуваш од
F60.0 Параноидно растројство на личноста
Ова е последниот добронамерен пост од мене, веќе не дискутираме. Ти посакувам добро здравје во иднина и не се лутам на твоите напади, не е до тебе, само навистина ти треба помош.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
По трет пат ти велам разговарај си со психијатар бидејки постои можност да боледуваш од
F60.0 Параноидно растројство на личноста
Ова е последниот добронамерен пост од мене, веќе не дискутираме. Ти посакувам добро здравје во иднина и не се лутам на твоите напади, не е до тебе, само навистина ти треба помош.
Jac cyм здрав и нормален.
До сега по потреба на служба сум бил и на редовни систематски а во чии склоп има и психијатриски прегледи. И се е во ред.
Она шо јас го пишувам е поткрепено со медицински и научни истражувања. То шо ти препорачуваш на некој дека е луд зато шо има поинакво мислење е загрижувачко.
Може да значи и дека си и ти педер и да имаш сериозни психофизички проблеми и потреба за надзор и нега.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
До сега по потреба на служба сум бил и на редовни систематски а во чии склоп има и психијатриски прегледи. И се е во ред.
Она шо јас го пишувам е поткрепено со медицински и научни истражувања. То шо ти препорачуваш на некој дека е луд зато шо има поинакво мислење е загрижувачко.
Може да значи и дека си и ти педер и да имаш сериозни психофизички проблеми и потреба за надзор и нега.
Ај РРР напиши му веќе дијагноза да си фати дваесетиеден автобус.[DOUBLEPOST=1487012481][/DOUBLEPOST]
лезбејки ок, ама воа гнасите педери јас би ги затворил и би ги носел у некоја ментална болница да се лечат од тоа педеризмот
Те пече тебе дупето за куре дебело, дебело, да биде тврдникаво, да опне со стврдлото, да изебе седалото.[DOUBLEPOST=1487012529][/DOUBLEPOST]
Луѓе полни со омраза не можат да бидат нормални, едноставно имаш комплекс, а тој комплекс се бележи со бројче што ти го даде РРР:[DOUBLEPOST=1487012567][/DOUBLEPOST]
уште сперма да имаше на нивните влакна, ммм ебозовно.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Луѓе полни со омраза не можат да бидат нормални, едноставно имаш комплекс, а тој комплекс се бележи со бројче што ти го даде РРР:
хаха ако не си педер - ненормален си
хахахахах
ваква монголоидна мисла може да дојде само од атрофиран болен педерљив мозок

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
хаха ако не си педер - ненормален си
хахахахах
ваква монголоидна мисла може да дојде само од атрофиран болен педерљив мозок
Само ти навредуј! Ти жеже уста и дупе по сврдло машко длакаво.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
И Фејсбук ме откри дека сум скриен хомиќ, еве шо ми дава во sponsored:(

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Тоа се однесува на такви што постојано предикуваат што е нормално, а што не:)
Не е придикување, на нормалната популација сексот им служи како начин на размножување (она за шо сексот е и природно развиен), а на педераната исклучиво и само за оргазми.

Член од
22 јуни 2016
Мислења
119
Поени од реакции
204
Не е придикување, на нормалната популација сексот им служи како начин на размножување (она за шо сексот е и природно развиен), а на педераната исклучиво и само за оргазми.
Еве ти контакт ако не можеш да најдеш. Има помош и вреди да се побара, не се срами . Ке ти биде препишана терапија и ке биде добро, верувај . Не го губи времето тука навредувајќи нормални луѓе , замислувајќи се доктор.
http://www.pbskopje.org.mk/ Психијатриска болница Скопје-Бардовци, автобус 21 вози до таму, упат од матичен доктор ќе ти треба

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Еве ти контакт ако не можеш да најдеш. Има помош и вреди да се побара, не се срами . Ке ти биде препишана терапија и ке биде добро, верувај . Не го губи времето тука навредувајќи нормални луѓе , замислувајќи се доктор.
http://www.pbskopje.org.mk/ Психијатриска болница Скопје-Бардовци, автобус 21 вози до таму, упат од матичен доктор ќе ти треба
Jac не навредувам нормални луѓе. Само кажувам чињеници и факти поткрепени со медицински и научни истражувања за многукратно позачестените психички и физички болести кај педерите.
Спрема статистички податоци, спрема медицински истражувања, гејојната па дури и во земји со висока толеранција кон нив страда многу пати повеќе од психози, психички болести и психички растројства, обиди за самоубиства и самоубуства, заедниците им се краткотрајни и со многукратно повеќе злоупотреба на алкохол дрога и семејно насилство, промискутетот им е манијачки голем од по неколку стотини па да иљада партнери во нивниот краток животен век, подложни се и на голем број болести специфични за развратен и противприроден секс поради постојано пренесување на бактерии вируси паразити габчки фекални материи .... меѓу нив. Дури и успееа да измислат и своја сопствена сташна болест (Сида или позната и како педерска чума) која после ја рашириа меѓу нормалната популација а што е единствен нивен придонес како здружение на граѓани кон човештвото

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Jac не навредувам нормални луѓе. Само кажувам чињеници и факти поткрепени со медицински и научни истражувања за многукратно позачестените психички и физички болести кај педерите.
Спрема статистички податоци, спрема медицински истражувања, гејојната па дури и во земји со висока толеранција кон нив страда многу пати повеќе од психози, психички болести и психички растројства, обиди за самоубиства и самоубуства, заедниците им се краткотрајни и со многукратно повеќе злоупотреба на алкохол дрога и семејно насилство, промискутетот им е манијачки голем од по неколку стотини па да иљада партнери во нивниот краток животен век, подложни се и на голем број болести специфични за развратен и противприроден секс поради постојано пренесување на бактерии вируси паразити габчки фекални материи .... меѓу нив. Дури и успееа да измислат и своја сопствена сташна болест (Сида или позната и како педерска чума) која после ја рашириа меѓу нормалната популација а што е единствен нивен придонес како здружение на граѓани кон човештвото
За какво семејно насилство збориш ти? Погледни по нашине паланки како сопрузи млатат сопруги и обратно и сопругите ќутат, за какво насилство на хомосексуалците збориш, да владееја хомосексуалци светот сегде ќе беше подобро место, а вака што е ова, сегде ратој. За какви габички збориш, какви глупости. Статистичките информации ќе те замолам да ги поткрепиш со библиографија, оти вака, маф ти е работата. Само глупости збориш, качи се фино лепо у 21 и иди у болницата што ти ја прати РРР под линкот.

Kajgana Shop

На врв Bottom